تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوع: کمک برای کد نویسی بنر سه گوش محرم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    273 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض کمک برای کد نویسی بنر سه گوش محرم

    سلام به همه بعد از مدت های طولانی دوباره سر و کله من پیدا شد !!! ...

    راستش گفتم برا محرم بنر های سه گوش طراحی کنم ... ولی کدنویسیش رو بلد نیستم ...

    خواستم بگم کسی میتونه کمکم کنه یا برام رایگان کدش رو بنویسه ... طرح هم رایگانه تو وبلاگم میزارم ... همین ... ممنون میشم ... راستی یه سری کد ها هست که از سایت های وبتولز و این جور چیزا هم هست دارم ولی میخام کد هاش اختصاصی باشه و اسم وبلاگم توش بیاد ... همین

    یاعلی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.64
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    درود.

    کد:
    <div style="position:fixed;bottom:0px;right:0px;z-index:9999999999;"><a href="لینک"><img src="آدرس عکس"></a></div>
    برای پایین راست . چون داخل کد بالا bottom و right هست . مثلاً اگر بکنید top و left میشه برای بالا سمت چپ و ..

    3 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    273 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    کد:
    <div style="position:fixed;bottom:0px;right:0px;z-index:9999999999;"><a href="لینک"><img src="آدرس عکس"></a></div>[/QUOTE]

    لینک : اینجا هم لینک عکس رو بزارم ؟
    آدرس عکس : اینجا چی ؟ اینجا جا چی هست ؟!

    بعد اگه بخام یه چند تا کد اضافه کنم که مثلا یکم اسم وبم توش بیاد چی ؟

    کاربر مقابل از honda.moji بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.64
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    آدرس عکس سه گوشتون /.

    میتونید بصورت کامنت وارد کنید مثلاً .

    کد:
    <!-- Designed and developed by www.VBIran.ir -->
    <div style="position:fixed;bottom:0px;right:0px;z-index:9999999999;"><a href="لینک"><img src="آدرس عکس"></a></div>
    <!-- Designed and developed by www.VBIran.ir -->

    4 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    273 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    آدرس عکس سه گوشتون /. میتونید بصورت کامنت وارد کنید مثلاً .
    کد:
     
    خیلی ممنون از راحنمایتون .... چند ساعت تو نت گشتم و هیچ راه حلی پیدا نکردم شما ... دمتو گرم ایشالا درست کردم اینجا هم میزارمم ... هزار هزار تا ممنون

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    برای اون سوالون که اسم وب هم توش بیاد میتونید به عکس alt بدید حتی gtmetrix هم برای سئو بهتر ازتون میخواد که برای تمام عکس های سایتتون طول و عرض (width va height) تعیین کنید از کد های زیر هم میتونید استفاده کنید:

    کد:
    <div style="position:fixed;bottom:0px;right:0px;z-index:9999999999;"> <a target="_blank" href="LINK" target="_blank"><img src="LINK AKS" alt="tozihat" height="130" width="130"></a>
    link: لینک سایت مقصد

    link aks: لینک بنر

    tozihat: این ج همون سوالتونه که گفتید مثلا متن یه وب رو توش بنویسم

    heiight: ارتفاع
    width: عرض

    2 تشکر توسط:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.64
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    برای اون سوالون که اسم وب هم توش بیاد میتونید به عکس alt بدید حتی gtmetrix هم برای سئو بهتر ازتون میخواد که برای تمام عکس های سایتتون طول و عرض (width va height) تعیین کنید
    البته نه هر altــی ، altی که معرف تصویر باشه .

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    273 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    کدومشو استفاده کنم من !؟ ALT چیه ؟ گیج شدم !؟

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.64
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    با alt میتونید به تصویر یک عنوان اختصاص بدید .

    مثلاً دیدید وقتی با ماوس روی عکس نگه میدارید یک متنی میاد روی عکس ؟ این همون alt هست .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    273 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    با alt میتونید به تصویر یک عنوان اختصاص بدید .

    مثلاً دیدید وقتی با ماوس روی عکس نگه میدارید یک متنی میاد روی عکس ؟ این همون alt هست .

    اها ... پس به نظرتون این کد خوبه اینو استفاده کنم >:::

    کد:
    <!-- Designed and developed by www.VBIran.ir -->
    
    <div style="position:fixed;bottom:0px;right:0px;z-index:9999999999;"> <a target="_blank" href="LINK" target="_blank"><img src="LINK AKS" alt="tozihat" height="130" width="130"></a>
    
    <!-- Designed and developed by www.VBIran.ir -->

    کاربر مقابل از honda.moji بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/06/25, 12:05 AM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/06/23, 11:41 PM
  3. کمک در کد نویسی PHP + حرفه ای های PHP کمکککک
    توسط Sgwgo در انجمن طراحی قالب وبلاگ و ..
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/05/22, 02:00 PM
  4. مجتمع برنامه نویسی ایرانیان
    توسط bhiranian در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/03/09, 09:59 AM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/01/19, 12:08 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •