تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: ◄ ارور دیتابیس ►

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    125
    مورد پسند
    108 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    Question ◄ ارور دیتابیس ►

    دورد

    بنده هر موقع درجه کاربری هر یک از کاربرانم را تغییر می دهم به صفحه دیتابیس ارور بر میخورم

    این هم ارور دیتابیس :
    کد:
    Invalid SQL:
    INSERT INTO administrator
        (userid)
    VALUES
        (6);
    
    MySQL Error   : Duplicate entry '6' for key 1
    Error Number  : 1062
    Request Date  : Monday, January 17th 2011 @ 11:03:32 PM
    Error Date    : Monday, January 17th 2011 @ 11:03:33 PM
    Script        : http://par30net.net/admincp/user.php?do=update
    Referrer      : http://par30net.net/admincp/user.php?do=edit&u=6
    IP Address    : 2.176.102.95
    Username      : Admin
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.0.91-community

    البته بعد از این ارور وقتی به سایت می رم میبینم که تغییر کرده ولی بعد از چند ساعت دوباره به حالت اول بر می گرده !!!!!!!


    لطفا کمک کنید


    با تشکر

    ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼
    انجمن گروه نرم افزاری پارســی نت فقط با لوگو و آدرس های زیر معتبر می باشد



    WWW.PAR30NET.NET || WWW.PAR30NET.ORG || WWW.PAR30NET.IR

    admin [at] par30net [dot] net

    ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    125
    مورد پسند
    108 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    درود

    لطفا یکی کمک کنه | سایت من بدجوری داره قاطی می کنه


    مرسی
    ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼
    انجمن گروه نرم افزاری پارســی نت فقط با لوگو و آدرس های زیر معتبر می باشد



    WWW.PAR30NET.NET || WWW.PAR30NET.ORG || WWW.PAR30NET.IR

    admin [at] par30net [dot] net

    ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    ببین فایل class_dm_user.php رو باز کن توی فولدر includes از روته فورومته
    بعد یه جا هست کامنتی شبیه زیر داره اون پیداش کن:
    // visitormessage 'postusername'
    قبل از
    کد PHP:
    "); 
    یه اینتر بزن کد زیر رو توش بنویس:
    WHERE postuserid = $userid
    ببین اوکی میشه یا نه
    نتیجه رو اعلام کن

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    125
    مورد پسند
    108 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    درود

    این کدی رو که شما گفتید خودش بود ولی باز من اضافه کردم | اما مشکل من حل نشد

    این اررور رو میده :
    کد:
    Database error in vBulletin 3.8.6:
    
    Invalid SQL:
    INSERT INTO administrator
        (userid)
    VALUES
        (6);
    
    MySQL Error   : Duplicate entry '6' for key 1
    Error Number  : 1062
    Request Date  : Tuesday, January 18th 2011 @ 05:09:51 AM
    Error Date    : Tuesday, January 18th 2011 @ 05:09:51 AM
    Script        : http://par30net.net/admincp/user.php?do=update
    Referrer      : http://par30net.net/admincp/user.php?do=edit&u=6
    IP Address    : 2.176.64.50
    Username      : Admin
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.0.91-community
    ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼
    انجمن گروه نرم افزاری پارســی نت فقط با لوگو و آدرس های زیر معتبر می باشد



    WWW.PAR30NET.NET || WWW.PAR30NET.ORG || WWW.PAR30NET.IR

    admin [at] par30net [dot] net

    ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    125
    مورد پسند
    108 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    درود

    دوستان خواهشن یکی جواب بده !!!!!!

    مرسی
    ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼
    انجمن گروه نرم افزاری پارســی نت فقط با لوگو و آدرس های زیر معتبر می باشد



    WWW.PAR30NET.NET || WWW.PAR30NET.ORG || WWW.PAR30NET.IR

    admin [at] par30net [dot] net

    ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    125
    مورد پسند
    108 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    من منتظرم !!!
    ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼
    انجمن گروه نرم افزاری پارســی نت فقط با لوگو و آدرس های زیر معتبر می باشد



    WWW.PAR30NET.NET || WWW.PAR30NET.ORG || WWW.PAR30NET.IR

    admin [at] par30net [dot] net

    ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    1,313
    مورد پسند
    1,380 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    163

    پیش فرض


    تاپیک جدید نزدم چون تاپیک مشابه زیاده. همینجا مطرح میکنم
    امروز 3 4بار این ارور رو داده:
    چی میگه دقیقا ؟
    کد:
    Database error in vBulletin :
    
    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)
    /home/football/public_html/includes/class_core.php on line 314
    
    MySQL Error  : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, February 15th 2011 @ 10:10:53 PM
    Error Date    : Tuesday, February 15th 2011 @ 10:10:53 PM
    Script        : http://footballeurope.ir/misc.php?show=ccbmessages
    Referrer      : http://footballeurope.ir/forum.php
    IP Address    : ************8
    Username      : 
    Classname    : vB_Database
    MySQL Version :

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دیتابیس ارور تالارم
    توسط behrad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/11/15, 11:49 AM
  2. خطای دیتابیس !!!!
    توسط pkdownload در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/02, 03:46 PM
  3. ارور دیتابیس جدید
    توسط saman در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/07/09, 02:38 PM
  4. مشکل در دیتابیس
    توسط H0sseiN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/29, 02:56 PM
  5. ارور دیتابیس هنگام ایجاد مبحث جدید
    توسط Rishter در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/22, 08:34 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •