تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 32

موضوع: مشکل در آپلود آواتار

  1. Top | #21
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,419
    مورد پسند
    2,869 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    301

    پیش فرض

    میشه بگید چطوری فولدر دسترسیش رو 777 بزارم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    401

    پیش فرض

    کلیه این آموزشها در انجمن موجود هست سرچ کنید :

    آموزش CHMOD کردن یا تغییر سطح دسترسی پوشه ها

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #23
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Goya###### نمایش پست ها
    تنظيمات سرور و بهينه سازي سيستم -----------> safe mode رو فعال كنيد .

    و بعد يه فولدر با دسترسي 777 توي روت به اسم tmp ايجاد كنيد .


    دوستان شرمنده تاپیک قدیمی رو بالا اوردم

    من اینکارو کردم ولی این ارور میاد


    PHP Error: The function exec() has been disabled.

    خواهشا کمک کنید بقیه سوال هامو که جواب نمیدید خواهش میکنم این یکی رو جواب بدید .

    با یوزر های مختلف و عکس های مختلف هم امتحان کردم

  5. Top | #24
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    فکر کنم مشکل از هاست باشه به مدیر هاستینگتون بگید
    ویرایش توسط Amirhossein2015 : 2013/03/01 در ساعت 01:34 PM

  6. Top | #25
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    460
    مورد پسند
    237 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    قبل از public_html باید بسازی این فولدر رو


  7. Top | #26
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    موقعی هم که سیف مود غیر فعاله در لود از Url این ارور رو میده
    Warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 281


    در اپلود از رایانه شخصی هم همون ارور قبلی


    به هاستینگ دقیقا چی بگم ؟


    الان تصویر تایید کننده رو رو Gd گزاشتم

    از رایانه شخصی اپ میکنه

    ولی از ادرس این ارور رو میده

    Upload failed due to failure writing temporary file.

  8. Top | #27
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    باید دسترسی پوشه tmp رو روی 777 تنظیم کنید

  9. Top | #28
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کردم

  10. Top | #29
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    این ارور میگه دسترسی به پوشه tmp رو نداره اگه شما همه ی این کار ها رو کردید باید به مدیر هاستینگ بگید مشکل رو برطرف کنه

  11. Top | #30
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تازه تو تنظیمات انجمن
    نوشته پوشه tmp در حالت فعال بودم سیف مود
    در صورتی که من سیف مودم خاموشه
    یه هر حال پوشه تمپ با دسترسی 777 قرار دادم در روت ولی بازم

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 281

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •