تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل دیتابیس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    115
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 4.0
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض مشکل دیتابیس

    سلام خسته نباشید سایتم بالا نمیاد اینم خطا
    Database error in vBulletin 4.2.0:

    Invalid SQL:
    SELECT COUNT(*) AS users,MAX(userid) AS max FROM user;

    MySQL Error : Table './asd_as/user' is marked as crashed and should be repaired
    Error Number : 145
    Request Date : Monday, November 19th 2012 @ 03:38:52 PM
    Error Date : Monday, November 19th 2012 @ 03:38:52 PM
    Script :
    Referrer :

    Username : ثبت نام نشده
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,533 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.96
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    تیبل
    user رو repair کنید.

    کاربر مقابل از Danialskh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    115
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    از
    phpMyAdmin

    ریپیر کنم؟


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    589
    مورد پسند
    329 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    بلي.جاي ديگه وجود نداره.

    کاربر مقابل از Mentalist بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    برای راه اندازی ویبولتین و موارد مربوطه از طریق پیغام خصوصی یا ایدی پروفایل در ارتباط باشید.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    115
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    user' is marked as crashed and should be repaired

    این مشکل رو تعمیر میکنم باز چند روز دیگه خطای دیتابیس میده ک یوزر کرش شده
    مشکا کجاست؟


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    115
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    up


  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    به پشتیبانی هاستت تیکت بزن

    کاربر مقابل از ALIREZA_2010 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    دیتابیس چند مگابایت هست؟
    بررسی کنید بیشترین حجم را چه تیبلی اشغال کرده.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM
  5. انتقال یک انجمن از طریق دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    توسط ReZaPishgam در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/05/09, 10:32 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •