تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 54

موضوع: دریافت استایل Circle طراحی اختصاصی توسط وی بی ایران

    1. توضیحات دریافت استایل Circle طراحی اختصاصی توسط وی بی ایران »»

      دریافت استایل Circle طراحی اختصاصی توسط وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر بازنشسته)

      آخرین زمان حضور: Sep 2015 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/11/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 321 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود .

      بعد یه مدت دوباره به یه استایل با سبک متفاوت اومدم که خسته نباشید اما خیلی هم متفاوت نه اما خوب خیلی مثل قبلی ها نیست ...

      میخواستم اسمشو بزارم Semicircular 2 اما دیدم نه خیلی هم شباهت نداره ...


      پشتیبانی از مرورگر های :




      شات از صفحه اصلی :




      لینک مستقیم : http://up.vbiran.ir/images/mvmskns1ihd22woxjzi.png



      شات از پست بیت :

      برای بزرگ تر شدن تصویر روی آن کلیک کنید



      { پست بیت از استایل vbiran Eight تا حدودی استفاده شده به دلیل سادگی و زیبایی }

      همچنین در این استایل مانند دو استایل قبلی من مجوز ها و دسترسی های شما که خیلی کاربران درخواست برداشتن رو از استایل ها داده بودند انجام شده است .




      آموزش کادر بندی پست بیت :





      برای کادر بندی تعداد نوشته های وبلاگ به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :


      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>

      عوض کنید .
      برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با :




      کد:
         <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if
      
      عوض کنید .
      برای کادر بندی
      هک
      اعتراض به جستجوی قالب بروید و post_groans_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با :

      کد:
                      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_groans_groans}</dt> <dd>{vb:raw post.post_groans_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_groans_groaned_times'] == 1">         <dd style="white-space:nowrap; display:inline; float: {vb:stylevar right};">{vb:rawphrase post_groans_time_post}</dd>     <vb:elseif condition="$post['post_groans_groaned_posts'] == 1" />        <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_groans_times_post, {vb:raw post.post_groans_groaned_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />       <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_groans_times_posts, {vb:raw post.post_groans_groaned_times_formatted}, {vb:raw post.post_groans_groaned_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید.
      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :


      کد:
                   <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>


      ویرایش مهم :

      برای حل مشکل تب های نوبار این کد را به انتهای additional.css اضافه کنید :

      کد:
      .navtabs li a.navtab {
      position: relative !important;
      z-index: 9999999999999999 !important;
      }
      استایل در یک فایل زیپ پیوست شد .

      درصورتی که عکسی لود نشد درون پوشه فایل دنبال عکس هایی با فرمت PNG (حروف بزرگ) باشید و به png (حروف کوچک) تغیر دهید .

      برای هر گونه تغیر در این استایل سوال بپرسید .

      شهادت سومین امام شیعیان نیز تسلیت میگم به تمام دوستان شیعه ...

      موفق باشید .


      دانلود رایگان دریافت استایل Circle طراحی اختصاصی توسط وی بی ایران از وی بی ایران

      • نوع فایل: zip Circle.zip (1.83 مگابایت, 1085 نمایش)

      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    150
    مورد پسند
    50 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.97
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط lvlohamad نمایش پست ها
    آپ !

    عزیزی که این استایل رو طراحی کردید .

    آیا می دونید مشکلش کجاست یا نه ؟
    شما که خودتون بلدین دیگه.. شما که خدای سئو و طراحی هستی و پول میگیری و... مشکلشو حل کن.

    در ضمن به علی عزیز هم بابت قالب زیباش خسته نباشید میگم.

    کاربر مقابل از savadkoohy بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #23
    pbz
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    25
    نوشته ها
    14
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اسیایل سبک و شیکی هستش
    دستتون درد نکنه

    کاربر مقابل از pbz بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #24


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    22
    نوشته ها
    1,307
    مورد پسند
    522 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    156

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط savadkoohy نمایش پست ها
    شما که خودتون بلدین دیگه.. شما که خدای سئو و طراحی هستی و پول میگیری و... مشکلشو حل کن.

    در ضمن به علی عزیز هم بابت قالب زیباش خسته نباشید میگم.
    بله بنده طراح هستم , منتها بعد اتمام کار پول ملت و نمی خورم !

    نقل قول نوشته اصلی توسط Revenger نمایش پست ها
    مدلش هست
    نمیشه کاری کرد این مدلش نباشه ؟!

  5. Top | #25
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    این کد رو آخر فوتر قرار بدید انقدر هم دعوا نکنید

    کد:
    <div id="footer" class="floatcontainer foote1r">
    
    	<form action="{vb:link forumhome|nosession}" method="get" id="footer_select" class="footer_select">
    
    
    		
    			</select>
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #26
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    سن
    40
    نوشته ها
    28
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    به غیر از اینترنت اکسپلورر با بقیه مرورگر ها دکمه های ناوبار رو نمیشه کلیک کرد انگار لینک ندارند

  7. Top | #27
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  8. Top | #28
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    سن
    40
    نوشته ها
    28
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Revenger نمایش پست ها
    ادرس سایتتون ؟
    وقتی مشکل داره که روی سایتم نمیذارمش
    اگه مشکلش حل میشه بذارم
    ممنون

  9. Top | #29
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    بدون آدرس سایتتون که نمیشه چک کرد !

  10. Top | #30
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    چون این مشکل فقط برای شما وجود داره .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #31
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    سن
    40
    نوشته ها
    28
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط lvlohamad نمایش پست ها
    روی منوی های متحرک که موس می ره خود به خود باز می شه بدون کلیک !

    هم چنین تب های ناوبار کار نمی کنه !
    ایشون هم همین مشکل رو داره ( تب های ناوبار کار نمیکنه)
    حتما باید نصب کنم تا بشه دید کار نمی کنه ؟




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 78
    آخرين نوشته: 2014/10/07, 09:33 PM
  2. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2014/02/25, 11:31 PM
  3. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/11/12, 04:52 PM
  4. پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2011/09/24, 01:26 AM
  5. پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2011/02/02, 10:12 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •