تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: یک مشکل تو وی بیم دارم تازه وارد هم هستم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    98
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض یک مشکل تو وی بیم دارم تازه وارد هم هستم

    با سلام من بار اولمه با وی بی کار میکنم راستش با چند راهنما تونستم نصبش کنم با هزار جور زجر ومکافات تونستم فارسی و قالب بزارم روش الان چند تا مشکل دارم
    1- آدرس انجمنم چرا اینجوریه
    www.pestools.ir/forum/activity.php
    چطور اینجوریش کنم
    www.pestools.ir/forum
    وقتی این آدرس رو میزنم یهو آدرسش تغییر میکنه اینجور میشه

    www.pestools.ir/forum/activity.php

    همینو جواب بدید مشکل بعدیم هم میگم با تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    169 بار
    اطلاعات
    Nokia C1-01 Unknown
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    تنظیمات => مدیریت مسیر ها (تب ها) اون جا برید و نوار به اسم انجمن رو دیفالت بذارید


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,084
    مورد پسند
    862 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    2012-11-25_171131.jpg


    عکسی که پیوست کردم رو نگاه کنید
    تیک "تازه چه خبر" رو بردارید و ذخیره کنید
    مشاهده تعرفه میزبانی وب cpanel با وب سرور لایت اسپید
    فروش سرورهای اختصاصی و مجازی از دیتاسنتر های xlhost و redstation
    فناوری اطلاعات هنترز ،
    TARIMEHR , Henterz.Com


    نابرده رنج ، گنج میسر نمیشود

  5. Top | #4

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    128 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    درود . برید توی هاست > فایل " Index.php " را باز کرده به دنبال
    کد:
    /* Tell forum.php to redirect 
    to the default url as defined 
    in the navigation manager */
    define('VB_REDIRECT', true);
    گشته سپس عبارت VB_REDIRECT را به forum.php تغیر دهید و تمام

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/01/26, 01:29 AM
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/08/27, 12:03 AM
  3. آیا میشه تو امضا از کد css استفاده کرد ؟
    توسط Chrome در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/20, 04:08 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/07/25, 11:20 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/07/19, 03:30 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •