تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل در نصب فارسی ساز بعد از مشکل خوردن tools.php

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Forum v4.1
    نوشته ها
    117
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.11
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض مشکل در نصب فارسی ساز بعد از مشکل خوردن tools.php

    سلام انجمن من بعد از اینکه زبان فارسی اش خراب شد
    و بعد از اجرای مراحل tools.phpزبان فارسی را ریست کردم ووقتی که خواستم فارسی سا رو دانلود کنم ارور دیتابیس زد و قسمت مدیریت انجمن خراب کرد و مجبور شدم فارسی ساز رو دوباره پاک کنم

    ممنون میشوم در مورد این مشکل راهنمایی فرمایید .از نظر زمان در مضیغه هستم
    با تشکر

    آدرس




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Forum v4.1
    نوشته ها
    117
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    یکبار دیگه مراحل ریست را انجام بدید
    سپس از یک فارسی ساز دیگه استفاده کنید

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    ارور دیتابیس میتونه بخاطر max allowed packet سرورتون باشه


    Sent from my iPad using Tapatalk HD

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Forum v4.1
    نوشته ها
    117
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.11
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    ارور دیتابیس میتونه بخاطر max allowed packet سرورتون باشه


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    سلام دوست عزیز من تو سرورم 3تا انجمن وی بی نصب کردم که 2تای آنها ورزن 4.1.10 هستند که به مشکل tools.phpبرخوردند که سریع درست شدند ولی یکی از اونا که ورژن 4.2 بود ایراد پیدا کرد .

    نمیدونم چیکار کنم حتی فارسی ساز رو سرچ کردم تو همین انجمن و ونو نصبش کردم دیگه نمیدونم چه فارسی ساز دیگه باید نصب کنم .

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi13 نمایش پست ها
    یکبار دیگه مراحل ریست را انجام بدید
    سپس از یک فارسی ساز دیگه استفاده کنید
    سلام تا حالا 3بار ریست کردم و از 2تا فارسی ساز دیگه استفاده کردم بازم ارور داد.

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    سایت رو به این صورت باز کنید

    Site.com/index.php?langid=1


    Sent from my iPad using Tapatalk HD

    ارور دیتابیس رو در ضورت امکان قرار بدید


    Sent from my iPad using Tapatalk HD

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Forum v4.1
    نوشته ها
    117
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.11
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    سلام متاسفاه اومدم سایت رو اجرا کنم در صفحه این ارور ها اومد

    Warning: include([path]/mgc_cb_evo/plugins/init_startup.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 1

    Warning: include() [function.include]: Failed opening '[path]/mgc_cb_evo/plugins/init_startup.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 1

    Warning: include([path]/mgc_cb_evo/plugins/fetch_userinfo_query.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions.php(1855) : eval()'d code on line 68

    Warning: include() [function.include]: Failed opening '[path]/mgc_cb_evo/plugins/fetch_userinfo_query.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in [path]/includes/functions.php(1855) : eval()'d code on line 68
    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/pinanpet/public_html/kasbokar/includes/class_core.php
    Line: 5615


    این ارور ها نیز در انجمن دیگه ام نیز اومده البته در قسمت آخرین ارسالات به صورت متحرک
    این هم لینکش

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    پوشه include را یکبار دیگه اپ کنید
    فایلهای اخرین ارسالی را یکبار دیگه اپ کنید

    نتیجه را اعلام کنید

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل در tools.php
    توسط dark rider در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/11/26, 12:22 AM
  2. tools.php برای من کار نمیکنه!
    توسط alireza.pir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/09/03, 05:13 PM
  3. مشکل با tools.php
    توسط {[(EhSaN)]} در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2012/06/18, 04:06 PM
  4. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/05/17, 11:57 AM
  5. مشکل عدم فراخوانی شدن tools.php
    توسط Sgwgo در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/09/26, 08:27 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •