تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل درانتقال هاست و نحوه درسته ادد کردن سایت جدید؟؟؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    340
    مورد پسند
    33 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض مشکل درانتقال هاست و نحوه درسته ادد کردن سایت جدید؟؟؟

    دوستان من هاستم را تغییر دادم و فایلاشو کپی کردم در هاست جدید ریختم و یک addon domain ساختم اما سایتم بالا نمی یاد؟ یک سوال من باید دیتابیس سایتم را هم وارد هاست جدید کنم؟ چه جوری؟ من فقط پوشه فایلام انتقال دادم و یک اددون ساختم چون یک دامین دیکه داشتم رو این سایت...لطفا ممنون می شوم من را راهنمایی کنید؟



    الان ارور زیر می ده؟


    http://ghoflecad.ir/



    Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/archipro/public_html/ghoflecad.ir/wp-includes/js/tinymce/plugins/inlinepopups/skins/clearlooks2/img/f8f.php) is not within the allowed path(s): (/home3/archiarc:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/archiarc/public_html/ghoflecad.ir/wp-includes/functions.php(1980) : runtime-created function(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/archiarc/public_html/ghoflecad.ir/wp-includes/functions.php(1980) : runtime-created function(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code:1) in /home3/archiarc/public_html/ghoflecad.ir/wp-includes/pluggable.php on line 881




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,572
    مورد پسند
    824 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    شما باید فول بکاپ بگیرید و روی هاست جدید ریستور کنید

    به هاستی که میخواستید انتقال بدید تیکت بزنید این کار رو براتون رایگان انجام میده

    اگه هم میخواید خودتون انجام بدید بفرمایید

    آموزش کامل بک آپ گرفتن و ریستور کردن روی هاست دیگه

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    340
    مورد پسند
    33 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sportiha نمایش پست ها
    شما باید فول بکاپ بگیرید و روی هاست جدید ریستور کنید

    به هاستی که میخواستید انتقال بدید تیکت بزنید این کار رو براتون رایگان انجام میده

    اگه هم میخواید خودتون انجام بدید بفرمایید

    آموزش کامل بک آپ گرفتن و ریستور کردن روی هاست دیگه

    یک سوال؟ این آموزش برای زمانیه که یک دامین داشته باشی و بخوای فول بکاپ بگیری ببری رو هاست جدیدت ...اما من رو هاست قدیمی 4 تا سایت دارم فول بکاپ بگیرم رو هاست جدیدم جاش نمیشه که؟ من می خوام یکی از سایتام را از هاست قبلی بردارم به هاست جدیدم اضاف کنم چون رو هاست جدیدم هم یک سایت دیگه دارم باید اینو اددون دامین کنم... حال چه جوری من فقط از یکی از سایتم با دینابیسش بکاپ بگیرم و بیارم اینجا؟ اصلا
    دسترسی WHM یعنی چی؟
    ببخشید من معمارم بتوانی کمکم کنی ممنون می شوم...

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,572
    مورد پسند
    824 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    http://173.194.65.102/url?sa=t&rct=j...vgL0SlLPrlof_A

    http://173.194.65.102/url?sa=t&rct=j...J-4Lnnc1LSGemw

    باید از دیتابیس همون سایت مورد نظر بکاپ بگیری

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. کسی تا حالا تونسته آپلود سنتر رویه هاست رایگان نصب کنه ؟؟؟
    توسط ocmax در انجمن مشکلات شما با آپلودسنتر
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2013/04/23, 09:15 PM
  2. این سایت از چه قالبی استفاده می کنه ؟؟؟
    توسط Ronaldo در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/11/20, 09:47 PM
  3. قسمت نوار ابزار مدیریت چطوری راستچین میشه ؟؟؟
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/06/29, 07:42 PM
  4. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/09/23, 03:51 PM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/04/09, 06:18 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •