تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل با ضمیمه کردن یا پیوست کردن با این قالب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    XxXxXxX
    نوشته ها
    480
    مورد پسند
    255 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    58

    Smile مشکل با ضمیمه کردن یا پیوست کردن با این قالب

    مشکل با ضمیمه کردن با این قالب



    مشکل من اینه که هنگام اینکه میخوام ضمیمه کنم اون پنجره مخصوص اپلود کردن کادر کلا سفید هست چکار باید انجام بدم مرسی


    با قالب های دیگه مشکلی ندارم



    کاربر مقابل از ali_kissme بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    از حادثه ترسند همه کاخ نشینان ......... ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم














  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    Ctrl+Shift+I بزنید توی کروم ببینید مشکلش چی هست توی Console ، موقتاً میتونید شیوه آپلود فایل رو از ادمین سی پی --> تنظیمات پیوست ها با غیر فعال کردن Asset Manager به حالت سنتی تغییر بدید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    XxXxXxX
    نوشته ها
    480
    مورد پسند
    255 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    Ctrl+Shift+I بزنید توی کروم ببینید مشکلش چی هست توی Console ، موقتاً میتونید شیوه آپلود فایل رو از ادمین سی پی --> تنظیمات پیوست ها با غیر فعال کردن Asset Manager به حالت سنتی تغییر بدید .

    ممنون عل جان الان روی سنتی گذاشتم درست شد
    از حادثه ترسند همه کاخ نشینان ......... ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم











  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    285
    مورد پسند
    118 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    Ctrl+Shift+I بزنید توی کروم ببینید مشکلش چی هست توی Console ، موقتاً میتونید شیوه آپلود فایل رو از ادمین سی پی --> تنظیمات پیوست ها با غیر فعال کردن Asset Manager به حالت سنتی تغییر بدید .
    علی اقا مال من رو این حالت هست ولی وقتی آپلود نمیشه ارور :

    کد:
    Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect.  The script whose uid is 580 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in [path]/includes/class_upload.php on line 370
    میده

  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    شما مشکل SAFE_MOD دارید .

    باید فعال کنید .

    Safe_Mod چیست و به چه علت روی سرور من فعال است

    سیف مد یا حالت امنیتی روی برخی از سرور ها به دلیل سعی در بالاتر بردن امنیت فعال شده است . البته این نوع بالا بردن امنیت با استفاده از حالت امنیتی کمی منسوخ شده است ولی با این حال هنوز برخی از هاستینگ داران از این روش برای بالاتر بردن امنیت خود استفاده میکنند . البته روش هایی نیز برای غیر فعال کردن سیف مد وجود دارد که از بیان کردن آن صرف نظر میکنیم .
    نمونه مشکلات Safe_Mod

    ویبولتین با سرور هایی که حالت امنیتی ( Safe Mod ) خود را فعال کرده اند مشکلاتی از این قبیل خواهد داشت :

    • آپلود نشدن آواتار
    • پیوست نشدن فایل ها
    • مشکل با قسمت ها / Hook هایی که نیاز به آپلود فایلی دارند

    سازگار کردن ویبولتین با Safe_mod

    به تنظیمات اصلی انجمن بروید --> تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم --> فعال کردن آپلود در حالت Safe Mode --> بله .
    حالا در همان قسمت مسیر موقت در حالت Safe Mode را توجه داشته باشید که روی /tmp باشد .
    حالا به درون هاست خود بروید و یک پوشه جدید درون مبدا هاست خود به نام tmp ایجاد کنید و آن را CHMOD 777 کنید.


    انتقال فایل ها در حالت Safe_mod

    در حالت امنیتی امکان انتقال فایل ها از دیتابیس به هاست وجود ندارد . در این وضعیت شما باید یا با مدیریت سرور ارتباط برقرار کنید یا باید از راه های مختلف مثل php.ini و یا .htaccess حالت امنیتی را دور بزنید .

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    285
    مورد پسند
    118 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    حالت Safe Mode قبلا فعال کرده بودم مشکل حل شده بود ولی دوباره اینجوری شده

    نمیدونم شاید پوشه tmp از هاست پاک کردم

    متشکرم از راهنمایی مفیدتون

  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خواهش میکنم .

    معمولاً وقتی Safe MOD سرور فعال هست توی صفحه اول ادمین سی پی می نویسه : حالت امنیتی Safe MOD Enabled

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پخش FLV و MP4 در پیوست ها!
    توسط Mr.FranK در انجمن هک 4.1.x
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/08/01, 09:51 AM
  2. هک بلاگ و ساده ساز پیوست فایل
    توسط arpamonni در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/06/23, 02:03 PM
  3. فایل پیوست
    توسط elyas در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/09, 06:52 PM
  4. مشکل در فایل پیوست! علی رقم آپلود شدن!
    توسط سلمان_ در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2011/10/12, 11:22 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •