تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

موضوع: آیا وی بیلتون این امکان را دارد ؟؟؟؟

  1. Top | #11
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    689
    مورد پسند
    954 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    91

    پیش فرض

    دوست عزیز مثل اینکه متوجه درخواست من نشدید
    من نمیخوام کدی را در هیچکجای صففحه قرار بدم

    من میخوام کد پایین در همین صفحه هم نمایش داده بشه یعنی هم بتونم کد را قرار بدم که دیگران هم بتونن استفاده کنن و هم نتیجه کد را ( مثلا اگر ساعته ،ساعت را هم ببیند )
    چون صدها مدل ساعت وجود دارد کاربر باید نمونه ساعت را ببیند تا بتونه کد دلخواه را انتخاب کنه
    برای نمونه پارس تولز ابزازهایی که ارائه میده کاربر نمونه را میبینه و بعد انتخاب میکنه




    کد PHP:
    <!-Local Time Clock widget HTML code localtimes.info --><div align="center" style="margin:15px 0px 0px 0px"><div align="center" style="width:140px;border:1px solid #ccc;background:#010 ;color: #010 ;font-weight:bold"><a style="padding:2px 1px;margin:2px 1px;font-size:13px;line-height:16px;font-family:arial;text-decoration:none;color:#11ff11" href="http://localtimes.info/Asia/Iran/Tehran/"><img src="http://localtimes.info/images/countries/ir.png" border=0 style="border:0;margin:0;padding:0">&nbsp;&nbsp;Tehran Time</a></div><script type="text/javascript" src="http://localtimes.info/clock.php?continent=Asia&country=Iran&city=Tehran&color=green&widget_number=1000&fwdt=150&mon=1"></script></div><!-end of code--> 





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    819
    مورد پسند
    579 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    خب شما اول html رو توی پست هاتون فعال بکنید
    بعد برای نمونه کدتون رو آزاد بدون تگی قرار بدید
    بعد برای استفاده دیگران دوباره همون کد رو بزارید و در تگ قرار بدید

  4. Top | #13
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Karo Rad نمایش پست ها
    دوست عزیز مثل اینکه متوجه درخواست من نشدید
    من نمیخوام کدی را در هیچکجای صففحه قرار بدم

    من میخوام کد پایین در همین صفحه هم نمایش داده بشه یعنی هم بتونم کد را قرار بدم که دیگران هم بتونن استفاده کنن و هم نتیجه کد را ( مثلا اگر ساعته ،ساعت را هم ببیند )
    چون صدها مدل ساعت وجود دارد کاربر باید نمونه ساعت را ببیند تا بتونه کد دلخواه را انتخاب کنه
    برای نمونه پارس تولز ابزازهایی که ارائه میده کاربر نمونه را میبینه و بعد انتخاب میکنه




    کد PHP:
    <!-Local Time Clock widget HTML code localtimes.info --><div align="center" style="margin:15px 0px 0px 0px"><div align="center" style="width:140px;border:1px solid #ccc;background:#010 ;color: #010 ;font-weight:bold"><a rel="nofollow" style="padding:2px 1px;margin:2px 1px;font-size:13px;line-height:16px;font-family:arial;text-decoration:none;color:#11ff11" href="http://localtimes.info/Asia/Iran/Tehran/"><img src="http://localtimes.info/images/countries/ir.png" border=0 style="border:0;margin:0;padding:0">&nbsp;&nbsp;Tehran Time</a></div><script type="text/javascript" src="http://localtimes.info/clock.php?continent=Asia&country=Iran&city=Tehran&color=green&widget_number=1000&fwdt=150&mon=1"></script></div><!-end of code--> 
    منظورتون اینه مثلا چند فرمت ساعت رو قرار بدید کاربر خودش یکیو انتخاب کنه؟
    یه چیز مثل انتخاب حالت من؟

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    819
    مورد پسند
    579 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Yasna نمایش پست ها
    منظورتون اینه مثلا چند فرمت ساعت رو قرار بدید کاربر خودش یکیو انتخاب کنه؟
    یه چیز مثل انتخاب حالت من؟
    نه داداش
    مثلا ایشون مثل وب مستر می خوات
    من راهنماییشون کردم
    ------------------------------------------------------------
    استاد اگر مایلید آدرستونو بدید با یوزر و پسورد ادمین تا اچ تی ام ال رو فعالش بکنم و یک پست بزارم مدلی که می خواید

  6. Top | #15
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    689
    مورد پسند
    954 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    91

    پیش فرض

    درود

    1 - کد html از کجا باید فعال کنم

    2 - آیا فعال کردن این کد برای همه است یا میتوان برای گروه خاصی فعال کرد

    3 - آیا میشه فقط برای یک انجمن خاص فعال شود


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. توقیف شدن خودکار کاربر؟؟؟؟
    توسط pirmard66 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/08/19, 03:27 AM
  2. سایتی که 100% بدردتون می خوره ؟؟؟؟
    توسط mhiihm در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/19, 01:28 AM
  3. پاسخ: 29
    آخرين نوشته: 2011/05/16, 01:17 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •