تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: نمایش آخرین ارسالهای انجمن VB در جوملا بصورت اسکرول عمودی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    0

    Question نمایش آخرین ارسالهای انجمن VB در جوملا بصورت اسکرول عمودی

    سلام دوستان؛
    من واسه نمایش اخرین ارسالهای یک انجمن وی بولتین به آدرس فرضی http://www.YourVBForum.com از کد زیر استفاده کردم که داخل یه فایل پی اچ پی قرار داره و اون فایل رو داخل هاستم قرار دادم و لینک اون رو بصورت iframe داخل سایتم قرار داده ام. حالا آخرین ارسالهای انجمن مورد نظرم واسم نمایش داده میشه اما میخام 40 ارسال آخر انجمنم رو بصورت اسکرول متحرک عمودی نشون بدم که ارسالها یکی یکی مثل تیتراژ پایانی سریالهای تلوزیونی از پایین به بالا حرکت کنه و وقتی موس رو روش میبرم توقف کنه!

    توی انجمن جوملا مطرح کردم بچه ها گفتند مربوط میشه به انجمن وی بولتین سوال من. واسه همین اینجا پرسیدم.

    40 ارسال آخر سایت وی بولیتنم مثلا تو یه فضایی با ارتفاع 100 پیکسل از پایین به بالا متحرک باشه وقتی موس میره روش ثابت بشه! و با بازگشت موس دوباره حرکت کنه!

    از کدهای اسکرول و مارکیو توی کد iframe ی داخل سایت جوملاییم قرار دادم اینطور شد اما کل اون صفحه ی پی اچ پی که ارسال ها رو از انجمن میگیره اسکرول شد! من میخام تیتر ارسالها اسکرول بشه!

    اینک کد صفحه ی پی اچ پی که ارسالهام رو دریافت می کنه! که باید کد متحرک کردن درش قرار بگیره! اما نمیدونم چه کدی و کجاش باید قرار بگیره!

    کد PHP:

    <?php

    // Copyright By WebAlfa
    // http://www.webalfa.net
    // ver 2.0

    echo '
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <link href="FB.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen">
    <div id="MTForumBlock">
    <table id="webalfa-lastpost">'
    ;
                
    ## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
    $db_host "localhost"// Change this if your MySQL database host is different.
    $db_name "databasename"// Change this to the name of your database.
    $db_user "root"// Change this to your database username.
    $db_pw "dbpassword"// Change this to your database password.
    $db_pre ""// Tables prefix
    $forum_url "http://www.forumurl.example"// Change this to reflect to your forum's URL.
    $forum_id ""// Ignored forum
    $limit "12"// Number of posts displayed.
    $txtlimit "100"// This is the character limit.

    #######################################

    // Connecting to your database
        
        
    mysql_connect($db_host$db_user$db_pw );

        
    mysql_select_db($db_name);


    if (
    $forum_id) {
        
    $forumid "AND forumid=$forum_id";
    }

    if (
    $limit) {
        
    $limited "LIMIT $limit";
    }
    $thread_sql mysql_query("SELECT threadid,title,lastposter,replycount,views FROM ".$db_pre."thread WHERE visible=1 AND open=1 $forumid ORDER BY lastpost  DESC $limited");


    function 
    Username($username) {
    global 
    $forum_url;
        list(
    $pid,$usergroupid) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT userid,usergroupid FROM `user` WHERE username = '$username' limit 1"));
        list(
    $opentag$closetag) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT opentag,closetag FROM usergroup WHERE usergroupid = $usergroupid limit 1"));
        
        
    $username $opentag.$username.$closetag;
        
        return 
    "<a target=\"_blank\" href=\"".$forum_url."member.php?userid=$pid\">$username</a>";
    }

    while(
    $thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql))
    {
    $replycount $thread_get['replycount'];
    $views $thread_get['views'];
    $threadid $thread_get['threadid'];
    $poster Username($thread_get['lastposter']);
    $title $thread_get['title'];
    if(
    strlen($title) > ($txtlimit-4)){
    $title substr($title,0,$txtlimit).'...';
    }
    echo 
    "
            <tr>
                <td class=\"MTForumrowtitle\"><a target=\"_blank\" href=\""
    .$forum_url."showthread.php?t=$threadid&goto=newpost\"><img src=\"FBarrow.gif\" border=\"0\"> $title</a></td>
                <td class=\"MTForumanswer\">$replycount پاسخ</td>
                <td class=\"MTForumview\">$views بازدید</td>
                <td class=\"MTForumlast\">$poster</td>
            </tr>"
    ;
            

    }

    echo 
    "        </tr>
        </table>
    </div>
    <!-- Www.WebAlfa.Net -->
    "
    ;
            

    ?>




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    درود،

    می تونید از جاوا اسکریپت یا جی کوئری استفاده کنید.
    من یه نمونه آماده که از یک افزونه جی کوئری استفاده شده پیوست کردم. می تونید سورسش رو ببینید. آسونه!

    در ضمن اگه می خواید به صورت iframe استفاده کنید تگ های قبل از table اضافی هستند.
    کدتون این میشه:
    کد PHP:
    <?php

    // Copyright By WebAlfa
    // http://www.webalfa.net
    // ver 2.0

    echo '
    <div id="MTForumBlock">
    <table id="webalfa-lastpost">'
    ;
    ## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
    $db_host "localhost"// Change this if your MySQL database host is different.
    $db_name "databasename"// Change this to the name of your database.
    $db_user "root"// Change this to your database username.
    $db_pw "dbpassword"// Change this to your database password.
    $db_pre ""// Tables prefix
    $forum_url "http://www.forumurl.example"// Change this to reflect to your forum's URL.
    $forum_id ""// Ignored forum
    $limit "40"// Number of posts displayed.
    $txtlimit "100"// This is the character limit.
    #######################################

    // Connecting to your database
        
        
    mysql_connect($db_host$db_user$db_pw );

        
    mysql_select_db($db_name);


    if (
    $forum_id) {
        
    $forumid "AND forumid=$forum_id";
    }

    if (
    $limit) {
        
    $limited "LIMIT $limit";
    }
    $thread_sql mysql_query("SELECT threadid,title,lastposter,replycount,views FROM ".$db_pre."thread WHERE visible=1 AND open=1 $forumid ORDER BY lastpost DESC $limited");


    function 
    Username($username) {
    global 
    $forum_url;
        list(
    $pid,$usergroupid) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT userid,usergroupid FROM `user` WHERE username = '$username' limit 1"));
        list(
    $opentag$closetag) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT opentag,closetag FROM usergroup WHERE usergroupid = $usergroupid limit 1"));
        
        
    $username $opentag.$username.$closetag;
        
        return 
    "<a target=\"_blank\" href=\"".$forum_url."member.php?userid=$pid\">$username</a>";
    }

    while(
    $thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql))
    {
    $replycount $thread_get['replycount'];
    $views $thread_get['views'];
    $threadid $thread_get['threadid'];
    $poster Username($thread_get['lastposter']);
    $title $thread_get['title'];
    if(
    strlen($title) > ($txtlimit-4)){
    $title substr($title,0,$txtlimit).'...';
    }
    echo 
    "
            <tr>
                <td class=\"MTForumrowtitle\"><a target=\"_blank\" href=\""
    .$forum_url."showthread.php?t=$threadid&goto=newpost\"><img src=\"FBarrow.gif\" border=\"0\"> $title</a></td>
                <td class=\"MTForumanswer\">$replycount پاسخ</td>
                <td class=\"MTForumview\">$views بازديد</td>
                <td class=\"MTForumlast\">$poster</td>
            </tr>"
    ;
            

    }

    echo 
    "
        </table>
    </div>
    <!-- Www.WebAlfa.Net -->
    "
    ;
    ?>
    در صورت استفاده از کد بالا و برای scroll، سلکتور جی کوئری رو باید روی
    کد:
    #webalfa-lastpost tr
    قرار بدید.
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    کاربر مقابل از goblin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام. ببینید میخام حرکت کردنش دقیقا مثل همین فایلی باشه که واسم ضمیمه کردین!

    من متوجه نشدم! این کدی پی اچ پی که گذاشتین واسم الان متحرکه مثل اون فایل ضمیمه؟ یا خودم جایی باید چیزی عوض کنم؟؟ من راستش خیلی سر در نمیارم. میشه کد آماده شده اش رو واسم بذارید؟ ببخشید

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    الو الو؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چراغ خاموش و روشن و به صورت جاوا + متن متحرک
    توسط Almas98 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/07/08, 09:36 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/06/16, 01:34 PM
  3. کد جاوا نمایش متن به صورت زیبادر صورت کلیک کردن
    توسط mobin.parsian در انجمن کد های جاوا برگزیده
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/02/10, 02:50 PM
  4. طراحی کاملا گرافیکی لوگو به صورت رایگان
    توسط blogshen در انجمن بازارچه
    پاسخ: 71
    آخرين نوشته: 2012/01/20, 07:32 PM
  5. طراحی به صورت حرفه ای
    توسط king75 در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/06/14, 07:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •