تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: آموزش استفاده از آی فریم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    155
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 7.0
    میزان امتیاز
    20

    Talking آموزش استفاده از آی فریم

    دوستان کسی آموزش استفاده از ای فریم رو داره؟
    کد آی فریم رو باید در چه قسمتی بزارم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    در هر قسمت که خودتون میخواین

    برای مثال شما یک اسلاید شو دارید و میخواین با کد آی فریم در ناوبر و بالای آخرین ارسالات به نمایش در بیاد

    با کد آی فریم در بالای متغیر آخرین ارسالات در قالب navbar قرارش میدید:

    کد:
    <iframe marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" border="0" frameborder="0" target="_blank" width="960" height="630"src="LINK FILE MORED NAZAR K MIKHAYN B NAMAYESH DAR BIAD"></iframe>

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    155
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 7.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    ممنون
    هیچ اشکالی به وجود نمیاره؟
    در وردپرس میتونم کجا استفاده کنم؟

    دوست عزیز این کد مشکل داره.
    من تو ناوبار گذاشتم اما اون سایتو باز میکنه تو یه کادری خیلی ضایع میشه؟ میشه جاییی گذاشت دیده نشه؟

    god dame u
    ویرایش توسط rasul1376 : 2012/12/18 در ساعت 11:43 PM دلیل: ادغام دو پست

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rasul1376 نمایش پست ها
    ممنون
    هیچ اشکالی به وجود نمیاره؟
    در وردپرس میتونم کجا استفاده کنم؟

    دوست عزیز این کد مشکل داره.
    من تو ناوبار گذاشتم اما اون سایتو باز میکنه تو یه کادری خیلی ضایع میشه؟ میشه جاییی گذاشت دیده نشه؟

    god dame u
    منظورتون god damn u نیست احیانا؟

    چون god dame u این سه تا معنی هاشون به هم نمیخوره


    من تو ناوبار گذاشتم اما اون سایتو باز میکنه تو یه کادری خیلی ضایع میشه؟ میشه جاییی گذاشت دیده نشه؟
    از کد آی فریم موقعی استفاده میکنن که برای مثال یک اسلاید شو داریم که html هست و یا php و یا ... میخوایم بزاریمش تو navbar
    وقتی شما نمیخوای نشون داده بشه پس چرا میخوای اصلا استفاده کنید؟

    درکل راجع به این کد هم بگم بنده سه جای مختلف انجمنم از این کد استفاده میکنم و این کد آی فریم هست

    برای کادر بندی شما باید یه سری کد به ته additional.css اضافه کنید

    شما فقط پرسیدید آموزش استفاده از کد آی فریم به چه صورته نگفتید میخوام کادر بندیش کنم

    گرچه برای کادر بندی هم تو تاپیک ها مختلف چه دوستان چه خودم توضیح داده شده قبلا کافی بود سرچ کنید

    کد ها زیر رو به انتهای قالب additional.css در اضافه کنید: ادمین سی پی> استایل ها و قالب ها> جست و جو در قالب ها> سرچ کنید additional.css

    کد:
    .slider {
    background: white;
    background: -moz-linear-gradient(top, white 0%, #F1F1F1 50%, #E1E1E1 51%, #F6F6F6 100%);
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,white), color-stop(50%,#F1F1F1), color-stop(51%,#E1E1E1), color-stop(100%,#F6F6F6));
    background: -webkit-linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    background: -o-linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    background: -ms-linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    background: linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    ######: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#f6f6f6',GradientType=0 );
    border-right: 2px solid #259ce8;
    border-left: 2px solid #259ce8;
    border-top: 2px solid #E81ABF;
    border-bottom: 2px solid #E81ABF;
    padding: 8px;
    text-align: center;
    -webkit-border-radius: 8px;
    -moz-border-radius: 8px;
    border-radius: 8px;
    margin-top: 8px;
    box-shadow: #b2b2b2 0 0 7px;
    -moz-box-shadow: #b2b2b2 0 0 7px;
    -webkit-box-shadow: #b2b2b2 0 0 7px;
    }
    سپس هر جای قالب navbar می خواین بزارین و یا هر قالب دیگه ای در وی بی از کد زیر استفاده کنید:

    کد:
    <div class="slider">
    <center>
    <div style="text-align: center; "><iframe marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" border="0" frameborder="0" target="_blank" width="960" height="630"src="LINK FILE K MIKHAYN BA IFRAM GHARARESH BEDID"></iframe></center></div>
    تو کد های additional این قسمت

    ######

    f i l t e r هست که فی ل تر شده

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش نمایش یک دسته خواص از آخرین ارسالهای انجمن
    توسط abay-anzali در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/11/23, 05:57 PM
  2. آموزش قرار دادن آیکون برای تالار ها بدون استفاده از هک
    توسط Danialskh در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/19, 06:56 PM
  3. آموزش قرار دادن هشدار به کاربرانی که از IE6 استفاده می کنند.
    توسط Danialskh در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/10/19, 01:40 PM
  4. آموزش محدود کردن اندازه ی امضا با استفاده از css
    توسط Light در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/23, 07:29 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/10/25, 01:46 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •