تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 28 از 83 نخستنخست ... 141516171819202122232425262728293031323334353637383940414278 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 271 به 280 از 828

موضوع: دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

    1. توضیحات دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 »»

      دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

      نگارش: 2 ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (8 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2013/01/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1291 بار
      پشتیبانی می شود

      با عرض سلام خدمت کاربران محترم وی بی ایران !
      بعد از یک وقفه نسبتاً طولانی , این بار با استایل زیبای VBIran Bubble در خدمتتون هستم !

      توجه : ورژن جدید و بدون اشکال این استایل با نام VBIran Bubble v2.zip پیوست شد ؛ توی این ورژن جدید فقط یک سری از ایراد های گذارش شده رو برطرف کردم .. برای راحتی شما !
      آموزش های تکمیلی : کلیک کنید

      <-- لطفاً توضیحات رو کامل مطالعه کنید !-->



      ______ پیش نمایش استایل ______
      (برای بزرگ شدن ؛ روی تصویر کلیک کنید)



      ________________________



      کد نویسی کاملاً استاندارد (طبق آخرین متد های طراحی)
      سئوی بسیار بالای استایل
      سازگاری با تمامی مرورگر های موجود (IE9+,Chrome,Firefox,Safari,Opera,...)
      حجم بسیار پایین و مناسب استایل
      ویژگی Sprite تصاویر استایل
      طراحی منحصر به فرد و متفاوت
      استفاده از CSS گرادینت به جای گرادینت های تصویری
      فوتر جدید
      و ...

      ___________________________________

      توی این استایل از ویژگی Sprite تصاویر استفاده شده که به شدت میتونه روی سرعت لود و بارگذاری سریع قالب کمک کنه , 10 عکس در 1 عکس کٌمباین شده و به این صورت میزان درخواست های ارسالی به سرور کاهش یافته و در نهایت مرورگر کاربر به جای دانلود 10 عکس ؛ تنها 1 عکس رو دانلود میکند ؛ همین مسئله باعث لود بسیار سریعتر قالب سایتتون خواهد شد .
      تصویر Sprite شده :
      فایل پیوست 24914





      فایل لایه باز هدر قالب ؛ در پوشه PSD در فایل پیوست موجود هست که به راحتی متونید با نرم افزار Adobe Photoshop نام و توضیح و لوگوی سایت خودتون رو به جای وی بی ایران قرار بدید .
      محتوای پوشه ی Images موجود در فایل پیوست رو در پوشه ی Images ویبولتین خودتون آپلود کنید .
      فایل XML قالب نیز در پوشه XML موجود هست ؛ به راحتی ایمپورت کنید .
      برای تغییر آدرس و لینک های موجود در فوتر سایت به ادمین سی پی > جست و جوی قالب ها > Footer مراجعه کنید !


      در آخر, لازمه یادآور باشیم که هدر استایل VBIran Bubble , برداشتی مستقیم از وبسایت " فارس کیدذ " هست ؛ همین موضوع ممکنه باعث خوشحالی افرادی باشه که جز حاشه و حاشیه سازی برای وی بی ایران سودی ندارن ؛
      هرچند ... اجازه الگو برداری از طرح قالب وبسایت فاس کیدذ رو بنده "رسماً" از ادمین وبسایت فارس کیدذ دریافت کردم و درصورتی که لازم بدونم اون رو در اختیارتون قرار میدم .

      دوستانی که محبت میکنن و از قالب استفاده میکنن ؛ لطفا کپی رایت رو حذف نکنید ؛ تا ما هم بتونیم کار های بهتری ارائه بدیم ..

      نظرات سازندتون رو از ما دریغ نکنید ؛
      باتشکر از حمایتتون ؛ وی بی ایران


      دانلود رایگان دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #272
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    127 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    امضاهای بنده نمایش داده نمیشه دلیلش چیه؟؟؟ آدرس‌: تالارهای گفتگوی ماه فروم
    *** ماه فروم *** هیچی نمیگم ، در موردش خودتون قضاوت کنید!!!!

  3. Top | #273

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Rishter نمایش پست ها
    خب داداش از این هم استفاده میکنم ولی همون آشه و همون کاسه!!!! الان بنده که هک رو نصب کردم عمل میکنه ینی جستجوگر گوگل ست میشه ولی میخوان متن پیش فرض داخل تکست باکس جستجو رو هم نشون بده!!!!! اگه میشه این کدهایی که در این آدرسی که دادید جوری تغییر داد که بشه متن رو هم نمایش داد به جای استفاده از هک از کد استفاده میکنم .

    با تشکر فراوان
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    مشکلاتم رو خودم حل کردم

    الان وقتی رو تکست باکس کلیک میکنم متن پیش فرض پاک میشه و اگر متن دیگری هم بنویسید و دوباره روش کلیک کنید باز هم متن پاک میشه و تکست باکس خالی میشه درضمن جستجوگر گوگل ست شده!!!!! بنده کدها رو میذارم که اگه کسی

    لازمش شد بتونه استفاده کنه :

    ابتدا از مسیر Admincp ---> استایل ها و قالب ها ------> از لیست کشویی قالب موردنظر ویرایش قالب ها -------> قالب های Navigation / Breadcrumb ------> قالب Navbar

    کد:
    <form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post" id="navbar_search" class="navbar_search"> <vb:comment><input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" /></vb:comment> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" name="do" value="process" /> <span class="textboxcontainer"><span> <input class="textbox" value="عبارت مورد نظر را جستجو کنيد..." onfocus="if (this.value == 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...';}" name="s" id="s" type="text"> </span></span> <span class="buttoncontainer"><span></span></span> </form>
    را با‌ :

    کد:
    <form method="get" action="http://www.google.com/search" target="_blank" class="navbar_search"> <input type="hidden" name="sitesearch" value="mahforum.ir" id="pn"/> <span class="textboxcontainer"><span><input class="textbox" onclick= this.value="" value="عبارت مورد نظر را جستجو کنيد..." onfocus="if (this.value == 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...';}" name="q" id="s" type="text"></span></span> <input type="hidden" name="domains" value="mahforum.ir"/> </form>
    کلا عوض کنید!!!!!!!

    توجه داشته باشید به جای آدرس mahforum.ir آدرس سایت خود را وارد نمایید .

    همچنین کدهای جستجوگر گوگل توسط Vbiran نوشته شده اند!!!!

    موفق باشید

    دوست عزیز اینطوری درست میشه ولی کاملا درست نمیشه !! چون اینطوری نوشته داخل کادر حذف میشه .....

    بهتره از این کد استفاده کنید

    کد:
    <form method="get" action="http://www.google.com/search" target="_blank" class="navbar_search"> 
    <input type="hidden" name="sitesearch" value="Address Anjoman Shoma"  id="pn"/> 
    <span class="textboxcontainer"><span><input type="text" value="جستجو سریع توسط گوگل" onfocus="if (this.value == 'جستجو سریع توسط گوگل') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'جستجو سریع توسط گوگل';" name="q" class="textbox" tabindex="99" id="customtooltip" title="لطفاً قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید" /></span></span>
    <span class="buttoncontainer"><span><input type="image" class="searchbutton" src="{vb:stylevar imgdir_button}/search.png" name="submit" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" tabindex="100"/></span></span> 
    <input type="hidden" name="domains" value="Address Anjoman Shoma"/></form>
    در کد بالا دو با کلمه Address Anjoman Shoma تکرار شده که مشخصه باید چیکار کنید

    البته بهتره جستجو پیشرفته رو هم اضافه کنید که اگه کسی خواست از اون استفاده کنه ....

    توی همین قالب دنبال کد زیر بگردید

    کد:
    {vb:raw template_hook.navtab_end}
    زیرش کد زیر رو اضافه کنید

    کد:
    <li><a class="navtab" href="search.php">جستجو پیشرفته</a></li>

    2 تشکر توسط:



  4. Top | #274
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    سلام تو انجمن من منوها نمایش داده نمیشه فکر کنم چند نفر همین مشکل رو داشتن لطفا بررسی کنین ادرس انجمن من هم تو امضا هستش عکس رو هم پیوست کردم لطفا نگاه کنید.
    74355342261116035113.jpg
    ویرایش توسط imaniy : 2013/02/05 در ساعت 05:31 PM دلیل: ویرایش

  5. Top | #275
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    28
    نوشته ها
    866
    مورد پسند
    380 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    97

    پیش فرض

    سلام

    اگه امکان داره لوگوی این استایل رو بصورت جداگانه و برای ورژن پایین تر فتوشاپ قرار بدید
    ممنون میشم

    موفقباشید. یاحق
    تبليغات با قيمت باورنكردني در سايت با پيج رنك 3 گوگل
    {لينك(90 تومان يكسال)-بنر زير هدر(90 تومان يكسال)-بنر بالاي فوتر(90 تومان يكسال)-بنر بين تاپيك اول و دوم(90 تومان يكسال)}
    كل بسته بالا به قيمت 300 هزار تومان براي يكسال فقط براي دو نفر

  6. Top | #276
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    32
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    چطوری چه خبر و بلاگ رو حذف کنم ار منو ؟ چه کدی در Navbar باید حذف بشه؟

  7. Top | #277
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    اقا پس مشکل ما چی شد قصد اسپم دادن ندارم ولی خدایی کارم گیره اگه قالب مشکل داره بگین عوض کنم.

    کل 28 صفحه رو خوندم ولی فقط یک نفر مشکل من رو داشت که کسی بهش جواب نداده بود.

    هیچ ## که جواب ما رو نداد فایل رو دوباره اپ کردم درست شد.
    ویرایش توسط imaniy : 2013/02/05 در ساعت 10:37 PM دلیل: ادغام دو پست

  8. Top | #278
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    26
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اقا به ناوبار چجوری لینک اضافه کنم مثل تازه چه خبر و انجمن که هستن

  9. Top | #279
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط loviner نمایش پست ها
    اقا به ناوبار چجوری لینک اضافه کنم مثل تازه چه خبر و انجمن که هستن
    از ادمین سی پی > تنظیمات > مدیریت مسیر ها (تب ها)

    یا از طریق آموزش زیر

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  10. Top | #280
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    26
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.95
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    از ادمین سی پی > تنظیمات > مدیریت مسیر ها (تب ها)

    یا از طریق آموزش زیر
    ممنون اما من منظورم ادرس خارجی از سایت بود اینجوری که شما گفتید ادرس اصلی سایت قبلش قرار میگیره

  11. Top | #281
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط loviner نمایش پست ها
    ممنون اما من منظورم ادرس خارجی از سایت بود اینجوری که شما گفتید ادرس اصلی سایت قبلش قرار میگیره
    از این آموزش استفاده کن درست میشه

    http:// رو یادت نره که بزاری

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:







  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 301
    آخرين نوشته: 2016/07/08, 02:06 AM
  2. دانلود استایل ویبولتین زیبا VBIran Fun
    توسط Leberman در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 300
    آخرين نوشته: 2014/10/07, 09:30 PM
  3. دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4
    توسط VBIran در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 214
    آخرين نوشته: 2014/08/30, 10:54 PM
  4. پاسخ: 124
    آخرين نوشته: 2013/06/07, 07:01 PM
  5. مشکل در استایل رنگین کمان VBIran Rainbow ویبولتین
    توسط ebi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/10/03, 03:06 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •