تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 29 از 83 نخستنخست ... 151617181920212223242526272829303132333435363738394041424379 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 281 به 290 از 828

موضوع: دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

    1. توضیحات دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 »»

      دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

      نگارش: 2 ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (8 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2013/01/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1291 بار
      پشتیبانی می شود

      با عرض سلام خدمت کاربران محترم وی بی ایران !
      بعد از یک وقفه نسبتاً طولانی , این بار با استایل زیبای VBIran Bubble در خدمتتون هستم !

      توجه : ورژن جدید و بدون اشکال این استایل با نام VBIran Bubble v2.zip پیوست شد ؛ توی این ورژن جدید فقط یک سری از ایراد های گذارش شده رو برطرف کردم .. برای راحتی شما !
      آموزش های تکمیلی : کلیک کنید

      <-- لطفاً توضیحات رو کامل مطالعه کنید !-->



      ______ پیش نمایش استایل ______
      (برای بزرگ شدن ؛ روی تصویر کلیک کنید)



      ________________________



      کد نویسی کاملاً استاندارد (طبق آخرین متد های طراحی)
      سئوی بسیار بالای استایل
      سازگاری با تمامی مرورگر های موجود (IE9+,Chrome,Firefox,Safari,Opera,...)
      حجم بسیار پایین و مناسب استایل
      ویژگی Sprite تصاویر استایل
      طراحی منحصر به فرد و متفاوت
      استفاده از CSS گرادینت به جای گرادینت های تصویری
      فوتر جدید
      و ...

      ___________________________________

      توی این استایل از ویژگی Sprite تصاویر استفاده شده که به شدت میتونه روی سرعت لود و بارگذاری سریع قالب کمک کنه , 10 عکس در 1 عکس کٌمباین شده و به این صورت میزان درخواست های ارسالی به سرور کاهش یافته و در نهایت مرورگر کاربر به جای دانلود 10 عکس ؛ تنها 1 عکس رو دانلود میکند ؛ همین مسئله باعث لود بسیار سریعتر قالب سایتتون خواهد شد .
      تصویر Sprite شده :
      فایل پیوست 24914





      فایل لایه باز هدر قالب ؛ در پوشه PSD در فایل پیوست موجود هست که به راحتی متونید با نرم افزار Adobe Photoshop نام و توضیح و لوگوی سایت خودتون رو به جای وی بی ایران قرار بدید .
      محتوای پوشه ی Images موجود در فایل پیوست رو در پوشه ی Images ویبولتین خودتون آپلود کنید .
      فایل XML قالب نیز در پوشه XML موجود هست ؛ به راحتی ایمپورت کنید .
      برای تغییر آدرس و لینک های موجود در فوتر سایت به ادمین سی پی > جست و جوی قالب ها > Footer مراجعه کنید !


      در آخر, لازمه یادآور باشیم که هدر استایل VBIran Bubble , برداشتی مستقیم از وبسایت " فارس کیدذ " هست ؛ همین موضوع ممکنه باعث خوشحالی افرادی باشه که جز حاشه و حاشیه سازی برای وی بی ایران سودی ندارن ؛
      هرچند ... اجازه الگو برداری از طرح قالب وبسایت فاس کیدذ رو بنده "رسماً" از ادمین وبسایت فارس کیدذ دریافت کردم و درصورتی که لازم بدونم اون رو در اختیارتون قرار میدم .

      دوستانی که محبت میکنن و از قالب استفاده میکنن ؛ لطفا کپی رایت رو حذف نکنید ؛ تا ما هم بتونیم کار های بهتری ارائه بدیم ..

      نظرات سازندتون رو از ما دریغ نکنید ؛
      باتشکر از حمایتتون ؛ وی بی ایران


      دانلود رایگان دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #282
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.36
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    سلام

    اگه امکان داره لوگوی این استایل رو بصورت جداگانه و برای ورژن پایین تر فتوشاپ قرار بدید
    ممنون میشم

    موفقباشید. یاحق
    دوست گرامی ؛ فایل لایه باز در قالبِ فرمت PSD ذخیره شده ؛ اگر فوتوشاپتون اجراش نمیکنه ؛ بهتره یه ورژن جدید نصب کنید .
    سلام تو انجمن من منوها نمایش داده نمیشه فکر کنم چند نفر همین مشکل رو داشتن لطفا بررسی کنین ادرس انجمن من هم تو امضا هستش عکس رو هم پیوست کردم لطفا نگاه کنید.
    تغییراتِ خاصی انجام دادید و اینطور شد یا از اول همین مشکل رو داشت ؟!
    پلاگین هارو با config.php غیر فعال کنید ببینید برطرف میشه ؟!
    آقا چرا وقتی با این قالب search می کنیم log out میشه؟
    همچین مشکلی تا به الان گذارش نشده ، شما با تمامِ مرورگر ها این مشکل رو دارید ؟
    از کابران سوال بفرمائید که اون ها هم همین مشکل رو دارند یا اینکه مشکل فقط از سمت شماست ؟
    سلام ...
    الان خواستم وارد انجمنم بشم ... گفت که پسووردم اشتباهه ...
    درخواست دادم که پسوورد رو به ایمیلم ارسال کنه ... ولی هیچ ایمیلی به من فرستاده نمیشه ...
    دقیقا الان همه چیز روی هواست ...
    ممنون میشم کمک کنید
    هیچ ربطی به استایل نداره این موضوع !!
    postbite_legacy نداره این استایل؟
    از کجا میشه فیلد هارو به پست بیت اضافه کرد؟
    ادمین سی پی ، جست و جوی قالب ها > postbit_legacy
    سلام دوستان
    این استایل نصب شده ی سری مشکلات داره
    انجمن آنلاین شوک این لینکو ببینید که بیشتر نوشته هاش و اطلاعات درون انجمنش همه صورتی هست و لی تو دمو مشکی " مشکل کجاست ؟
    شما مطمعنید استایلِ Bubble رو نصب کردید ؟
    اثری از این قالب روی سایتتون نیستااا

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  3. Top | #283
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    1-هر کاری می کنم این قالب به عنوان پیش فرض قرار نمی گیره
    2- اینکه می تونم قسمت پایینی رو تغییر بدم قسمت ایمیل و ...
    و هر کاری میکنم ای کد ها رو جایگزین کنم چیزی نمی شه منظورم اینکه اتفاقی نمی افته (تشکر و لایک و..)
    ویرایش توسط SMDM : 2013/02/06 در ساعت 12:51 PM

  4. Top | #284
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    درود دوستان .
    این قالب یک در هم ریختگی در قسمت نمایش شماره صفحات داره ... یعنی اون قسمتی که جدا کننده شماره صفحات هست سر جای خودش قرار نداره .
    اینم یه نمونه




    لطفا راهنمایی کنید برای رفع کنم این مشکل .
    سپاس

  5. Top | #285

    پیش فرض

    رامین جان تائید میشه . سرچ این قالب مشکل داره و کاربر رو Log Out میکنه !!

    مشکل پست قبلی هم هست ....

    البته یک مشکل دیگه هم هست که تو چند استایل دیگه هم دیدم . آخرین ارسال ها و پست ها که بالای هر تالار میاد رو کادر بندی نکردید


  6. Top | #286
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SMDM نمایش پست ها
    سلام
    1-هر کاری می کنم این قالب به عنوان پیش فرض قرار نمی گیره
    2- اینکه می تونم قسمت پایینی رو تغییر بدم قسمت ایمیل و ...
    و هر کاری میکنم ای کد ها رو جایگزین کنم چیزی نمی شه منظورم اینکه اتفاقی نمی افته (تشکر و لایک و..)
    1- تنظیمات اصلی > تنظیمات استایل / زبان > استایل پیش فرض
    2-شما کافیه یک کلمه از محتویات فوتر رو در جست جوی استایل ها سرچ کنید که پیدا میشه و تغییر میتونید بدید و کش مرورگر هم پاک کنید 100٪ تغییر میکنه.

    درود دوستان .
    این قالب یک در هم ریختگی در قسمت نمایش شماره صفحات داره ... یعنی اون قسمتی که جدا کننده شماره صفحات هست سر جای خودش قرار نداره .
    اینم یه نمونه




    لطفا راهنمایی کنید برای رفع کنم این مشکل .
    سپاس
    لینک سایتتون رو بدید.

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #287
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    1- تنظیمات اصلی > تنظیمات استایل / زبان > استایل پیش فرض
    2-شما کافیه یک کلمه از محتویات فوتر رو در جست جوی استایل ها سرچ کنید که پیدا میشه و تغییر میتونید بدید و کش مرورگر هم پاک کنید 100٪ تغییر میکنه.


    لینک سایتتون رو بدید.
    بفرما فقط من تغییراتی تو هدر و نوبار دادم ولی تو قالب دیفالت هم قبل از تغییر این مشکل بود یکی از دوستان هم در 3 تاپیک قبل گفته بودن من خیلی ور رفتم ولی هیچ تاثیری نداشت

  8. Top | #288
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kohnaofflinebaz نمایش پست ها
    بفرما
    شما مگه این قالب رو طراحی نکردید خوب باید بتونید درستش کنید قائدتا

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #289
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    رامین جان تائید میشه . سرچ این قالب مشکل داره و کاربر رو Log Out میکنه !!

    مشکل پست قبلی هم هست ....

    البته یک مشکل دیگه هم هست که تو چند استایل دیگه هم دیدم . آخرین ارسال ها و پست ها که بالای هر تالار میاد رو کادر بندی نکردید
    این قالب رو پیدا کن
    vietvbb_topstats_main
    بعد این خط کد را
    کد HTML:
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    
    <strong>
    <a href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span></strong>
    با این کد عوض کن:

    کد HTML:
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    
    <strong class="nt">
    <a href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span></strong>
    
    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    شما مگه این قالب رو طراحی نکردید خوب باید بتونید درستش کنید قائدتا
    بله ولی این مشکل تو قالبتون بود کلا من هم پیدا کردم این ... رو ورداشتم ولی خالی میمونه مابینش این کارکتر ... وسط قرار نمیگیره css این قسمت رو هم پیدا کردم بازم نشد شاید من درست انجام نمیدم زیاد مهم هم نیست ولی میشه بجای این ... یک عکس فلش گذاشت فکر کنم بهتر و درست شه

  10. Top | #290
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kohnaofflinebaz نمایش پست ها
    این قالب رو پیدا کن
    vietvbb_topstats_main
    بعد این خط کد را
    کد HTML:
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    
    <strong>
    <a rel="nofollow" href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span></strong>
    با این کد عوض کن:

    کد HTML:
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    
    <strong class="nt">
    <a rel="nofollow" href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span></strong>
    


    بله ولی این مشکل تو قالبتون بود کلا من هم پیدا کردم این ... رو ورداشتم ولی خالی میمونه مابینش این کارکتر ... وسط قرار نمیگیره css این قسمت رو هم پیدا کردم بازم نشد شاید من درست انجام نمیدم زیاد مهم هم نیست ولی میشه بجای این ... یک عکس فلش گذاشت فکر کنم بهتر و درست شه
    این قالب رو شما طراحی کردید؟
    کپی رایت رو برداشتید هی هیچی نمیگم شما دوباره..!

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #291
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    شما مگه این قالب رو طراحی نکردید خوب باید بتونید درستش کنید قائدتا
    بله ولی مثل اینکه این قالب از اول هم این مشکل رو داشت و من با ورداشتن این ... وسط اون قسمت خالی شد هرکاری کردم css و ور رفتم نشد شاید من درست انجام نمیدم ولی مشکلی نداره میشه بجای این قسمت یک عکس گذاشت مثل شکل زیر مابین اون قسمت بجای کارکتر ... viewpost-left.png

    یک سوال در قسمت navtabs رو میشه کاری کرد این قسمت بصورا معمولی باز بشه چیکار باید انجام بدم css رو تغییر بدم و یا چیزه دیگر چون کلیک که میکنم کل صفحه سیاه میشه و بعد منو باز میشه برای من مشکلی نیست ولی بعضی از کاربران میگن کن باز میشه لرزش داره

    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    این قالب رو شما طراحی کردید؟
    کپی رایت رو برداشتید هی هیچی نمیگم شما دوباره..!
    کپی رایت هستش قبلا هم با علی آقا صحبت کردیم در این مورد اون پایین سایت

    طراحی شده توسط وی بی ایران و پرشین آفلاین




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 301
    آخرين نوشته: 2016/07/08, 02:06 AM
  2. دانلود استایل ویبولتین زیبا VBIran Fun
    توسط Leberman در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 300
    آخرين نوشته: 2014/10/07, 09:30 PM
  3. دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4
    توسط VBIran در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 214
    آخرين نوشته: 2014/08/30, 10:54 PM
  4. پاسخ: 124
    آخرين نوشته: 2013/06/07, 07:01 PM
  5. مشکل در استایل رنگین کمان VBIran Rainbow ویبولتین
    توسط ebi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/10/03, 03:06 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •