تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 30 از 83 نخستنخست ... 161718192021222324252627282930313233343536373839404142434480 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 291 به 300 از 828

موضوع: دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

    1. توضیحات دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 »»

      دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

      نگارش: 2 ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (8 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2013/01/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1291 بار
      پشتیبانی می شود

      با عرض سلام خدمت کاربران محترم وی بی ایران !
      بعد از یک وقفه نسبتاً طولانی , این بار با استایل زیبای VBIran Bubble در خدمتتون هستم !

      توجه : ورژن جدید و بدون اشکال این استایل با نام VBIran Bubble v2.zip پیوست شد ؛ توی این ورژن جدید فقط یک سری از ایراد های گذارش شده رو برطرف کردم .. برای راحتی شما !
      آموزش های تکمیلی : کلیک کنید

      <-- لطفاً توضیحات رو کامل مطالعه کنید !-->



      ______ پیش نمایش استایل ______
      (برای بزرگ شدن ؛ روی تصویر کلیک کنید)



      ________________________



      کد نویسی کاملاً استاندارد (طبق آخرین متد های طراحی)
      سئوی بسیار بالای استایل
      سازگاری با تمامی مرورگر های موجود (IE9+,Chrome,Firefox,Safari,Opera,...)
      حجم بسیار پایین و مناسب استایل
      ویژگی Sprite تصاویر استایل
      طراحی منحصر به فرد و متفاوت
      استفاده از CSS گرادینت به جای گرادینت های تصویری
      فوتر جدید
      و ...

      ___________________________________

      توی این استایل از ویژگی Sprite تصاویر استفاده شده که به شدت میتونه روی سرعت لود و بارگذاری سریع قالب کمک کنه , 10 عکس در 1 عکس کٌمباین شده و به این صورت میزان درخواست های ارسالی به سرور کاهش یافته و در نهایت مرورگر کاربر به جای دانلود 10 عکس ؛ تنها 1 عکس رو دانلود میکند ؛ همین مسئله باعث لود بسیار سریعتر قالب سایتتون خواهد شد .
      تصویر Sprite شده :
      فایل پیوست 24914





      فایل لایه باز هدر قالب ؛ در پوشه PSD در فایل پیوست موجود هست که به راحتی متونید با نرم افزار Adobe Photoshop نام و توضیح و لوگوی سایت خودتون رو به جای وی بی ایران قرار بدید .
      محتوای پوشه ی Images موجود در فایل پیوست رو در پوشه ی Images ویبولتین خودتون آپلود کنید .
      فایل XML قالب نیز در پوشه XML موجود هست ؛ به راحتی ایمپورت کنید .
      برای تغییر آدرس و لینک های موجود در فوتر سایت به ادمین سی پی > جست و جوی قالب ها > Footer مراجعه کنید !


      در آخر, لازمه یادآور باشیم که هدر استایل VBIran Bubble , برداشتی مستقیم از وبسایت " فارس کیدذ " هست ؛ همین موضوع ممکنه باعث خوشحالی افرادی باشه که جز حاشه و حاشیه سازی برای وی بی ایران سودی ندارن ؛
      هرچند ... اجازه الگو برداری از طرح قالب وبسایت فاس کیدذ رو بنده "رسماً" از ادمین وبسایت فارس کیدذ دریافت کردم و درصورتی که لازم بدونم اون رو در اختیارتون قرار میدم .

      دوستانی که محبت میکنن و از قالب استفاده میکنن ؛ لطفا کپی رایت رو حذف نکنید ؛ تا ما هم بتونیم کار های بهتری ارائه بدیم ..

      نظرات سازندتون رو از ما دریغ نکنید ؛
      باتشکر از حمایتتون ؛ وی بی ایران


      دانلود رایگان دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #292
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kohnaofflinebaz نمایش پست ها
    کپی رایت هستش قبلا هم با علی آقا صحبت کردیم در این مورد اون پایین سایت

    طراحی شده توسط وی بی ایران و پرشین آفلاین
    عزیز بچه که نیستم الان اضافه کردی





    خوب نیست پاکش کنید چون سابقه درخشانی هم ندارید میدونید که چی میگم...
    در کل این مشکل هم آقا رامین خودشون میان توضیح میدن البته اگر مشکلی با کپی رایت نداشتن

  3. Top | #293
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    عزیز بچه که نیستم الان اضافه کردی





    خوب نیست پاکش کنید چون سابقه درخشانی هم ندارید میدونید که چی میگم...
    در کل این مشکل هم آقا رامین خودشون میان توضیح میدن البته اگر مشکلی با کپی رایت نداشتن
    خداوکیلی چون فوتر رو پاک کرده بودم یادم رفته بود بزارم و گذاشته بودم الان درست کردم که نشون بده ما به کاره طراحی احترام میزاریم و دوست نداریم کسی رو ناراحت کنیم خودم میدونم چقدر بابت این قالب زحمت کشیدن چون خودم هم تو این کار هستم

  4. Top | #294

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kohnaofflinebaz نمایش پست ها
    این قالب رو پیدا کن
    vietvbb_topstats_main
    بعد این خط کد را
    کد HTML:
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    
    <strong>
    <a rel="nofollow" href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span></strong>
    با این کد عوض کن:

    کد HTML:
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    
    <strong class="nt">
    <a rel="nofollow" href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span></strong>
    


    بله ولی این مشکل تو قالبتون بود کلا من هم پیدا کردم این ... رو ورداشتم ولی خالی میمونه مابینش این کارکتر ... وسط قرار نمیگیره css این قسمت رو هم پیدا کردم بازم نشد شاید من درست انجام نمیدم زیاد مهم هم نیست ولی میشه بجای این ... یک عکس فلش گذاشت فکر کنم بهتر و درست شه
    از کد دومی باید <strong> ور داشته بشه به جاش کلاس nt بیاد ؟!

    اگه اینطوریه اخر کد ها اون </strong> چیه ؟


  5. Top | #295
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    از کد دومی باید <strong> ور داشته بشه به جاش کلاس nt بیاد ؟!

    اگه اینطوریه اخر کد ها اون </strong> چیه ؟
    strong برای بولد کردن نوشته هستش اون رو نذارید که بولد نشون نمیده شما خواستید درست نشون بده من هم گذاشتم کد رو شما هم بزارید درست میشه class nt هم در strong به کار رفته اینجوری میوفته تو اون کادر

  6. Top | #296

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kohnaofflinebaz نمایش پست ها
    strong برای بولد کردن نوشته هستش اون رو نذارید که بولد نشون نمیده شما خواستید درست نشون بده من هم گذاشتم کد رو شما هم بزارید درست میشه class nt هم در strong به کار رفته اینجوری میوفته تو اون کادر
    فکر کردم با div شروع شده و اون strong آخر اضافیه . حواسم به اولش نبود !! ولی این ربطی به مشکل جستجو نداره

    در تکمیل کد های شما بهتر این کد رو قرار بدید . اینطوری هم collapse عوض میشه . هم شما کلاس f_r1 رو فراموش کرده بودی !!

    دنبال قالب vietvbb_topstats_main بگردید و کل کد رو با کد های زیر عوض کنید

    کد:
    <br />
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    <strong class="nt"><a rel="nofollow" href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></strong><div class="f_r1"> </div></span>
    
                {vb:raw content.moreresult}
    <a class="collapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img title="بستن آخرین ارسالات" alt="collapse" src="images/vbiranbubble/buttons/1/collapse_40b.png"></img></a>
            </h2>        
        </div>    
        <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
            <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                <div class="left-mainbox">
                    <div class="mainbox">
                        <ul class="tabs">
                            <li class="current">
                                <span style="padding: 0px 5px;">
                                    <select id="vietvbb_topstats_s">
                                        {vb:raw content.menulist}
                                    </select>
                                </span>
                            </li>
                            <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/16x11progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                        </ul>
                        <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.png) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                            <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                {vb:raw content.menu_content}
                            </div>                            
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="right-mainbox">
                    <div class="mainbox">                            
                        <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                            {vb:raw content.tablist}
    <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/16x11progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li></ul>
    
    
    
    &nbsp;<img src="{vb:stylevar imgdir_statusicon}/post_important.gif">&nbsp;<a href="thread1608.html"><b><font color="red">تاپیک درخواست لینک عکس اختصاصی منطقه ممنوعه !!</font></b></a>    
    
    
    
    <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
    {vb:raw content.tab_content}
    </div></div></div><div class="clear"></div></div></div></div><br />

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  7. Top | #297
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    فکر کردم با div شروع شده و اون strong آخر اضافیه . حواسم به اولش نبود !! ولی این ربطی به مشکل جستجو نداره

    در تکمیل کد های شما بهتر این کد رو قرار بدید . اینطوری هم collapse عوض میشه . هم شما کلاس f_r1 رو فراموش کرده بودی !!

    دنبال قالب vietvbb_topstats_main بگردید و کل کد رو با کد های زیر عوض کنید

    کد:
    <br />
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="forumhead foruminfo collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle">
    <strong class="nt"><a rel="nofollow" href="http://www.vietvbb.vn/up/hackdb.php?do=findrelease&amp;productid=vietvbb_topstats_vb4" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></strong><div class="f_r1"> </div></span>
    
                {vb:raw content.moreresult}
    <a class="collapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img width="17" height="12" title="بستن آخرین ارسالات" alt="collapse" src="http://www.vbiran.ir/images/vbiranbubble/buttons/1/collapse_40b.png"></img></a>
            </h2>        
        </div>    
        <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
            <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                <div class="left-mainbox">
                    <div class="mainbox">
                        <ul class="tabs">
                            <li class="current">
                                <span style="padding: 0px 5px;">
                                    <select id="vietvbb_topstats_s">
                                        {vb:raw content.menulist}
                                    </select>
                                </span>
                            </li>
                            <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/16x11progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                        </ul>
                        <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.png) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                            <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                {vb:raw content.menu_content}
                            </div>                            
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="right-mainbox">
                    <div class="mainbox">                            
                        <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                            {vb:raw content.tablist}
    <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/16x11progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li></ul>
    
    
    
    &nbsp;<img src="{vb:stylevar imgdir_statusicon}/post_important.gif">&nbsp;<a href="thread1608.html"><b><font color="red">تاپیک درخواست لینک عکس اختصاصی منطقه ممنوعه !!</font></b></a>    
    
    
    
    <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
    {vb:raw content.tab_content}
    </div></div></div><div class="clear"></div></div></div></div><br />
    ایشون میخواستن title آخرین ارسال ها عوض بشه که من هم گفتم چیکار کنن اگر میخواهن کلی عوض کنن باید css هم ویرایش بشه تا درست نشون بده با تشکر

  8. Top | #298

    پیش فرض

    خیر منظور من اون آخرین ارسال ها نبود ! البته باید میگفتم "موضوعات/ارسالها آخرين نوشته "

    اینم میتونم حل کنم ولی گفتم بهتره خودشون مشکلات رو حل کنن که دیگه وقتی یکی استایل رو استفاده میکنه و بلد نیست درست کنه به مشکل بر نخوره ....
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده


  9. Top | #299
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    درود دوستان .
    این قالب یک در هم ریختگی در قسمت نمایش شماره صفحات داره ... یعنی اون قسمتی که جدا کننده شماره صفحات هست سر جای خودش قرار نداره .
    اینم یه نمونه




    لطفا راهنمایی کنید برای رفع کنم این مشکل .
    سپاس

    این مشکل با برداشتن class="separator"

    از دو قالب pagenav_window و pagenav
    کد HTML:
    <span class="separator">...</span>
    و جایگزین کردن با
    کد:
    <span>...</span>
    درست می شود فقط دیگه این رو نداره ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    خیر منظور من اون آخرین ارسال ها نبود ! البته باید میگفتم "موضوعات/ارسالها آخرين نوشته "

    اینم میتونم حل کنم ولی گفتم بهتره خودشون مشکلات رو حل کنن که دیگه وقتی یکی استایل رو استفاده میکنه و بلد نیست درست کنه به مشکل بر نخوره ....
    این استایل رو پیدا کنید additional.css

    این کد را اضافه کنید

    کد HTML:
    .ntthreadpost {
    font: 14px BYekan;
    background: rgb(245, 245, 245);
    border-top: 1px solid rgb(221, 221, 221);
    padding: 10px 22px;
    float: left;
    margin-right: -104px;
    margin-left: 20px;
    -moz-border-radius: 0 0 4px 4px;
    -webkit-border-radius: 0 0 4px 4px;
    border-radius: 0 0 4px 4px;
    text-shadow: rgb(255, 255, 255) 0px 0px 5px;
    margin-top: -18px;
    margin-bottom: 1px;
    box-shadow: 0px 3px 5px rgba(0, 0, 0, 0.26),0px 0px 6px rgba(0, 0, 0, 0.13) inset;
    }
    
    
    .f_r2 {
    margin-top: -18px;
    float: left;
    margin-left: -40px;
    background: url(images/persianoffline1/sprite.jpg);
    background-position: 9px -34px;
    height: 9px;
    width: 9px;
    }
    
    
    
    بعد این قالب رو پیدا کنید

    forumhome_forumbit_level1_nopost

    این کد را جایگزین تمامی کد های این قالب کنید


    کد HTML:
    <li class="forumbit_nopost L1" id="cat{vb:raw forum.forumid}">
        <div class="forumhead foruminfo L1 collapse">
            <h2 style="margin:0 5px;">
                <span class="forumtitle"><strong class="nt"><a href="{vb:link forum, {vb:raw forum}}">{vb:raw forum.title}</a></strong>   
    
    
    
    
    <div class="f_r1">
    
    
     </div>
    
    
    
    
                <vb:if condition="$show['forumdescription']"><font class="new_fd"> - {vb:raw forum.description}</font></vb:if>
    
    
    
                </span>
    
    <span><strong class="ntthreadpost">
    
    <a href="#">موضوعات/ارسالها</a>
    
        </strong>
    
    <div class="f_r2"></div>
    </span>
    
    
    
            <vb:if condition="!$show['collapsable_forums']">
                <a class="collapse" id="collapse_c_cat{vb:raw forum.forumid}" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="{vb:stylevar imgdir_button}/1/collapse_40b.png" alt="" title="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
            </vb:if>
            </h2>
    
            <vb:if condition="$show['forumdescription'] OR $show['subforums']">
            <div class="forumrowdata">
    
                <vb:if condition="$show['subforums']">
                <div class="subforums">
                    <h4 class="subforumlistlabel">{vb:rawphrase subforums}:</h4>
                    <ol class="subforumlist commalist">
                        {vb:raw forum.subforums}
                    </ol>
                </div>
                </vb:if>
            </div>
            </vb:if>
        </div>
        
        <div class="clear"></div>
        
        <vb:if condition="$childforumbits">
        <ol id="c_cat{vb:raw forum.forumid}" class="childforum">
            {vb:raw childforumbits}
        </ol>
        </vb:if>
    </li>
    شات از این قسمت

    ویرایش توسط kohnaofflinebaz : 2013/02/08 در ساعت 03:27 AM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از kohnaofflinebaz بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #300
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    106
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kohnaofflinebaz نمایش پست ها
    درود دوستان .
    این قالب یک در هم ریختگی در قسمت نمایش شماره صفحات داره ... یعنی اون قسمتی که جدا کننده شماره صفحات هست سر جای خودش قرار نداره .
    اینم یه نمونه




    لطفا راهنمایی کنید برای رفع کنم این مشکل .
    سپاس

    این مشکل با برداشتن class="separator"

    از دو قالب pagenav_window و pagenav
    کد HTML:
    <span class="separator">...</span>
    و جایگزین کردن با
    کد:
    <span>...</span>
    درست می شود فقط دیگه این رو نداره ...



    درود دوست من.
    سپاس از شما. من این کار رو انجام دادم فقط در صفحاتی که پست ها هستند درست شد ..
    در صفحات انجمن همچنان این مشکل هست.
    اینم لینک یک انجمن : بازی های کاربران بازار خنده

  11. Top | #301
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi bahal نمایش پست ها
    درود دوست من.
    سپاس از شما. من این کار رو انجام دادم فقط در صفحاتی که پست ها هستند درست شد ..
    در صفحات انجمن همچنان این مشکل هست.
    اینم لینک یک انجمن : بازی های کاربران بازار خنده
    شما کامل انجام ندادید هر دو قالب pagenav_window و pagenav به درستی ادیت کنید
    ببینید لینک وبسایت بنده رو که درست کار میکنه

    کاربر مقابل از kohnaofflinebaz بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 301
    آخرين نوشته: 2016/07/08, 02:06 AM
  2. دانلود استایل ویبولتین زیبا VBIran Fun
    توسط Leberman در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 300
    آخرين نوشته: 2014/10/07, 09:30 PM
  3. دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4
    توسط VBIran در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 214
    آخرين نوشته: 2014/08/30, 10:54 PM
  4. پاسخ: 124
    آخرين نوشته: 2013/06/07, 07:01 PM
  5. مشکل در استایل رنگین کمان VBIran Rainbow ویبولتین
    توسط ebi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/10/03, 03:06 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •