تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 52 از 83 نخستنخست ... 23839404142434445464748495051525354555657585960616263646566 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 511 به 520 از 828

موضوع: دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

    1. توضیحات دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 »»

      دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2

      نگارش: 2 ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (8 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2013/01/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1291 بار
      پشتیبانی می شود

      با عرض سلام خدمت کاربران محترم وی بی ایران !
      بعد از یک وقفه نسبتاً طولانی , این بار با استایل زیبای VBIran Bubble در خدمتتون هستم !

      توجه : ورژن جدید و بدون اشکال این استایل با نام VBIran Bubble v2.zip پیوست شد ؛ توی این ورژن جدید فقط یک سری از ایراد های گذارش شده رو برطرف کردم .. برای راحتی شما !
      آموزش های تکمیلی : کلیک کنید

      <-- لطفاً توضیحات رو کامل مطالعه کنید !-->



      ______ پیش نمایش استایل ______
      (برای بزرگ شدن ؛ روی تصویر کلیک کنید)



      ________________________



      کد نویسی کاملاً استاندارد (طبق آخرین متد های طراحی)
      سئوی بسیار بالای استایل
      سازگاری با تمامی مرورگر های موجود (IE9+,Chrome,Firefox,Safari,Opera,...)
      حجم بسیار پایین و مناسب استایل
      ویژگی Sprite تصاویر استایل
      طراحی منحصر به فرد و متفاوت
      استفاده از CSS گرادینت به جای گرادینت های تصویری
      فوتر جدید
      و ...

      ___________________________________

      توی این استایل از ویژگی Sprite تصاویر استفاده شده که به شدت میتونه روی سرعت لود و بارگذاری سریع قالب کمک کنه , 10 عکس در 1 عکس کٌمباین شده و به این صورت میزان درخواست های ارسالی به سرور کاهش یافته و در نهایت مرورگر کاربر به جای دانلود 10 عکس ؛ تنها 1 عکس رو دانلود میکند ؛ همین مسئله باعث لود بسیار سریعتر قالب سایتتون خواهد شد .
      تصویر Sprite شده :
      فایل پیوست 24914





      فایل لایه باز هدر قالب ؛ در پوشه PSD در فایل پیوست موجود هست که به راحتی متونید با نرم افزار Adobe Photoshop نام و توضیح و لوگوی سایت خودتون رو به جای وی بی ایران قرار بدید .
      محتوای پوشه ی Images موجود در فایل پیوست رو در پوشه ی Images ویبولتین خودتون آپلود کنید .
      فایل XML قالب نیز در پوشه XML موجود هست ؛ به راحتی ایمپورت کنید .
      برای تغییر آدرس و لینک های موجود در فوتر سایت به ادمین سی پی > جست و جوی قالب ها > Footer مراجعه کنید !


      در آخر, لازمه یادآور باشیم که هدر استایل VBIran Bubble , برداشتی مستقیم از وبسایت " فارس کیدذ " هست ؛ همین موضوع ممکنه باعث خوشحالی افرادی باشه که جز حاشه و حاشیه سازی برای وی بی ایران سودی ندارن ؛
      هرچند ... اجازه الگو برداری از طرح قالب وبسایت فاس کیدذ رو بنده "رسماً" از ادمین وبسایت فارس کیدذ دریافت کردم و درصورتی که لازم بدونم اون رو در اختیارتون قرار میدم .

      دوستانی که محبت میکنن و از قالب استفاده میکنن ؛ لطفا کپی رایت رو حذف نکنید ؛ تا ما هم بتونیم کار های بهتری ارائه بدیم ..

      نظرات سازندتون رو از ما دریغ نکنید ؛
      باتشکر از حمایتتون ؛ وی بی ایران


      دانلود رایگان دانلود استایل ویبولتین حباب VBIran Bubble - ویبولتین 4.2 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #512
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    662
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    73

    کاربر مقابل از Pouri بابت این پست مفید تشکر کرده است:








  3. Top | #513

    پیش فرض

    در جستجو قالب این کلمه رو جستجو کنید:

    .body_wrapper {

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #514
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    662
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    مشکل قبلی حل شد ممنونم

    این قسمتو چجوری میتونم رنگشو عوض کنم ؟








  5. Top | #515

  6. Top | #516
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    درجواب دوست عزیز imaniy@ سوال اول :

    کلـاس navtabs li a.navtab
    رو در
    additional.css
    و سپس مقدارشو با کد زیر تعویض کنید :

    کد:
    .navtabs li a.navtab{float:right;
    margin:6px 10px;
    list-style:none;
    padding: 3px 5px 0px 0px;
    color:#029dc9;
    border:4px solid transparent;
    font-family:BYekan;
    font-size:18px;text-shadow:1px 1px 1px #fff ;
    -webkit-transition:all 0.2s ease-in-out;
    -moz-transition:all 0.2s ease-in-out;
    -o-transition:all 0.2s ease-in-out;
    }


    در مورد سوال دوم کد های زیر رو به با کد های قسمت navbar تعویض کنید :

    کد HTML:
    <div id="navbar" class="navbar"> <ul id="navtabs" class="navtabs floatcontainer<vb:if condition="$show['member'] AND $notifications_total"> notify</vb:if>">        {vb:raw template_hook.navtab_start}        {vb:raw navigation}        {vb:raw template_hook.navtab_end}
    
    
    
        <vb:if condition="$vboptions['enablesearches']"> <div id="globalsearch" class="globalsearch"> <form method="get" action="http://www.google.com/search" target="_blank" class="navbar_search"> <input type="hidden" name="sitesearch" value="jgame-forum.tk"  id="pn"/> <span class="textboxcontainer"><span><input class="textbox" value="عبارت مورد نظر را جستجو کنيد..." onfocus="if (this.value == 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...';}" name="s" id="s" type="text">
    </span></span> <span class="buttoncontainer"><span><input type="image" class="searchbutton" src="{vb:stylevar imgdir_button}/search.png" name="submit" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" tabindex="100"/></span></span> <input type="hidden" name="domains" value="http://jgame-forum.ir"/> </form> </div> </vb:if> </ul>
    
    </div></div><!-- closing div for above_body --><div class="body_wrapper">
    <div class="breadcrumb2"><div id="breadcrumb" class="breadcrumb"> <ul class="floatcontainer"> <li class="navbithome"><div class="khoone"></div></li>
            {vb:raw navbits.breadcrumb}        {vb:raw navbits.lastelement}    </ul> <hr /></div></div>
    {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}</br><center><a href="http://www.jgame-forum.ir" target="_blank" title="تبليغات رايگان"><img src="http://upload7.ir/images/04972640959478001048.gif" alt="تبليغات در انجمن جوکر گيم" title="تبليغات در انجمن جوکر گيم" height="60px" width="468px"></a><a href="http://www.jgame-forum.ir" target="_blank" title="تبليغات رايگان"><img src="http://upload7.ir/images/04972640959478001048.gif" alt="تبليغات در انجمن جوکر گيم" title="تبليغات در انجمن جوکر گيم" height="60px" width="468px"></a></center></br>{vb:raw ad_location.global_below_navbar}
    <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'"> <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices"> <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" /> <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" /> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" /> <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" /> <ol>            {vb:raw notices}        </ol> </form></vb:if><vb:if condition="$show['guest']"><script>function closeBox(toClose) {document.getElementById(toClose).style.display = "none";}</script><div id="message-1" class="msgbox" style="display: block;"><div class="guestsabt">ثبت نام </div><div class="guestwarn"><a href="#" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""><img src="images/x.png" width="22px" height="22px" alt="بستن" /></a><html><body><center> درود گيمر گرامي <br /> دوست عزيزم، براي مشاهده انجمن با امکانات کامل ميبايست از طريق<a href="register.php"><font color="#ffd200">&nbspايــن ليـــنک&nbsp</font></a>ثبت نام کنيد</font></html></body></div></div></center>
    </vb:if>
    موفق باشید



    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.P00RY نمایش پست ها
    مشکل قبلی حل شد ممنونم

    این قسمتو چجوری میتونم رنگشو عوض کنم ؟

    لطفا ادرس انجمن رو قرار بدید
    ویرایش توسط Foutch : 2013/03/16 در ساعت 10:47 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از Foutch بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  7. Top | #517
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    662
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط [email protected] نمایش پست ها
    اینو جستجو کنید

    .forumhead {
    اینو جستجور کردم تو additional.css پیداش کردم
    اما خیلی کد رنگ داره لطفا اون کدی رو بدید که مربوط به همین منطقه هست تا من کدش رو عوض کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Foutch نمایش پست ها
    درجواب دوست عزیز imaniy@ سوال اول :

    کلـاس navtabs li a.navtab
    رو در
    additional.css
    و سپس مقدارشو با کد زیر تعویض کنید :

    کد:
    .navtabs li a.navtab{float:right;
    margin:6px 10px;
    list-style:none;
    padding: 3px 5px 0px 0px;
    color:#029dc9;
    border:4px solid transparent;
    font-family:BYekan;
    font-size:18px;text-shadow:1px 1px 1px #fff ;
    -webkit-transition:all 0.2s ease-in-out;
    -moz-transition:all 0.2s ease-in-out;
    -o-transition:all 0.2s ease-in-out;
    }


    در مورد سوال دوم کد های زیر رو به با کد های قسمت navbar تعویض کنید :

    کد HTML:
    <div id="navbar" class="navbar"> <ul id="navtabs" class="navtabs floatcontainer<vb:if condition="$show['member'] AND $notifications_total"> notify</vb:if>">        {vb:raw template_hook.navtab_start}        {vb:raw navigation}        {vb:raw template_hook.navtab_end}
    
    
    
        <vb:if condition="$vboptions['enablesearches']"> <div id="globalsearch" class="globalsearch"> <form method="get" action="http://www.google.com/search" target="_blank" class="navbar_search"> <input type="hidden" name="sitesearch" value="jgame-forum.tk"  id="pn"/> <span class="textboxcontainer"><span><input class="textbox" value="عبارت مورد نظر را جستجو کنيد..." onfocus="if (this.value == 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'عبارت مورد نظر را جستجو کنيد...';}" name="s" id="s" type="text">
    </span></span> <span class="buttoncontainer"><span><input type="image" class="searchbutton" src="{vb:stylevar imgdir_button}/search.png" name="submit" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" tabindex="100"/></span></span> <input type="hidden" name="domains" value="http://jgame-forum.ir"/> </form> </div> </vb:if> </ul>
    
    </div></div><!-- closing div for above_body --><div class="body_wrapper">
    <div class="breadcrumb2"><div id="breadcrumb" class="breadcrumb"> <ul class="floatcontainer"> <li class="navbithome"><div class="khoone"></div></li>
            {vb:raw navbits.breadcrumb}        {vb:raw navbits.lastelement}    </ul> <hr /></div></div>
    {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}</br><center><a rel="nofollow" href="http://www.jgame-forum.ir" target="_blank" title="تبليغات رايگان"><img src="http://upload7.ir/images/04972640959478001048.gif" alt="تبليغات در انجمن جوکر گيم" title="تبليغات در انجمن جوکر گيم" height="60px" width="468px"></a><a rel="nofollow" href="http://www.jgame-forum.ir" target="_blank" title="تبليغات رايگان"><img src="http://upload7.ir/images/04972640959478001048.gif" alt="تبليغات در انجمن جوکر گيم" title="تبليغات در انجمن جوکر گيم" height="60px" width="468px"></a></center></br>{vb:raw ad_location.global_below_navbar}
    <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'"> <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices"> <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" /> <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" /> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" /> <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" /> <ol>            {vb:raw notices}        </ol> </form></vb:if><vb:if condition="$show['guest']"><script>function closeBox(toClose) {document.getElementById(toClose).style.display = "none";}</script><div id="message-1" class="msgbox" style="display: block;"><div class="guestsabt">ثبت نام </div><div class="guestwarn"><a href="#" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""><img src="http://cdn.vbiran.ir/images/x.png" width="22px" height="22px" alt="بستن" /></a><html><body><center> درود گيمر گرامي <br /> دوست عزيزم، براي مشاهده انجمن با امکانات کامل ميبايست از طريق<a href="register.php"><font color="#ffd200">&nbspايــن ليـــنک&nbsp</font></a>ثبت نام کنيد</font></html></body></div></div></center>
    </vb:if>
    موفق باشید





    لطفا ادرس انجمن رو قرار بدید
    دو تا پست بالاتر گذاشتم دیگه !







  8. Top | #518
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    این کد رو تغیربدید

    کد:
    background: #63b6db;

  9. Top | #519
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    دوست عزیز MR.POORY@ کلـاس .forumhead رو در additional.css جستجو کنید و سپس مقدار backgroud رو تغییر بدید :

    کد:
    background: #9E1E9E;
    background: -moz-linear-gradient(top, #63b6db 0%, #309dcf 100%);
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,#63b6db), color-stop(100%,#309dcf));
    background: -webkit-linear-gradient(top, #63b6db 0%,#309dcf 100%);
    background: -o-linear-gradient(top, #63b6db 0%,#309dcf 100%);
    background: -ms-linear-gradient(top, #63b6db 0%,#309dcf 100%);
    background: linear-gradient(to bottom, #63b6db 0%,#309dcf 100%);
    ######: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#63b6db', endColorstr='#309dcf',GradientType=0 );



    موفق باشید

    کاربر مقابل از Foutch بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  10. Top | #520
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    662
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    این کد رو تغیربدید

    کد:
    background: #63b6db;
    این کد رو تغییر دادم هیچ اتفاقی نیفتاد !







  11. Top | #521
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.P00RY نمایش پست ها
    این کد رو تغییر دادم هیچ اتفاقی نیفتاد !
    باید قبل کد # قرار بدید

    کد اچ تی ام ال رنگ ها

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 301
    آخرين نوشته: 2016/07/08, 02:06 AM
  2. دانلود استایل ویبولتین زیبا VBIran Fun
    توسط Leberman در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 300
    آخرين نوشته: 2014/10/07, 09:30 PM
  3. دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4
    توسط VBIran در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 214
    آخرين نوشته: 2014/08/30, 10:54 PM
  4. پاسخ: 124
    آخرين نوشته: 2013/06/07, 07:01 PM
  5. مشکل در استایل رنگین کمان VBIran Rainbow ویبولتین
    توسط ebi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/10/03, 03:06 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •