تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: مشکل با کدهای c++ در انجمن.

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    361
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض مشکل با کدهای c++ در انجمن.

    سلام دوستان. من یک مشکل عجیبی در انجمنم دارم.

    فرض کنید من یه برنامه ی C++ مینویسم در پستی، به این شکل:

    کد PHP:
    #include<iostream.h>
    main(){
    int j,s;
    s=0;
    for(
    i=1;i<=100;i++)
    s=s+i;
    cout<<s;

    حالا وقتی در انجمن پستش میکنم به این شکل میاد!! :
    کد PHP:
    #include
     
    main () {
      
    int j,s;
     
    s=0;
     for(
    j=1;j<=1;j++)
     
    s=s+j;
     
    cout
    یعنی یه جاهایی از کدم نمایش داده نمیشه! توجه کنید فرقی نداره من اینها رو داخل هر بی بی کد دیگه ای بزارم یا اصلا داخل بی بی کد نذارم. در کل همین مشکل وجود داره. میشه بگید مشکل چیه دقیقا؟!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.97
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    داخل پوشش code میذارید ؟

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    361
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    چه داخل code، چه داخل پوشش PHP یا هر بی بی کد دیگه ای قرار بدم. چه کلا داخل هیچ پوششی قرار ندم؛ همچنان همین مشکل وجود داره.

    ممنون.

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,788 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    با عرض پوزش از علی عزیز داخل قالب دیگه ای هم امتحان کنید تگ CODE بزارید همیشه.

    مشکل از ادیتور هم ممکنه باشه چون الان داخل وی بی ایران مشکلی نداره

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    361
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    با عرض پوزش از علی عزیز داخل قالب دیگه ای هم امتحان کنید تگ CODE بزارید همیشه.

    مشکل از ادیتور هم ممکنه باشه چون الان داخل وی بی ایران مشکلی نداره
    در قالب دیفالت هم امتحان کردم و همچنان همون مشکل وجود داشت.

    از کجا میشه فهمید مشکل از ادیتورم هست یا نه؟ و چطور میشه برطرف کرد مشکلشو؟

    باز هم تشکر.

  7. Top | #6

  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.97
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    هک های خودتون رو غیر فعال کنید مخصوصاً اگر وی بی سئو دارید + تنظیمات فیلترگذاری رو چک کنید و هر کاراکتری داخل اون بود پاک کنید ( حتی کاراکتر هایی که با u شروع میشوند و برای encoding هستند )

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    361
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    همه ی اینکار ها رو انجام دادم... حتی ادیتور پیشرفته رو غیر فعال هم کردم.

    ولی همچنان همین مشکل وجود داره...

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.97
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    سورس صفحه رو بگیرید ببینید از سورس هم حذف شده؟

    بعد از اینکه فیلتر گذاری رو کاملاً خالی کردید مجدداً باید ارسال کنید پستتون رو چون روی پست های قبلی اعمال نمیشه .

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    361
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها

    بعد از اینکه فیلتر گذاری رو کاملاً خالی کردید مجدداً باید ارسال کنید پستتون رو چون روی پست های قبلی اعمال نمیشه .
    بله بعد از اون ارسال کردم.

    جالبه، در سورس موجوده.

    ببینید:

    کد PHP:
    #include<iostream.h> main(){ int i,j; cin>>i; cout<<j }</pre> </div></j<br /> </iostream.h><br /> <br /> <div class="bbcode_container"> <div class="bbcode_description">کد:</div> <pre class="bbcode_code"style="height:99px;"> 

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •