تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: نوار شناور مجید انلاین به چه صورتیه؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    جزیره
    نوشته ها
    374
    مورد پسند
    239 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض نوار شناور مجید انلاین به چه صورتیه؟

    سلام
    میخوستم بدونم اونوار متحرکی که درمورد اطلاعات سایت مجید انلاین تو صفحه اصلیش بالا و پایین میره به چه صورتیه؟
    کسی میتونه راهنمایی بکنه ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    جزیره
    نوشته ها
    374
    مورد پسند
    239 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    من موندم سوالات من سخته یا ............

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.5
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    درود .
    نواری که میفرمائید رو بنده ندیدم ... اما اگه منظورتون یک کادر ثابت در صفحه هست :
    همواره از کد زیر برای ثابت کردن یک شی ء در CSS استفاده میشه :
    کد:
    position: fixed;
    +
    کد:
    z-index: 999;


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    734
    مورد پسند
    593 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    الله

    و بهترین کد شناور که توی وی بی ایران پیدا کردم این هست :
    کد:
    <div style="background:#f1f1f1;box-shadow:#b2b2b2 0 0  7px;-moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;-webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0  7px;-webkit-border-radius: 10px;-moz-border-radius: 10px;border-radius:  10px;border:2px dashed #cecece;position:fixed;top:0px;right:0px">کدهای خودت رو اینجا بزار</div>
    اون بخش های قرمز رو اگه اعدادش رو عوض کنی جای کادر هم تغییر میکنه از بالا و سمت راست صفحه .

    3 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    27
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    220 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.00
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    این یک نمونه خیلی ساده ، فقط جهت تست برای شما !

    Edit this Fiddle - jsFiddle

    کاربر مقابل از vB MafiA بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    این امضای منه که خیــــــــلی هم عالــــــــــــیه

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    جزیره
    نوشته ها
    374
    مورد پسند
    239 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    سلام
    ممنون اره یک همچین چیزی میخوام ولی میدونی مشکل چیه ؟ مشکل اینه که مثلا اگه من کد های یک اسکریپت و تو این کادر قرار بدم محدود ای که اون اسکریپت باز میشه دیگه لینکهای زیر اون کار نمکینه
    منظورم اینه که مثلا من یک منوی کشویی تو این کادر قرار میدم این منوی کشویی به یک اندازیه ای باز میشه و حالا لینکهای خوده سایتم که زیر این نوار کشویی و تو محدوده این نوار هست دیگه کار نمیکنه
    امیدوارم منظورم و درست کفته باش

    نقل قول نوشته اصلی توسط princo نمایش پست ها
    الله

    و بهترین کد شناور که توی وی بی ایران پیدا کردم این هست :
    کد:
    <div style="background:#f1f1f1;box-shadow:#b2b2b2 0 0  7px;-moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;-webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0  7px;-webkit-border-radius: 10px;-moz-border-radius: 10px;border-radius:  10px;border:2px dashed #cecece;position:fixed;top:0px;right:0px">کدهای خودت رو اینجا بزار</div>
    اون بخش های قرمز رو اگه اعدادش رو عوض کنی جای کادر هم تغییر میکنه از بالا و سمت راست صفحه .
    سلام
    ممنون
    اینم خیلی جالبه
    فقط بازم همون مشکلی که تو پست قبلی دارم و دارم فع این مشکلی که عرض کردم هم دارید ؟
    ممنون
    راهی برای ر

  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 5.0.2
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    کد:
    $(document).ready(function() {
    	$(window).scroll(function () { 
    		if($(window).scrollTop() >= 133) {
    			$(".header_sec3").css("position" , "fixed");
    			$(".header_sec3").css("opacity" , "0.7");
    		}else{
    			$(".header_sec3").css("position" , "inherit");
    			$(".header_sec3").css("opacity" , "1");
    		}
    
    	});
    این کد jquery ای هست که MO استفاده میکنه و سی اس اس ها هم که کاملاً مشخص هست .

    کد:
    #header .header_sec3 {
    background-image: url(http://forum.majidonline.com/images/majidonline/header_sec3_bg.png);
    height: 55px;
    top: 0px;
    width: 100%;
    }

    3 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    جزیره
    نوشته ها
    374
    مورد پسند
    239 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    علی جان ممنون ولی من الان اینا رو باید کجا بزارم؟

    بعشم من کدهای منو خودم و باید کجای این کدها قرار بدم؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    جزیره
    نوشته ها
    374
    مورد پسند
    239 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    یکی جواب بده تو رو خدا هر روز میامو این تاپیک وچک میکنم
    ثواب داره به خدا

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    در جواب دوست عزیز
    که علی یک سری کد معرفی کردند

    کد اول جی کئوری هست که باید در تگ اسکریپت قرار داده بشه مثل مثال زیر

    کد:
    <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $(window).scroll(function () { if($(window).scrollTop() >= 133) { $(".header_sec3").css("position" , "fixed"); $(".header_sec3").css("opacity" , "0.7"); }else{ $(".header_sec3").css("position" , "inherit"); $(".header_sec3").css("opacity" , "1"); } }); </script>

    و کد دومش هم همون سی اس اس هست که باید در کلاس سی اس اس ویبولنین بزاری یا در header قرار بدید

    کد:
    <style> #header .header_sec3 { background-image: url(http://forum.majidonline.com/images/majidonline/header_sec3_bg.png); height: 55px; top: 0px; width: 100%; } </style>

    هر دوتاشو می تونی بزاری تو header قالبتون

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. قالب شیک محرم بصورت رایگان برای ویبولتین
    توسط samsilte در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2013/11/05, 05:21 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/10/12, 09:35 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/05/07, 04:29 PM
  4. ایجا نظ سنجی بصورت اماتیک
    توسط Dante در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/21, 11:44 AM
  5. پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2011/09/25, 09:34 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •