تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل بسیار بزرگ و عجیب در فونت قالب بعد از انتقال

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.10
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل بسیار بزرگ و عجیب در فونت قالب بعد از انتقال

    با سلام
    من وقتی که هاست رو انتقال دادم فایل ها رو زیپ کردم و در هاست جدید ریختم و اومدم فایل دیتابیس رو ایمورت کنم که حجمش زیاد بود و حداکثر 50 مگابایت بود
    من فایل دیتابیس رو با اسکریپت bigdump امیپورت کردم ولی ببینید چی شده ؟

    انجمن تفریØ#ÛŒ لورد فروم |lOrD Æ’0rUm

    وارد مدیریت هم که نمیشه
    حالا نمیدونم باید چی کار کنم !٬
    احتمالا هم چون فرمت ایمپورت کردم utl-8 نبوده اینطوری شده
    حالا استاید راهی دارن ؟

    با تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 5.0.2
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    درود.

    با mysql dumper انتقال بدید .

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.10
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    پس 100 درصد از مشکل از فرمت هست؟

    با تشکر واقعا انجمن حرف نداره

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 5.0.2
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    Mysqldumper با Charset دیفالت utf-8 انتقال میده و مطمئن باشید که اگر از msd استفاده کنید هیچ مشکلی برای دیتابیستون پیش نخواهد اومد .

  6. Top | #5


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,074
    مورد پسند
    5,072 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    219

    پیش فرض

    دورد
    نیازی به این کار نیست.
    یک بار در فایل کانفیگ خود کد زیر را قرار دهید.و سایت را ببینید احتمالا درست می شود.
    کد PHP:
    mysql_query('SET CHARACTER SET utf-8;'); 
    در آخر کانفیگ قرار دهید

    کاربر مقابل از MHAbedinpour بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.10
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    باز هم مشکل دارد و مثل قبل هست
    در فایل کانفیگ گذاشتم هم جا رو هم امتحان کردم

  8. Top | #7


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,074
    مورد پسند
    5,072 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    219

    پیش فرض

    آدرس انجمن و دسترسی هاست و ادمین سی پی را برایم پخ کنید.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/12/07, 07:02 PM
  2. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/09/11, 12:55 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/06/01, 11:43 AM
  4. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/21, 07:13 PM
  5. آموزش تعییر مسیر رباتها و کاربران و مهمانها به مسیر خاص
    توسط Hamed.Ramzi در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/12, 01:19 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •