تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: ارور دیتابیس class_core.php on line 317

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    Arrow ارور دیتابیس class_core.php on line 317

    سلام خدمت استاید.
    دم به سایعت ارور دیتابیس زیر برای ایمیلم میاد چه کنم


    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Too many connections
    /home/***/public_html/includes/class_core.php on line 317

    کاربر مقابل از p30speed بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط p30speed نمایش پست ها
    سلام خدمت استاید.
    دم به سایعت ارور دیتابیس زیر برای ایمیلم میاد چه کنم


    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Too many connections
    /home/***/public_html/includes/class_core.php on line 317

    این کمی ترجمه شد خب الان سایت شما در چه وضعیتی است وی بی جدید نصب کردید یا ابگرید کردید توضیح بیشتر بدید.
    MYSQL_CONNECT () [<a href='function.mysql-connect'> function.mysql اتصال </ A>]: بیش از حد بسیاری از اتصالات
    / صفحه اصلی / *** / public_html / را شامل / class_core.php در خط 317







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    والا سایت مشکل نداره. آپگرید هم به نسخه جدید کردم. فقط دم به دقیقه این ارور ایمیل میشه

    کاربر مقابل از p30speed بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    174
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    به سرور بگید

    برای من گه گاهی میاد ! احتمال میدم سرورتون خوب نباشه !!!

    کاربر مقابل از SINA3ASG بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط p30speed نمایش پست ها
    والا سایت مشکل نداره. آپگرید هم به نسخه جدید کردم. فقط دم به دقیقه این ارور ایمیل میشه
    شما اول ایمیل تون را موقت از کانفیک بردارید چند ساعتی یا فردا مجددا بگذاریداگر مشکل برطرف نشد به مدیر سرور بگید تا براتون هاستون را ریبوت نماید انشاله مشکل حل شود.







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    upup

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    مشکل از سرور هست . سرور بیش از حد مشغول هست

    اگه از سرور ایران اکانت دارید تا چند روز اینده با انتقال هایی که داره انجام میشه مشکل حل میشه

    اگه از جای دیگه هم سرور دارید با تیکت موضوع را پیگیری کنید

    2 تشکر توسط:


    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  9. Top | #8
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    خودم هم نفهمیدم
    سن
    26
    نوشته ها
    243
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    سلام من موقع ابگرید این ارور رو دارم تو خط 317
    این هم کد
    البته رو لوکال نصب کنم
    کد PHP:
    $link $this->functions[$usepconnect 'pconnect' 'connect']("$servername:$port"$username$password); 


    به زودی برخواهیم گشت


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید .
    بسته شد.

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2013/08/19, 01:24 PM
  2. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2013/01/14, 02:28 PM
  3. مشکل includes/class_core.php on line 3334
    توسط Pashe_pashe2 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/02/18, 06:14 PM
  4. مشكل در class_core.php on line 3886
    توسط andytanha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/11/02, 12:05 PM
  5. ارور [ path]/includes/class_core.php on line 3818
    توسط ariafar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/13, 07:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •