تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: مشکل دیتابیس پس از انتقال

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل دیتابیس پس از انتقال

    درود
    دوستان چند روز قبل سایت خودم را انتقال دادم به سرور جدید ولی بعد از انتقال وردپرس هیچ مشکلی نداره ولی انجمن به صورت چند تا علامت سوال فقط تو صفحه اول بالا میاد
    اما چند توضیح در مورد مشکل
    تمام روش های گفته شده در این انجمن توسط مدیر سرور تست شده ولی جوابگو نبوده
    یکی از دوستان گفتند دیتابیس باید encode بشه ولی روش اون را توضیح ندادند ( مدیر سرور قبلی هم همین را گفتند )
    شاید دوستان بگن باید زبان از فایل tools.php ریست بشه که باید عرض کنم اولا زبان انگلیسی از سایت حذف شده
    قبلا هم این مشکل به وجود اومده بود که در سرور قبلی با تغییراتی در دیتابیس مشکل را حل کردند و نیازی به این روش نبود و مشکل فرق میکنه
    منتظر راهنمایی اساتید هستم








  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    649
    مورد پسند
    721 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    85

    پیش فرض

    درود دوست عزیز
    فقط زبان فارسی اینجور هست یا زبان انگلیسی هم به صورت علامت سوال نشان میدهد؟
    پ.ن:قبلا بنده همچین مشکلی داشتم انکودینگ دیتابیس و فارسی ساز را utf-8 کردم درست شد.

    کاربر مقابل از Dante بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    o_O

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Dante نمایش پست ها
    درود دوست عزیز
    فقط زبان فارسی اینجور هست یا زبان انگلیسی هم به صورت علامت سوال نشان میدهد؟
    پ.ن:قبلا بنده همچین مشکلی داشتم انکودینگ دیتابیس و فارسی ساز را utf-8 کردم درست شد.
    درود
    انگلیسی را حذف کردم و البته فکر هم نکنم به اون مربوط باشه
    مشکل همین انکودینگ هست
    البته مشکل دیگه اینکه وارد پنل نمیشه و یوزر و پسوورد را قبول نمیکنه
    تو خود سایت و صفحه اول قبول میکنه ولی وقت ورد به admincp انجمن قبول نمیکنه و ریدایرکت میشه به همان صفحه
    چند وقت قبل برای تست روی سرور مجازی انتقال دادیم که همین مشکل و درست به همین صورت بود ولی یک نفر مشکل را حل کرد که اون هم سوال کردم گفت انکود باید بشه دیتابیس

    کاربر مقابل از nima73 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/12/23, 01:30 AM
  4. ارور دیتابیس پس از تغییر استایل
    توسط kishair در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/12/04, 10:45 PM
  5. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •