با سلام وا احترام

بنده، خیلی تلاش کرده ام که کاری کنم که پس از پایان دوره مثلا یک روز (برای تست) گروه کاربری معمولی ای که پس از پرداخت هزینه (مثلا 500 تومان) به گروه کاربری VIP تبدیل می شود، دوباره به گروه کاربری اولیه خود باز گردد، چه را با وجود پایان دوره باز هم عضو وی آی پی باقی می ماند، لطفا مرا راهنمایی بفرمایید، این مسئله برای من تا کنون حل نشده باقی ماند و من برای غیر فعال کردن باید دستی اقدام کنم و کاری وقت گیر است و احتمال خطا را زیاد می کند، که خدایی نکرده حق کاربری ضایع شود،


با سپاس، ارادتمند و دوستدار همیشگی ایران وی بی (نخستین مرجع تخصصی ویبولتین در ایران)، علی دوستی