تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوع: سوال در مورد rss

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض سوال در مورد rss

    سلام دوستان

    من یه صفحه index گذاشتم برای اول انجمنم.آخرین ارسالها رو با rss براش قرار دادم.اما اینها به روز نیستن.یعنی پست که میدم باید refresh کنم تا پست جدید بیاد.

    به نظرم یه جایی بود که میتونستی دقیقه رو تعریف کنی برای آپدیت rss

    میشه بگین کجاس؟

    خرچی گشتم پیدا نکردم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    127 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    آدرس RSS های ویبولتین به این صورت است :

    http://yoursite.com/external.php?type=RSS2

    http://yoursite.com/external.php?type=RSS1

    فقط به جای Yoursite.com آدرس سایت خودتون رو بنویسید!!!!!

    کاربر مقابل از Rishter بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    *** ماه فروم *** هیچی نمیگم ، در موردش خودتون قضاوت کنید!!!!

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    مقاله های علمی جدید | دانلود مقاله های جدید معماری

    این هست آدرس rss دوست من!

    مشکل اینه که وقتی پست جدید میزارم و آدرس سایت رو باز میکنم پست جدید نشون داده نمیشه.حتما باید یه بار refresh کنم تا نشون بده.

    یه چیزی به نظرم rss حالت کش شده.یه جا بود میتونستی مثلا بگی 5 دقیقه یه بار رفرش شو.دنبال اون هستم که پیداش کنم

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    آخرین ارسالات رو می تونید با iframe بذارید .

    یعنی یک html جدید می سازید و داخل اون تاپیک ها رو به نمایش در می آورید و توی اون فایل html این کد متا رو می ذارید :

    <meta http-equiv="refresh" content="60" >

    حالا شما یک HTML دارید که هر دقیقه ریفرش میشه و داخل اون آخرین تاپیک های شما هست . ( البته من پیشنهاد میکنم از خروجی js استفاده کنید )

    فقط کافی هست اون HTMLی که ساختید رو داخل صفحه ایندکستون با <iframe src=""></iframe> قرار بدید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    ببخشید خیلی حرفه ای شد هنگ کردم

    میشه ساده تر توضیح بدین؟

    ممنون؟

    توی فایل index که همون کدهای html هست وارد کنم کد آخری رو؟

  7. Top | #6

    پیش فرض

    شما note pad رو باز کن . درش کد زیر رو کپی کن
    کد:
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="refresh" content="60" >
    </head>
    </html>
    موقع سیو بعد از اسم فایل .html قرار بدید
    حالا برید index.php کد زیر رو قرار بدید . دقت کنید که Esm File Shoma رو عوض کنید .
    کد:
    iframe src="Esm File Shoma.html"></iframe>

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    شما note pad رو باز کن . درش کد زیر رو کپی کن
    کد:
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="refresh" content="60" >
    </head>
    </html>
    موقع سیو بعد از اسم فایل .html قرار بدید
    حالا برید index.php کد زیر رو قرار بدید . دقت کنید که Esm File Shoma رو عوض کنید .
    کد:
    iframe src="Esm File Shoma.html"></iframe>
    تو روت هاست آپ کنم؟؟

    index.php کدوم قسمت هست؟

    ممنون

  9. Top | #8

    پیش فرض

    فکر کنم علی جان منظور شمارو متوجه نشدن یا شایدم من نفهمیدم چی شد
    به هر حال index.php در روت انجمن هست . این فایل .html هم در روت انجمن آپلود کنید


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    این کار رو کردم انجمن باز نمیشه دیگه!!

    البته index.php توی روت نداشتم

    تو پوشه فروم بود اونجا گذاشتم ترکید انجمن!!

  11. Top | #10

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال در مورد سوال امنيتي
    توسط {[(EhSaN)]} در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/09/08, 06:00 AM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  3. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •