تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: عدم ارسال ایمیل های گروهی به کاربران

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    85
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض عدم ارسال ایمیل های گروهی به کاربران

    با سلام
    ایمیل های ارسالی بصورت گروهی اصلا ارسال نمیشود و در مخزن ذخیره میگردد در صورتی که تست ایمیل در تعمیرات کار میکنه و همچنین ایمیل بازیافت پسورد

    ورژن ویبولتین 4.2 هست

    تنظیمات ایمیل در تنظیمات اصلی را نیز به هر صورتی که بود تغییر دادم ولی تغییری نکرد و ارسال نشد

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    82
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 24.0.1312.56
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    ایمل ها احتمالا در INBOX نمیرن . پوشه اسپم یا JUNK ایملتون هم چک کنید. احتمالا اونجا میره

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    460
    مورد پسند
    237 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    سلام

    کاربران > ارسال ایمیل به کاربرها

    بالای صفحه دقت کن روی خیر باشه بعدشم ایمیل ارسال کننده و موضوع و بعد متن پیام پایین هم گروه کاربری بعدشم دیگه باقی تنظیماته


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    85
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نه عزیزان از اینایی که گفتید نبود از سرور بود پشتیبانی درست کرد


    حالا یه سوال دیگه دارم وقتی ارسال ایمیل را میزنم و تنظیمات هم هر 5 ثانیه 1 ارسال گذاشتم و حالت را هم روی قفل کننده باز هر ثانیه یکی ارسال میکنه و این باعث بلاک شدن ایپی سرور توسط یاهو میشه
    از کجا میتونم از تاخیر را زیاد تر کنم؟
    قبلا رو ورژن 3 که بودم با هک mailcoee این کار را میرکدم و هر دقیقه 2 ارسال تنظیمکرده بودم ولی الان رو ورژن 4 نمیدونم چیکار کنم

    ممنون استادان راهنمایی کنند

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    5.5.27
    نوشته ها
    142
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ادمین سی پی - تنظیمات اصلی انجمن - تنظیمات ایمیل

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2015
    ورژن ویبولتین
    1.0
    نوشته ها
    4
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من این مشکل رو داشتم. با روش زیر مشکل من حل شد.
    از مسیر " تنظیمات اصلی انجمن ----> تنظیمات ایمیل ----> استفاده از سیستم صف ایمیل ----> خیر " قرار دهید

    کاربر مقابل از ajvadi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •