تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل در قالب

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در قالب

    سلام دوستان
    من قالبو نصب کردم
    ولی برام اینطوری میاد
    http://up.vbiran.ir/images/vo46f79lxfnbygcmzo.png
    چرا اینا رنگ نداره ؟
    چرا تصویر نداره ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    احتمالا از کش مرورگرتون هست

    اکر این آدرس انجمنتونه:
    کد:
    http://www.forum.rspf.ir/forum.php
    الآ« مشاهده شد تمام عکس ها لود میشه یک بار ctrl+f5 بزنید درست میشه کامل واستون لود نشده

    پایدار و سربلند باشید

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون دوست عزیز
    حق با شما بود
    ولی الان اواتارم اینجوری شده
    http://up.vbiran.ir/images/mpnb6mfylavyy9rptmq2.png
    کلی اواتار هم امتحان کردم
    حتی اواتاری که خودم تو وی بی ایران دارم
    پس مشکلی تو سایز تصاویر نیست
    موقعی هم که مینویسه اطلاعات شما بروز رسانی شد این ارورو رو بالا مینویسه

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    در رابطه با این ارور این تاپیک ها خدمت شما:

    حل ارور آواتار

    2 تشکر توسط:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •