تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: یه سوال درمورد قالب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    302
    مورد پسند
    79 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض یه سوال درمورد قالب

    سلام دوستان
    من چند تا قالب روی انجمنم دارم
    یکیش vbiran8هست
    وقتی اونو انتخاب میکنیم دیگه رو قالب دیگه ای نمیشه رفت
    چی کنم؟

    لبیک یا حسین




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    برید به
    ادمین سی پی > قالب و استایل > تنظیمات استایل
    تیک همه استایل هارو بزن

  4. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    3117

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    302
    مورد پسند
    79 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    اره دقیقا
    حالا چی کار کنم؟

    لبیک یا حسین

  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    آموزش رو انجام بدید درست میشه .

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    302
    مورد پسند
    79 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط gcmc نمایش پست ها
    برید به
    ادمین سی پی > قالب و استایل > تنظیمات استایل
    تیک همه استایل هارو بزن

    داداش همه تیکاشون هست

    اقا من این کد رو گفته بود عوض کنید سرچ کردم اما ندارمش
    این کدشو
    کد PHP:
    <form action="{vb:link forumhome|nosession}" method="get" id="footer_select" class="footer_select">         <vb:if condition="$show['quickchooser']">             <select name="styleid" onchange="switch_id(this, 'style')">                 <optgroup label="{vb:rawphrase quick_style_chooser}">                     {vb:raw quickchooserbits}                 </optgroup>             </select>             </vb:if>         <vb:if condition="$show['languagechooser']">             <select name="langid" onchange="switch_id(this, 'lang')">                 <optgroup label="{vb:rawphrase quick_language_chooser}">                     {vb:raw languagechooserbits}                 </optgroup>             </select>         </vb:if>     </form

    لبیک یا حسین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. انجمن نمونه سوالات امتحانی ( سوال فارسی ) افتتاح شد
    توسط parssokhan در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/03/29, 04:27 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  3. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •