تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: رنگی کردن متن داخل اخرین ارسال های تالار گفتمان

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    137
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض رنگی کردن متن داخل اخرین ارسال های تالار گفتمان

    سلام من می خوام این متنو ابی کنم نمی دونم چجوری کسی می دونه چجوری ؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png 0.png (122.1 کیلو بایت, 38 نمایش)




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    137
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    کسی نیست توضیح بده

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    357
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    137
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    این فقط اضافه می کنه و پاک می ه من فقط میخام رنگش تغییر کنه عین انجمن شما

  6. Top | #5
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    سلام عزیزم ، لطفا ادرس انجمن رو قرار بدید !

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    137
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    19

  8. Top | #7
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    این کد رو توی قالب جستجو کن :

    کد HTML:
    <a href="showthread.php?3-تست&amp;goto=newpost" onmouseover="topxTip(document.getElementById('tip_3').innerHTML)" onmouseout="UnTip()">تست</a>
    و این کد رو جایگزین کن :

    کد HTML:
    <a class="vit_font" href="showthread.php?3-تست&amp;goto=newpost" onmouseover="topxTip(document.getElementById('tip_3').innerHTML)" onmouseout="UnTip()">تست</a>
    حالا این کلاس رو جستجو کن :

    کد:
    .topx-bit
    و بعد از پایان این کلاس کد زیر رو قرار بده :

    کد:
    .vit_font{font-size:11px;color:rgb(36, 163, 235);}
    موفق باشید

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    137
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    دوست عزیز نشد

  10. Top | #9
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    عزیزم مگه میشه ، برای لینک یک کلاس تعریف کردیم به نام vit_font و بعد با css برای این کلاس استایل تعریف کردیم ، شما اشتباه انجام دادی،نتونستی یک یوزر و پس برام بفرست برات درست کنم ، از نظر امنیتی هم اگه شک داری به یکی از مدیران بگو برات انجام بدن موفق باشی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •