تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوع: نحوه ساختن لوگوی متحرک وی بی ایران

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض نحوه ساختن لوگوی متحرک وی بی ایران

    سلام
    چطور میشه لوگوی متحرک وی بی ایران ساخت
    میخوام برای انجمن خودم بسازم
    البته به یک شکل دیگه
    مثلا وقتی که موس روش قرار میگیره چکش به روی جا چکشی ضربه بزنه

    Snapshot_2013-02-16_130143.png
    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    32
    نوشته ها
    179
    مورد پسند
    82 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    سلام
    خوب باید دو تا عکس درست کنی و با css به این دو عکس بگی که وقتی موس روش میاد اولی بره و عکس دوم نمایش داده بشه

    من تا اینجاش میدونم .

    کاربر مقابل از SpyMan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    مات به حركتی میگن كه شاه بااون عظمتش نمیتونه كاری كنه مات مرام همه بچه های وی بی ایرانم.
    اولین آموزش من در وی بی ایران ( لطفا نظر بدید )
    آموزش Combine کردن تصاویر با CSS Sprites (کد نویسی) و BB کدهای


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    واقعا باید با کد نویسی انجام بشه
    چقدر بد
    چون اصلا نوشتن بلد نیستم
    ولی احتمالا از پس عکسها برمیام
    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdihosseini نمایش پست ها
    واقعا باید با کد نویسی انجام بشه
    چقدر بد
    چون اصلا نوشتن بلد نیستم
    ولی احتمالا از پس عکسها برمیام
    شما که ظاهرا کد نویسی بلد هستید و واضح هست که در حذف کپی رایت کاملا مسلط هستید

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نه آقا اون اشتباهی پیش اومد
    یعنی واقعا نمیدونستم که چنین مشکلی(منظورم ناراحت شدن نویسنده) هم ممکنه پیش بیاد
    بلافاصله درستش کردم دیگه
    بعدشم که ی بیانیه دادم
    بخش طراحی قالب های تخصصی
    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdihosseini نمایش پست ها
    نه آقا اون اشتباهی پیش اومد
    یعنی واقعا نمیدونستم که چنین مشکلی(منظورم ناراحت شدن نویسنده) هم ممکنه پیش بیاد
    بلافاصله درستش کردم دیگه
    بعدشم که ی بیانیه دادم
    بخش طراحی قالب های تخصصی
    یعنی اشتباهی کپی رایت رو حذف کردید؟

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0.0
    نوشته ها
    83
    مورد پسند
    132 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    اینو باید به additional.css اضافه کنی
    بعد به عکس لوگوت کلاسش رو اضافه کنی
    کد PHP:
    .vbiran_logo{width:467px;height:162px;background:url(firs images);-webkit-transition:all 0.5s ease-in-out;-moz-transition:all 0.5s ease-in-out;-o-transition:all 0.5s ease-in-out;transition:all 0.5s ease-in-out;float:right}.vbiran_logo:hover{background:url(hovered image);-webkit-transition:all 0.5s ease-in-out;-moz-transition:all 0.5s ease-in-out;-o-transition:all 0.5s ease-in-out;transition:all 0.5s ease-in-out

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    یعنی اشتباهی کپی رایت رو حذف کردید؟
    نه نه
    اشتباهی حذف نکردم
    فکر نمیکردم خدایی نکرده دلخوری پیش بیاد
    که بازم عذر خواهی می کنم از طراح متحرم

    نقل قول نوشته اصلی توسط behradii نمایش پست ها
    اینو باید به additional.css اضافه کنی
    بعد به عکس لوگوت کلاسش رو اضافه کنی
    کد PHP:
    .vbiran_logo{width:467px;height:162px;background:url(firs images);-webkit-transition:all 0.5s ease-in-out;-moz-transition:all 0.5s ease-in-out;-o-transition:all 0.5s ease-in-out;transition:all 0.5s ease-in-out;float:right}.vbiran_logo:hover{background:url(hovered image);-webkit-transition:all 0.5s ease-in-out;-moz-transition:all 0.5s ease-in-out;-o-transition:all 0.5s ease-in-out;transition:all 0.5s ease-in-out
    ببخشید الآن دقیقا باید چیکا بکنم
    بعد به عکس لوگوت کلاسش رو اضافه کنی

    کاربر مقابل از mahdihosseini بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    سایتتون باز نمیشه وگرنه می تونستم راهنمایی کنم .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    متاسفانه بله
    چون دامین سایت اعتبارش تموم شده بود ومن کوتاهی کردم
    خیلی وقته که تمدید کردم ولی نمیدونم چرا هنوز بالا نیومد؟؟؟
    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2014/12/23, 04:51 PM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/28, 01:39 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/10/14, 05:49 PM
  4. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •