تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: اضافه کردن بنر به هدر استایل حباب؟

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.91
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض اضافه کردن بنر به هدر استایل حباب؟

    سلام
    چطوری میتونم به هدر استایل حباب بنر تبلیغاتی بزارم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.79
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    لطفا ادرس انجمن رو قرار بدید ! منظورتون بنر روی هدر است یا جایگزین هدر ؟



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    احتمالا منظور شما قسمت نشون داده شده توی عکسه ؟؟؟؟Snap_2013.02.18_23h17m51s_001.png

    کاربر مقابل از mahdihosseini بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.91
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله منظورم همونجاست

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    کد HTML:
    <div class="vbiran_ads">
    <a href="لینک عکس " title="Ads"><img src="آدرس عکس" width="468"height="60" alt="Ads" /></a>
    </div><br /><br />
    این کد رو داخل هدر ( Header ) انتهاش قبل از کد لوگوی سایت خودت قرار بده

    کاربر مقابل از mahdihosseini بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.91
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دقیقا کجا باید بزارمش ؟ تو چند جا گذاشتم نشد.

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    چند دقیقه صبر کن تا من این قالب رو نصب بکنم

    خیلی برام سخته
    تازه سرعته اینترنت هم خیلی پایین اومده
    ولی فردا تا عصرحتما کشفش میکنم البته احتمالا تا اونموقع اساتید حتما این تاپیک رو بی جواب نمیزارن
    ویرایش توسط mahdihosseini : 2013/02/19 در ساعت 12:10 AM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از mahdihosseini بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

  9. Top | #8
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.79
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    مرحله ی اول :

    کد زیر رو :

    کد HTML:
    <div class="ads-box"> <a target="_blank" href="mailto:ایمیل مورد نظر"><img src="لینک عکس" width="عرض" height="طول" alt="متن اختصاصی" title="نمایش متن مورد نظر در هنگام حرکت موس رو بنر"></a> </div>
    بالای <section class="wrap"> <div class="logo"></div> </section> قرار بدید

    مرحله ی دوم :

    و سپس یک استایل درadditional برای کلاس ads-box تعریف میکنم :

    کد:
    ads-box {width: 468px;
    height: 60px;
    padding: 8px;
    float: left;
    background: url() 0px -293px;
    border-radius: 4px;
    margin-top: 43px;
    margin-left: 10px;
    -webkit-transition: opacity 0.2s ease;
    -moz-transition: opacity 0.2s ease;
    -o-transition: opacity 0.2s ease;
    transition: opacity 0.2s ease;
    background: rgb(242,246,248); /* Old browsers */
    /* IE9 SVG, needs conditional override of '######' to 'none' */
    background: url(data:image/svg+xml;base64,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);
    background: -moz-linear-gradient(top, rgba(242,246,248,1) 0%, rgba(216,225,231,1) 50%, rgba(181,198,208,1) 51%, rgba(224,239,249,1) 100%); /* FF3.6+ */
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(242,246,248,1)), color-stop(50%,rgba(216,225,231,1)), color-stop(51%,rgba(181,198,208,1)), color-stop(100%,rgba(224,239,249,1))); /* Chrome,Safari4+ */
    background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(242,246,248,1) 0%,rgba(216,225,231,1) 50%,rgba(181,198,208,1) 51%,rgba(224,239,249,1) 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
    background: -o-linear-gradient(top, rgba(242,246,248,1) 0%,rgba(216,225,231,1) 50%,rgba(181,198,208,1) 51%,rgba(224,239,249,1) 100%); /* Opera 11.10+ */
    background: -ms-linear-gradient(top, rgba(242,246,248,1) 0%,rgba(216,225,231,1) 50%,rgba(181,198,208,1) 51%,rgba(224,239,249,1) 100%); /* IE10+ */
    background: linear-gradient(to bottom, rgba(242,246,248,1) 0%,rgba(216,225,231,1) 50%,rgba(181,198,208,1) 51%,rgba(224,239,249,1) 100%); /* W3C */
    ######: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#f2f6f8', endColorstr='#e0eff9',GradientType=0 ); /* IE6-8 */
    }
    .ads-box:hover {
    opacity:.6;
    }

    برای استاندارد مروگر IE9 هم این کد رو بالای div قرار بده :

    کد HTML:
    <!--[if gte IE 9]>
      <style type="text/css">    .gradient {       ######: none;    }  </style> <![endif]-->

    کد بالا رو در پایین additional قرار بدید ! |موفق باشید
    ویرایش توسط Foutch : 2013/02/19 در ساعت 01:33 AM

    4 تشکر توسط:




  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.91
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بعد از اینکه اینو اضافه کردم لوگو رفت پایین برای درست کردن این به
    additional برید و کلاس logoرو پیدا کنید و
    margin-right رو 10px کنید.

    2 تشکر توسط:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    خب خدارو شکر مشکل حل شد

    کاربر مقابل از mahdihosseini بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    انجمن علمی حقوق ابوذر

    جامع ترین مرجع علمی تخصصی حقوق در ایران

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 27
    آخرين نوشته: 2014/10/03, 03:02 AM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/03/29, 01:21 PM
  3. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/05/01, 12:04 AM
  4. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/02/28, 11:06 AM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/01/18, 05:53 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •