تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوع: ارور دیتابیس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    v4.2.0
    نوشته ها
    359
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض ارور دیتابیس

    سلام.دیتابیس من بعضی وقتی برا 30sec این ارور رو میده و اوتومات هم خودش میره ! ولی واقعا ارور بدیه.
    اینم عکس : http://www.up.owmania.ir/images/9035...0293798905.png
    اینم متن اون اروری که تون اون کادر زرد رنگ نوشته : Download Database error Bulletin rar




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    لینک سایت؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    v4.2.0
    نوشته ها
    359
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    39

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    در فایل config.php در قسمت زیر ایمیل خود را قرار دهید تا در هنگام دادن ارور دیتابیس متن ارور به ایمیلتان ارسال شود :
    کد:
    $config['Database']['technicalemail'] = [email protected]';

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    درود به شما

    انتظار دارید کسی که میخواهد جواب بدهد کلی از این سایت به اون سایت بره . دانلود کنه باز کنه و .... تا متن ارور را ببینه ؟؟؟؟؟؟

    خوب متن ارور را بزارید همین جا

    از تصویر چیزی که من متوجه شدم مشکل در مجوزهای پوشه temp هست
    یک مرحله قبل از روت (home) پوشه tmp را پیدا کنید و مجوزش را روی 777 قرار بدید

    کاربر مقابل از Mehdi13 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    v4.2.0
    نوشته ها
    359
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    سلام بفرما اینم متن ارور :

    کد:
    Database error in vBulletin 4.1.12:
     
    Invalid SQL:
     
      SELECT albumpicture.*, album.*, user.username, user.usergroupid,
      IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid
      FROM attachment AS albumpicture
      LEFT JOIN album AS album ON(album.albumid = albumpicture.contentid)
      LEFT JOIN user AS user ON(user.userid = album.userid)
      WHERE album.state = 'public' and albumpicture.contenttypeid = 8
      ORDER BY rand(NOW()) DESC LIMIT 0, 5;
     
    MySQL Error   : Can't create/write to file '/tmp/#sql_4450_2.MYI' (Errcode: 28)
    Error Number  : 1
    Request Date  : Monday, March 4th 2013 @ 07:02:37 PM
    Error Date    : Monday, March 4th 2013 @ 07:02:39 PM
    Script        : http://www.forums02.owmania.org/
    Referrer      :
    IP Address    :
    Username      : The People's Champ
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.1.68-cll

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    یک پوشه با نام tmp در روت درست کنید و پرمیژن اون رو روی 777 بزاری

    تنظیمات-->تنظیمات اصلی انجمن-->تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم-->از اونجا ببینید مسیر فایل tmp کجاست

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    از قسمت تعمیرات تیبل های موجود را انتخاب و بهینه سازی نمایید.

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    v4.2.0
    نوشته ها
    359
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    آقا مشکل من کماکان رفع نشده.مثلا تو چت باکس داریم تایپ میکنیم یک دفعه اینطور میشه : http://www.up.owmania.ir/images/2981...0867491716.png رفرش هم که کنیم عکس همون ارور دیتابیس که در اول دادم میاد !
    بی زحمت کمک کنید خیلی بدفرم کرده انجمنمون رو.

    بی زحمت کمک کنید بهم ، VBIran عزیز شما خوب راهنماییمون کردید این چندروز بی زحمت اگر میشه بگید چه کنم !

    تاپیک رفت زیر باز ، up

    up

    تاپیک رفت پایین و کسی هم جواب ما رو نداد و همچنان این مشکل بزرگ تو انجمنمون هست بی زحمت یکی کمک کنه.

    آقا مشکل من کماکان رفع نشده.مثلا تو چت باکس داریم تایپ میکنیم یک دفعه اینطور میشه : http://www.up.owmania.ir/images/2981...0867491716.png رفرش هم که کنیم عکس همون ارور دیتابیس که در اول دادم میاد !
    بی زحمت کمک کنید خیلی بدفرم کرده انجمنمون رو.

    بی زحمت کمک کنید بهم ، VBIran عزیز شما خوب راهنماییمون کردید این چندروز بی زحمت اگر میشه بگید چه کنم !

    تاپیک رفت زیر باز ، up

    up

    تاپیک رفت پایین و کسی هم جواب ما رو نداد و همچنان این مشکل بزرگ تو انجمنمون هست بی زحمت یکی کمک کنه...
    ویرایش توسط The People's Champ : 2013/03/08 در ساعت 11:14 PM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    v4.2.0
    نوشته ها
    359
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    چرا انقدر این پست ها ادغام میشه ؟! up

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •