تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 17 از 17

موضوع: ارور در فروم

  1. Top | #11

    پیش فرض

    شما فایل هاشو درست اپلود نکردید

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    17
    نوشته ها
    453
    مورد پسند
    98 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    شما اول برید Admincp بعد هک تشکر رو غیر فعال کنید!

    مشکلتون هم این هستش که توی روت نریختید هک رو یا فایل ها رو اشتباهی اپلود کردید!

    کاربر مقابل از Amin1 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    11
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من هنوز فعال نکردم تا غیر فعال کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin1 نمایش پست ها
    شما اول برید Admincp بعد هک تشکر رو غیر فعال کنید!

    مشکلتون هم این هستش که توی روت نریختید هک رو یا فایل ها رو اشتباهی اپلود کردید!
    دسترسی من به Admincp از کار افتاده
    الان لینکش کار نمیکنه

  5. Top | #14
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    17
    نوشته ها
    453
    مورد پسند
    98 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    به مدیر هاستینگ بگید تا لینکشو بهتون بدن!

    کاربر مقابل از Amin1 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    11
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    به لینک دسترسی ندارم
    *-*********************

    فایل ها هم مثل راهنما آپلود کردم

    post_thanks.php -> \
    post_thanks_admin.php -> \admincp\
    post_thanks.js -> \clientscript\
    functions_post_thanks.php -> \includes\
    cpnav_post_thanks.xml -> \includes\xml\
    hooks_post_thanks.xml -> \includes\xml\
    post_thanks.png -> \images\buttons\ (and into EVERY "buttons" folder in every style you have)
    post_thanks-hover.png -> \images\buttons\ (and into EVERY "buttons" folder in every style you have)
    الان دوباره آپلود کردم
    این هم لینک فایل
    http://uniprof.ir/forum/Upload.zip

  7. Top | #16

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط serial نمایش پست ها
    به لینک دسترسی ندارم
    *-*********************

    فایل ها هم مثل راهنما آپلود کردم

    فایلها رو کافی بود تو روت هاست خود آپلود کنید نیاز به آموزش نبود

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    11
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    الن 4 بار توی روت نصب کردم
    جایگزین فایل های قبلی شد
    اما باز هم درست نشد

    مشکل برطرف شد
    فایل هایی که آپلود کردم هاست به جای اینکه به پوشه های قبلی اضافه کنه این فایل ها رو در هاست قرار داده و فایل های قبلی را پاک کرده
    چیزی که تو این چند سال بی سابقه بوده

    با تشکر از راهنمایی های همه دوستان
    ممنونم
    ویرایش توسط serial : 2013/03/19 در ساعت 06:43 PM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •