تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 30

موضوع: دريافت vBulletin Database Error هاي پشت سر هم

  1. Top | #21
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,762
    مورد پسند
    11,363 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdizd نمایش پست ها
    دوستان کسی مشکل من را با توجه به این ارورا نمی دونه چیه؟ این توضیحاتی که دادید برای دوستمون بود یا برای سایت بنده؟

    الان این ایمیل رسیده :



    This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a temporary error. The following address(es) deferred:

    [email protected]
    Domain
    archi-arch.com has exceeded the max emails per hour (24/20 (120%)) allowed. Message will be reattempted later

    ------- This is a copy of the message, including all the headers. ------
    Received: from archiarc by
    static.xlhost.com with local (Exim 4.80)
    (envelope-from <
    [email protected]>)
    id 1UHflM-0001vP-3N
    for
    [email protected]; Mon, 18 Mar 2013 23:00:28 +0330
    To:
    [email protected]
    Subject: vBulletin Database Error!
    From:
    [email protected]
    Message-Id: <
    [email protected]>
    Date: Mon, 18 Mar 2013 23:00:28 +0330

    Database error in vBulletin :

    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'archiarc_vb'@'localhost' (using password: YES)
    /home/archiarc/public_html/forums/includes/class_core.php on line 317

    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Monday, March 18th 2013 @ 03:30:27 PM
    Error Date : Monday, March 18th 2013 @ 03:30:27 PM
    Script : Database Error
    Referrer :
    IP Address : 66.249.73.80
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :
    مشکل شما از mysql server است. با مدیر سرور تماس بگیرید.

    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    792
    مورد پسند
    497 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    1 مگ یا خودشون رو مسخره کردن یا مردم رو بچه حساب کردن !

    به هاستینگ تیکت بزنید افزایش بدن ، در غیر اینصورت به هاستی بهتر انتقال بدید !
    چیزی که در ویبلوتین نمایش میدهد اندازه بسته MySQL هست

    مقدار 32 مناسب هست

    احتمالا شما با حجم دیتابیس اشتباه گرفتید

    ارور های ایشون هم MySQL Error : Can't create/write to file '/tmp/#sql_3c32_1.MYI' (Errcode: 28)

    بهتر هست با مدیر هاستینگ صحبت کنید نظرها ارسال شده تخصصی نیستند

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdizd نمایش پست ها
    دوستان کسی مشکل من را با توجه به این ارورا نمی دونه چیه؟ این توضیحاتی که دادید برای دوستمون بود یا برای سایت بنده؟

    الان این ایمیل رسیده :



    [email protected]
    Domain
    archi-arch.com has exceeded the max emails per hour (24/20 (120%)) allowed. Message will be reattempted later

    Database error in vBulletin :

    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'archiarc_vb'@'localhost' (using password: YES)
    /home/archiarc/public_html/forums/includes/class_core.php on line 317

    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Monday, March 18th 2013 @ 03:30:27 PM
    Error Date : Monday, March 18th 2013 @ 03:30:27 PM
    Script : Database Error
    Referrer :
    IP Address : 66.249.73.80
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :
    یوزر متصل به دیتابیس چک کنید اشتباه هست

    سایت های روی سرور میزبان شما بدون مشکل لود می شوند
    Cloud Service - i-whost.net
    Revolutionary Hosting - ibc.co.ir
    2010-2016 ©

  4. Top | #23
    nrv
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    351
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Opera 12.14
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    با درود

    دادا سايت هاي ديگه مشكلي ندارن فقط سايت منه كه مشكل داره؟

  5. Top | #24
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط nrv نمایش پست ها
    با درود

    دادا سايت هاي ديگه مشكلي ندارن فقط سايت منه كه مشكل داره؟
    چک کنید ببینید یوزر به دیتابیس متصل است یا نه؟

    مشخصات دیتابیس درون فایل config.php رو چک کنید

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    nrv

  6. Top | #25
    nrv
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    351
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Opera 12.14
    میزان امتیاز
    40

    Smile با درود

    دادا حالا اين فايل تو كدوم پوشه هست؟

  7. Top | #26

    پیش فرض

    در پوشه includes

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    nrv


  8. Top | #27
    nrv
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    351
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Opera 12.14
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    پيداش كردم حالا چطور ببينم يوزر به ديتابس متصل هست يا نه؟

  9. Top | #28
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    داخلش رو چک کنید در قسمت :
    کد:
    $config['Database']['dbtype'] = 'mysql';
    $config['Database']['dbname'] = '';
    $config['Database']['tableprefix'] = '';
    $config['Database']['technicalemail'] = '';
    $config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
    $config['MasterServer']['username'] = '';
    $config['MasterServer']['password'] = '';
    اطلاعات درست وارد شده باشه

  10. Top | #29
    nrv
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    351
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Opera 12.14
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    عين همين نوشته شما بايد باشه يا فرق داره؟

    راستي تو فايل config نسخه قبلي وي بي ام 4.1.8 بوده حالا به 4.2.0 اپگريد كردم نوشته

    <?php
    /*================================================= =====================*\
    || ################################################## ################## ||
    || # vBulletin 4.1.8
    || # ---------------------------------------------------------------- # ||
    || # All PHP code in this file is �2000-2011 vBulletin Solutions Inc. # ||
    || # This file may not be redistributed in whole or significant part. # ||
    || # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # ||
    || # vBulletin 5 Connect, The World's Leading Community Software | vBulletin License Agreement # ||
    || ################################################## ################## ||

    مشكلي ايجاد مي كنه؟

  11. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط nrv نمایش پست ها
    عين همين نوشته شما بايد باشه يا فرق داره؟

    راستي تو فايل config نسخه قبلي وي بي ام 4.1.8 بوده حالا به 4.2.0 اپگريد كردم نوشته

    <?php
    /*================================================= =====================*\
    || ################################################## ################## ||
    || # vBulletin 4.1.8
    || # ---------------------------------------------------------------- # ||
    || # All PHP code in this file is �2000-2011 vBulletin Solutions Inc. # ||
    || # This file may not be redistributed in whole or significant part. # ||
    || # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # ||
    || # vBulletin 5 Connect, The World's Leading Community Software | vBulletin License Agreement # ||
    || ################################################## ################## ||

    مشكلي ايجاد مي كنه؟
    مشکلی ایجاد نمیکنه ولی بهتره که اطلاعات کانفیگ قبل رو به کانفیگ جدید انتقال بدید.
    اگر اپگرید کردید نام کانفیگ جدید config.php.new هست.

    کاربر مقابل از Dastyar بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    nrv

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. vBulletin Database Error!
    توسط P30ByTe در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/03, 03:48 PM
  2. vBulletin Database Error!
    توسط .::AMiR::. در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/10/25, 12:03 AM
  3. vBulletin Database Error!
    توسط Hamid2013 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/10/04, 05:42 PM
  4. Database error in vBulletin 4.1.1
    توسط espad2 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/05/20, 06:06 PM
  5. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •