تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل هنگام ثبت نام کاربر جدید

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض مشکل هنگام ثبت نام کاربر جدید

    با سلام
    وقتی کسی توی انجمن ثبت نام میکنه بعد از زدن دکه ثبت نام با ارور 500 مواجه میشه
    البته ثبت نام انجام میشه ولی کاربر متوجه نمیشه
    میتونید خودتون ثبت نام کنید و مشکل رو ببینید
    انجمن تفریحی و سرگرمی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    460
    مورد پسند
    237 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    هک خاصی نصب کردی ؟؟

    از کانفیگ هک هارو غیر فعال کن

    اگه درست شد و بعد ثبت نام مشکلی نداشتی دوباره فعال کن و یکی یکی هک ها رو تست کن

    اول vB Optimise رو غیر فعال کن ببین

    کاربر مقابل از RezaYar بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezayar نمایش پست ها
    هک خاصی نصب کردی ؟؟

    از کانفیگ هک هارو غیر فعال کن

    اگه درست شد و بعد ثبت نام مشکلی نداشتی دوباره فعال کن و یکی یکی هک ها رو تست کن

    اول vB Optimise رو غیر فعال کن ببین
    این کارو انجام دادم اما بازم نشد

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    460
    مورد پسند
    237 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    با یه قالب دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل دارید


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezayar نمایش پست ها
    با یه قالب دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل دارید
    بازم نشد!!!

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    فایل htaccess را بررسی کنید. اگر برطرف نشد از سرور است.

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    فایل htaccess را بررسی کنید. اگر برطرف نشد از سرور است.
    شما میتونید یه نگاه بهش بندازی؟
    دسترسی بدم
    ممنون میشم

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    خیر

    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    خیر

    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
    خوب لاقل بگید کجای
    htaccess زو بررسی کنم؟

    مشکل رو پیدا کردم
    ارسال ایمیل خوش امدگویی فعال بود واسه همین
    توی ارور لاگ اینا رو نشون میده:

    کد:
    [15-Mar-2013 23:32:49 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [16-Mar-2013 09:06:24 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [16-Mar-2013 09:06:38 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [16-Mar-2013 09:07:42 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [16-Mar-2013 09:08:04 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [16-Mar-2013 09:09:09 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [16-Mar-2013 10:18:35 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [16-Mar-2013 10:21:50 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [16-Mar-2013 10:26:29 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [16-Mar-2013 10:26:39 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [16-Mar-2013 11:05:14 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [16-Mar-2013 11:58:07 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [16-Mar-2013 12:00:28 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [16-Mar-2013 12:02:11 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [17-Mar-2013 03:39:01 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [17-Mar-2013 10:24:15 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/admincp/diagnostic.php on line 236
    [17-Mar-2013 13:57:58 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [17-Mar-2013 13:59:55 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [17-Mar-2013 14:03:42 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [17-Mar-2013 14:04:05 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [17-Mar-2013 14:16:12 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [17-Mar-2013 16:16:41 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [17-Mar-2013 16:16:41 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [17-Mar-2013 16:20:24 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [17-Mar-2013 16:22:49 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [17-Mar-2013 16:22:49 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [17-Mar-2013 16:36:04 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [18-Mar-2013 06:52:01 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [18-Mar-2013 16:35:30 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [18-Mar-2013 16:35:30 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [18-Mar-2013 16:36:01 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [18-Mar-2013 16:39:50 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [18-Mar-2013 16:41:18 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [18-Mar-2013 16:41:18 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [18-Mar-2013 16:41:18 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [19-Mar-2013 04:10:29 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [19-Mar-2013 04:10:29 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [19-Mar-2013 04:23:55 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [19-Mar-2013 04:57:56 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [19-Mar-2013 04:57:56 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [19-Mar-2013 05:13:31 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [19-Mar-2013 05:13:31 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [19-Mar-2013 05:17:27 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [19-Mar-2013 05:18:27 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [19-Mar-2013 05:18:46 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [19-Mar-2013 05:18:46 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [19-Mar-2013 05:20:28 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [19-Mar-2013 05:21:09 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [19-Mar-2013 06:19:31 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [20-Mar-2013 16:41:27 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1089
    [20-Mar-2013 16:42:42 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [20-Mar-2013 16:42:42 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    [20-Mar-2013 17:30:50 America/New_York] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/funroozc/public_html/forum/includes/class_dm_user.php(2966) : eval()'d code on line 6
    [20-Mar-2013 17:30:50 America/New_York] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/funroozc/public_html/forum/includes/class_mail.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/funroozc/public_html/forum/includes/functions.php on line 1118
    مشکل ارسال ایمیل دارم چطوری میشه حلش کرد؟

    مشکل رو خودم حلش کردم
    ممنون
    ویرایش توسط python : 2013/03/21 در ساعت 01:26 AM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •