تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 38

موضوع: حل کردن مشکلات GTMetrix ( مــهـــم )

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض حل کردن مشکلات GTMetrix ( مــهـــم )

    درود
    دوستان عزیز من طبق این آموزش تا جایی که میتونستم جلو رفتم
    حالا چند تا جا رو گیر کردم
    یکی اینکه Specify image dimensions اینو هر کاری میکنم نمیتونم حل کنم
    تو این تاپیک گفته چطوری
    آموزش قدم به قدم بالا بردن PageSpeed با سایت GTMetrix
    ولی من تصاویر ام یا اینطوری ادرس داده شده
    کد:
    <img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:phrase wgo_members_alt_title}"/ ></a>
    یا
    کد:
    <img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt=""/ ></a>
    من هر کاری میکنم نمیتونم سایز رو جای درستی بزارم
    مییشه الان یکی برای من اینارو سایز دار بکنه
    16 در 16 هستن
    براش بیزحمت سایز تعریف کنید
    من هر کاری میکنم
    وقتی دوباره سایتم رو میزارم انالایز بشه
    دوباره همون عکس اونجا هست ( به معنی اینکه هنوز " سایز " نداره )
    ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط RSPF نمایش پست ها

    کد:
    <img width="16" height="16" src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:phrase wgo_members_alt_title}"/ ></a>
    کد:
    <img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:phrase wgo_members_alt_title}" width="16" height="16" /></a>
    نقل قول نوشته اصلی توسط RSPF نمایش پست ها

    کد:
    <img width="16" height="16" src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt=""/ ></a>
    کد:
    <img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="" width="16" height="16" /></a>
    کد های شما درست بودن ، کد های منم زیاد با مال شما فرقی نداره اما اگه هنوز هست احتمالا این عکس در قالب های دیگه هم تکرار شده که بهش طول و عرض ندادید !

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آخه عزیز عبارت forum_stat فقط در قالب forumhome هست که من با کد های شما جایگزین کردم
    الان شما تشریف ببر متریکس
    سرچ کن rspf.ir
    دوباره تو همون فیلد ذکر شده نوشته اون عکس سایز داده نشده

  5. Top | #4

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این دیگه چیه
    اونجا تقریبا به 16 عکس من گیر داده
    بعد من که میرم تو استایل ها دنبالشون هر کدوم یک جور ادرس داده شده
    نمیدونم چجوری براشون alt و size تعریف کنم

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط RSPF نمایش پست ها
    این دیگه چیه
    اونجا تقریبا به 16 عکس من گیر داده
    بعد من که میرم تو استایل ها دنبالشون هر کدوم یک جور ادرس داده شده
    نمیدونم چجوری براشون alt و size تعریف کنم
    لز طریق vbseo انجام دهید نیازی به تغییر در کد نیست.

    3 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    عزیز اون ادرسی که به من دادید گفته شده بود باید تغییر بدم کد هارو
    چجوری از وی بی سئو درست کنم ؟

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط RSPF نمایش پست ها
    عزیز اون ادرسی که به من دادید گفته شده بود باید تغییر بدم کد هارو
    چجوری از وی بی سئو درست کنم ؟
    آموزش دادن ارتفاع و پهنا به تصاویر با استفاده از vBSEO

    3 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2
    نوشته ها
    1,141
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون عزیز
    فقط 2 تا چیز
    برای تعریف alt چیکار کنم ؟
    این فیلد چیه ؟ چجوری بتید درستش کنم ؟ تو جی متریکس گیر داده . Enable Keep-Alive .. ؟

  11. Top | #10
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط RSPF نمایش پست ها
    ممنون عزیز
    فقط 2 تا چیز
    برای تعریف alt چیکار کنم ؟
    این فیلد چیه ؟ چجوری بتید درستش کنم ؟ تو جی متریکس گیر داده . Enable Keep-Alive .. ؟
    Enable Keep-Alive مربوط به سرور میشود. با مدیر سرور تماس بگیرید.

    2 تشکر توسط:


صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل عجیب با gtmetrix و php nuke
    توسط asphalt30000 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2013/03/09, 11:23 AM
  2. كمك براي بهينه سازي با gtmetrix
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2013/01/12, 12:31 PM
  3. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/09/14, 07:01 PM
  4. مشکل عجیب در سرعت gtmetrix
    توسط cheshmak816 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/06/14, 03:31 PM
  5. مشکل عجیب سرعت در gtmetrix
    توسط cheshmak816 در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/01/23, 03:02 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •