تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: نصب انجمن وی بی بر روی سرور خانگی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    20 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    26

    Question نصب انجمن وی بی بر روی سرور خانگی

    با سلام
    میخواستم بپرسم که میشه با نرم افزار XAMMP روی سیستم خودمون انجمن رو نصب کنیم؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    (من خودم امتحان کردم موقعی که BIGIN INSTALL رو میزنم پیام خطا میده)




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    سلام
    از easy php هم فکر کنم بتونید استفاده کنید
    آموزشش در سایت موجوده، جستجو کنید.
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    درود.

    بله امکان نصب ویبولتین رو لوکال هاست وجود داره.

    متن خطا رو قرار بدید.
    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    20 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    Strict Standards: Non-static method vB_Shutdown::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context inD:\xampp\htdocs\FORUM\includes\class_core.php on line 3314

    Warning: include(D:\xampp\htdocs\FORUM/includes/config.php): failed to open stream: No such file or directory inD:\xampp\htdocs\FORUM\includes\class_core.php on line 3326

    Warning: include(): Failed opening 'D:\xampp\htdocs\FORUM/includes/config.php' for inclusion (include_path='.;D:\xampp\php\PEAR') inD:\xampp\htdocs\FORUM\includes\class_core.php on line 3326


    Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    ایتدا فایل Config.php رو باز کنید و این خط رو اضافه کنید :
    کد:
    ini_set("display_errors", "0");
    بعد فایل Class_Core.php رو باز کنید و خط 3314 رو

    کد:
    $this->shutdown = vB_Shutdown::instance();
    به این
    کد:
    $this->shutdown =@ vB_Shutdown::instance();
    تغییر بدید ،

    موفق باشید.

    کاربر مقابل از AmirAshkan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    20 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    مشکل حل نشد،یکی از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشت که مثل اینکه با
    Easy PHP مشکلش حل شد.
    منم از همون استفاده میکنم.
    فقط یه سوال،میشه بعد انتقالش بدی به روی هاست دیگه؟(همه چیزشو با دیتابیس)

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    ممکنه به خاطر تغیر ورژن php ارور دریافت کنید

    برای این کار می تونید فایل ها رو zip کنید و دیتابیس رو Export کنید

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    20 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    میشه بعد انتقالش بدی به روی هاست؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,778 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط IMAN7 نمایش پست ها
    میشه بعد انتقالش بدی به روی هاست؟
    پست قبل رو دقت کنید :

    ممکنه به خاطر تغیر ورژن php ارور دریافت کنید

    برای این کار می تونید فایل ها رو zip کنید و دیتابیس رو Export کنید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2014/12/23, 04:51 PM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/28, 01:39 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/10/13, 10:39 PM
  4. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •