تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23

موضوع: مشکل در تنظیمات آپلودسنتر میهالیسم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    30
    نوشته ها
    98
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض مشکل در تنظیمات آپلودسنتر میهالیسم

    درود

    دوستان من امروز این ورژن آپلودسنتر میهالیسم رو روی هاستم نصب کردم و حالا در موردش چند سوال دارم

    1-مورد اول این هست که چطوری میتونم این آپلودسنتر رو خصوصی کنم یعنی فقط کاربرانی که بهشون دسترسی میدم بتونند عکس آپلود کنند

    2-تبلیغات و بنرهای تبلیغاتی رو چطوری به قالب این آپلودسنر اضافه کنم

    3-بخش ثبت نام رو ببندم و فقط خودم بتونم کاربرانی که مد نظرم هست توش ثبت نام کنم

    حالا دوستان اصلا این چیزایی که گفتم امکانش هست که انجام بشه

    اینم لینک آپلودسنتر هست برای دیدن اون و بهتر راهنمایی کردن

    http://up.fcbayern.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    درود.

    1. تنها راهش این هست که ثبت نام اون بالا رو بردارید و برای مهمان ها آپلود رو ببندید و فقط برای یوزر ها باز کنید . یوزر ها رو هم باید دستی اضافه کنید . ( کلاً با میهلیسم این کار رو نکنید بهتر هست )
    2. داخل فایل های tpl باید قرار بدید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    30
    نوشته ها
    98
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    درود

    آپلود برای میهمانان رو برداشتم

    حالا چطوری میشه یوزها رو دستی اضافه کرد و بخش ثبت نام رو غیرفعال کرد؟

    برای اضافه کردن بنر تبلیغاتی چه کدی رو باید تو هدر بذارم؟

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    درود.

    وارد PHPmyadmin بشید و در تیبل User،کاربران مورد نظر رو اضافه کنید.


    کد تبلیغات:

    کد HTML:
     <a rel="nofollow" target="_blank" href="لینک سایت"><img src="تصویر بنر" width="468" height="60" alt="توضیحات بنر" /></a>

    کاربر مقابل از AmirAshkan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAshkan نمایش پست ها
    درود.

    وارد PHPmyadmin بشید و در تیبل User،کاربران مورد نظر رو اضافه کنید.


    کد تبلیغات:

    کد HTML:
     <a rel="nofollow" target="_blank" href="لینک سایت"><img src="تصویر بنر" width="468" height="60" alt="توضیحات بنر" /></a>
    مگر وی بی هست که بره داخل تیبل user
    تیبل یوزر در میهالیسم user_info هست.
    که همانطور ادمین عزیز فرمودند بهتره دستی اضافه نکنید.

    کاربر مقابل از ALIREZA_2010 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    171
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ayaz نمایش پست ها
    درود

    آپلود برای میهمانان رو برداشتم

    حالا چطوری میشه یوزها رو دستی اضافه کرد و بخش ثبت نام رو غیرفعال کرد؟

    برای اضافه کردن بنر تبلیغاتی چه کدی رو باید تو هدر بذارم؟
    سلام میشه کد رو واسه منم بفرستید بتونم این کار (اپلود برای میهمان ) رو بردارم

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    30
    نوشته ها
    98
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahcity21 نمایش پست ها
    سلام میشه کد رو واسه منم بفرستید بتونم این کار (اپلود برای میهمان ) رو بردارم
    درود

    دوست عزیز کدی نمیخاد شما برو تو بخش تنظیمات سایت اون فیلد مخصوص به پسوندهای مجاز برای آپلود میهمانان رو محتویاتش رو پاک کن

    درود

    آقا این نوشته که تو کادر مشخص کردم رو چطوری میشه آورد وسط صفحه؟


  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بین تگ center قرار دهید.
    و یا بین تگ زیر قرار دهید.

    کد:
    <div style="text-align:center;">inja</div>

    کاربر مقابل از ALIREZA_2010 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    30
    نوشته ها
    98
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    درود

    این بخش رو از کجا میتونم تغییر بدم و متن دلخواه خودم رو بذارم




    آقا این نوشته که تو کادر مشخص کردم رو چطوری میشه آورد وسط صفحه؟

    کد های اون قسمت رو گذاشتم. لطفا یکی از دوستان این لطف رو به من بکنه و این مورد رو برام درست کنه

    ممنون




    کد PHP:
    <!-- BEGINNORMAL UPLOAD PAGE --><template id="normal_upload_page">

    <
    ol>به <# SITE_NAME #> خوش آمدید</ol>
    <br /><br />    
    <
    div id="page_body_center" class="page_body_center">
    عکسی را برای آپلود انتخاب کنید - <a href="index.php?url=1">آپلود از آدرس</a><br />
     
    برای هر عکس &#8234;<# MAX_FILESIZE #>‬ حداکثر حجم مجاز
    <br /><br />
    <
    form method="post" id="upload_form" enctype="multipart/form-data" action="upload.php">
        <
    p>
            <
    input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <
    span id="more_file_inputs"></span> <br />
            <if=
    "$mmhclass->info->is_user == false || $mmhclass->info->is_user == true && $mmhclass->info->user_data['private_gallery'] == false">
                
    نوع آپلود
                <
    input type="radio" name="private_upload" value="0" checked="checked" /> عمومی 
                
    <input type="radio" name="private_upload" value="1" /> خصوصی <br /><br />
            </endif>
            <
    input class="button1"  type="button" onclick="javascript:new_file_input();" value="افزودن فایلهای بیشتر" /> <input class="button1"  type="button" value="شروع آپلود" onclick="javascript:toggle_lightbox('index.php?act=upload_in_progress', 'progress_bar_lightbox'); javascript:document.forms['upload_form'].submit();" />
        </
    p>
    </
    form>
    <
    br /><br />
    <
    # FILE_EXTENSIONS #> : پسوندهای مجاز فایلها
    </div>
    </
    template>
    <!-- 
    ENDNORMAL UPLOAD PAGE -->

    <!-- 
    BEGINURL UPLOAD PAGE -->
    <
    template id="url_upload_page">

    <
    ol>به <# SITE_NAME #>آپلودسنتر اختصاصی وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران</ol>
    <br /><br />    
    <
    div id="page_body_center" class="page_body_center">    

    آدرس عکس مورد نظر خود را وارد کنید - <a href="index.php">آپلود معمولی</a><br />
     
    برای هر عکس &#8234;<# MAX_FILESIZE #>‬ حداکثر حجم مجاز
    <br /><br />
    <
    form method="post" id="upload_form" enctype="multipart/form-data" action="upload.php?url=1">
        <
    p>
            <
    input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <
    input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <
    span id="more_file_inputs"></span> <br />
            <if=
    "$mmhclass->info->is_user == false || $mmhclass->info->is_user == true && $mmhclass->info->user_data['private_gallery'] == false">
                
    نوع آپلود
                <
    input type="radio" name="private_upload" value="0" checked="checked" /> عمومی 
                
    <input type="radio" name="private_upload" value="1" /> خصوصی <br /><br />
                        </endif>
            <
    input class="button1"  type="button" onclick="javascript:new_file_input('url');" value="افزودن فایلهای بیشتر" /> <input class="button1"  type="button" value="شروع آپلود" onclick="javascript:toggle_lightbox('index.php?act=upload_in_progress', 'progress_bar_lightbox'); javascript:document.forms['upload_form'].submit();" />
        </
    p>
    </
    form>
    <
    br /><br />
    <
    # FILE_EXTENSIONS #> : پسوندهای مجاز فایلها
    </div>
    </
    template>
    <!-- 
    ENDURL UPLOAD PAGE -->

    <!-- 
    BEGINUPLOADER PROGRESS BAR -->
    <
    template id="upload_in_progress_lightbox">

    <
    script type="text/javascript">
    if (
    document.images) {
        
    image = new Image(3232);
        
    image.src "css/images/progress_bar.gif";
    }
    </script>
    <table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" width="100%">
        <tr>
            <th>آپلود</th>
        </tr>
        <tr>
            <td class="tdrow1" style="text-align:center;">...درحال آپلود
            <br /><br />
            <img src="css/images/progress_bar.gif" alt="...فایل در حال آپلود شدن است" title="در حال آپلود..." />
            <br /><br />
            .عکس های شما در حال آپلود هستند</td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="table_footer"><a onclick="javascript:toggle_lightbox('no_url', 'progress_bar_lightbox');">بستن پنجره</a></td>
        </tr>
    </table>

    </template>
    <!-- END: UPLOADER PROGRESS BAR --> 
    ویرایش توسط Ayaz : 2013/04/01 در ساعت 01:21 PM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بفرمایید :
    کد:
    <!-- BEGIN: NORMAL UPLOAD PAGE --><template id="normal_upload_page">
    
    <div style="text-align:center;">به <# SITE_NAME #> خوش آمدید</div>
    <br /><br />    
    <div id="page_body_center" class="page_body_center">
    عکسی را برای آپلود انتخاب کنید - <a href="index.php?url=1">آپلود از آدرس</a><br />
     برای هر عکس ‪<# MAX_FILESIZE #>‬ حداکثر حجم مجاز
    <br /><br />
    <form method="post" id="upload_form" enctype="multipart/form-data" action="upload.php">
        <p>
            <input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="file" size="50" /> <br />
            <span id="more_file_inputs"></span> <br />
            <if="$mmhclass->info->is_user == false || $mmhclass->info->is_user == true && $mmhclass->info->user_data['private_gallery'] == false">
                نوع آپلود: 
                <input type="radio" name="private_upload" value="0" checked="checked" /> عمومی 
                <input type="radio" name="private_upload" value="1" /> خصوصی <br /><br />
            </endif>
            <input class="button1"  type="button" onclick="javascript:new_file_input();" value="افزودن فایلهای بیشتر" /> <input class="button1"  type="button" value="شروع آپلود" onclick="javascript:toggle_lightbox('index.php?act=upload_in_progress', 'progress_bar_lightbox'); javascript:document.forms['upload_form'].submit();" />
        </p>
    </form>
    <br /><br />
    <# FILE_EXTENSIONS #> : پسوندهای مجاز فایلها
    </div>
    </template>
    <!-- END: NORMAL UPLOAD PAGE -->
    
    <!-- BEGIN: URL UPLOAD PAGE -->
    <template id="url_upload_page">
    
    <ol>به <# SITE_NAME #>آپلودسنتر اختصاصی وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران</ol>
    <br /><br />    
    <div id="page_body_center" class="page_body_center">    
    
    آدرس عکس مورد نظر خود را وارد کنید - <a href="index.php">آپلود معمولی</a><br />
     برای هر عکس ‪<# MAX_FILESIZE #>‬ حداکثر حجم مجاز
    <br /><br />
    <form method="post" id="upload_form" enctype="multipart/form-data" action="upload.php?url=1">
        <p>
            <input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <input name="userfile[]" type="text" class="url_upload" size="50" /> <br />
            <span id="more_file_inputs"></span> <br />
            <if="$mmhclass->info->is_user == false || $mmhclass->info->is_user == true && $mmhclass->info->user_data['private_gallery'] == false">
                نوع آپلود: 
                <input type="radio" name="private_upload" value="0" checked="checked" /> عمومی 
                <input type="radio" name="private_upload" value="1" /> خصوصی <br /><br />
                        </endif>
            <input class="button1"  type="button" onclick="javascript:new_file_input('url');" value="افزودن فایلهای بیشتر" /> <input class="button1"  type="button" value="شروع آپلود" onclick="javascript:toggle_lightbox('index.php?act=upload_in_progress', 'progress_bar_lightbox'); javascript:document.forms['upload_form'].submit();" />
        </p>
    </form>
    <br /><br />
    <# FILE_EXTENSIONS #> : پسوندهای مجاز فایلها
    </div>
    </template>
    <!-- END: URL UPLOAD PAGE -->
    
    <!-- BEGIN: UPLOADER PROGRESS BAR -->
    <template id="upload_in_progress_lightbox">
    
    <script type="text/javascript">
    if (document.images) {
        image = new Image(32, 32);
        image.src = "css/images/progress_bar.gif";
    }
    </script>
    <table cellpadding="4" cellspacing="1"  width="100%">
        <tr>
            <th>آپلود</th>
        </tr>
        <tr>
            <td class="tdrow1" style="text-align:center;">...درحال آپلود
            <br /><br />
            <img src="css/images/progress_bar.gif" alt="...فایل در حال آپلود شدن است" title="در حال آپلود..." />
            <br /><br />
            .عکس های شما در حال آپلود هستند</td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="table_footer"><a onclick="javascript:toggle_lightbox('no_url', 'progress_bar_lightbox');">بستن پنجره</a></td>
        </tr>
    </table>
    
    </template>
    <!-- END: UPLOADER PROGRESS BAR -->

    کاربر مقابل از ALIREZA_2010 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2014/04/01, 03:58 PM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/09/10, 03:40 PM
  3. فروش ویژه ی نوروز 92 مستر ریسلر و ریسلر سی پنل
    توسط javad2 در انجمن هاستینگ و دومین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/03/31, 06:23 PM
  4. ریسلری می خواهم لطفاً قیمت
    توسط Karo Rad در انجمن معرفی هاست های وارز
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/02/23, 07:30 PM
  5. خریدار لایسنس
    توسط ®mR.Rian در انجمن بازارچه
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/03/16, 08:20 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •