تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 26 از 26

موضوع: یک سوال

  1. Top | #21
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    اگر منظورتون این قسمت:



    ادمین سی پی> استایل ها و قابل ها> جست و جو در قالب ها> سرچ کنید: header

    در این قالب کد زیر رو پیدا کنید:

    کد:
    <div class="adbox"></div>
    با کد زیر جایگزین کنید:

    کد:
    <div class="adbox"><a href="http://www.p30byte.com" target="_blank" rel="nofollow">
    <img width="468" height="80" alt="پی سی بایت انجمن آریایی ایران" src="http://www.up.p30byte.com/images/aabep240rd3zc3ykvv77.gif" title="پی سی بایت انجمن آریایی ایران">
    </a></div>
    تست کنید ببینید حل میشه و یا خیر

    به طور کلی برای قرار دادن بنر در اون قسمت باید بنرتون رو در قالب header و در کلاس مورد نظر قرار بدید

    پایدار و سربلند باشید

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    20
    نوشته ها
    238
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    حل شد ولی از کادر می زنه یکم بیرون!!
    football8.net

  4. Top | #23

    پیش فرض

    بهتره این کد رو بذارید ، یه قسمت کوچولو رو درست کردم

    کد:
    <div class="adbox"><a href="http://www.p30byte.com" target="_blank" rel="nofollow">
    <img width="468" height="80" alt="پی سی بایت انجمن آریایی ایران" src="http://www.up.p30byte.com/images/aabep240rd3zc3ykvv77.gif" title="پی سی بایت انجمن آریایی ایران" />
    </a></div>
    اونم از کادر نزده بیرون ، عکس بزرگه ! البته به نظر میاد مدلش باشه !


  5. Top | #24
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    20
    نوشته ها
    238
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    اندازش رو درست کردم ولی چطور تو داخل کادر قرار بدم؟؟؟
    13657532712094_0ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.jpg

  6. Top | #25

  7. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    20
    نوشته ها
    238
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    اخه اینجوری جالب دیده نمیشه کدی نیست که یکم بیاریم پایین و یکم ببریمش سمت چپ؟؟؟

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. انجمن نمونه سوالات امتحانی ( سوال فارسی ) افتتاح شد
    توسط parssokhan در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/03/29, 04:27 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  3. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •