تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

موضوع: ارور دیتابیس

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط [email protected]@d نمایش پست ها
    خب نه کادر زرد میاد نه ایمیلی به بهم ارسال میشه

    in anjoomaname

    انجمن جرمشت بالا



    رو اسم کاربرا کلیک میکنم واردش نمیشه ارور میده نمیتونم وارد حساب کاربریم هم بشم میگه رمز عبورت اشتباهه
    ایمیلتون رو در فایل config وارد کنید تا ارور براتون ارسال بشه .




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Manooto نمایش پست ها
    ایمیلتون رو در فایل config وارد کنید تا ارور براتون ارسال بشه .
    Database error in vBulletin 4.2.0:

    Invalid SQL:

    SELECT
    *
    FROM
    award_user AS award_user
    LEFT JOIN award AS award USING (award_id)
    WHERE
    award_user.userid = 1
    AND award.award_active = "1"
    ORDER BY
    issue_time desc;

  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    تیبل award_user رو در PHPMYAdmin به صورت دستی ایجاد کنید.
    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  5. Top | #14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAshkan نمایش پست ها
    تیبل award_user رو در PHPMYAdmin به صورت دستی ایجاد کنید.
    nemitoonamam varede ecuont karbarimam besham

    mige ramze obor eshtebahe ba inke sahih vared mikoonam

    اون کارام انجام دادم این ارورو میده

    To Database error in vBulletin 4.2.0:

    Invalid SQL:

    SELECT
    *
    FROM
    award_user AS award_user
    LEFT JOIN award AS award USING (award_id)
    WHERE
    award_user.userid = 1
    AND award.award_active = "1"
    ORDER BY
    issue_time desc;
    ویرایش توسط [email protected]@d : 2013/05/02 در ساعت 01:02 PM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •