تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: ارور هنگام حذف هک

  1. Top | #1
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    537
    مورد پسند
    147 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    61

    پیش فرض ارور هنگام حذف هک

    سلام وقتی میخوام یه هک رو پاک کنم ارور زیر میده



    کد HTML:
    Database error in vBulletin 4.2.0:
    Invalid SQL:
    			DELETE cms_widgettype, cms_widget, cms_widgetconfig			FROM package AS package			LEFT JOIN cms_widgettype AS cms_widgettype				ON cms_widgettype.packageid = package.packageid			LEFT JOIN cms_widget AS cms_widget				ON cms_widget.widgettypeid = cms_widgettype.widgettypeid			LEFT JOIN cms_widgetconfig AS cms_widgetconfig				ON cms_widgetconfig.widgetid = cms_widget.widgetid			WHERE package.productid = 'marco1_resizerhs';
    MySQL Error   : Table 'xgames_forum.cms_widgettype' doesn't existError Number  : 1146Request Date  : Monday, April 8th 2013 @ 08:12:33 PMError Date    : Monday, April 8th 2013 @ 08:12:33 PMScript        : http://www.xgames.ir/admincp/plugin.php?do=productkillReferrer      : http://www.xgames.ir/admincp/plugin.php?do=productdelete&productid=marco1_resizerhs&s=IP Address    : 46.100.156.91Username      : ƛƊMƖƝClassname     : vB_DatabaseMySQL Version : 5.1.68-cll




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    792
    مورد پسند
    497 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    Table 'xgames_forum.cms_widgettype' doesn't exist
    تیبل مربوط وجود ندارد یا به نوعی حذف شده! برای ساخت مجدد باید به شکل زیر عمل کنید


    این کوئری ها اجرا کنین

    کد:
    drop table `cms_widgettype`;
    کد:
    CREATE TABLE `cms_widgettype` (`widgettypeid` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    `class` varbinary(50) NOT NULL,
    `packageid` int(10) unsigned NOT NULL,
    PRIMARY KEY (`widgettypeid`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=23 ;

    2 تشکر توسط:

    Cloud Service - i-whost.net
    Revolutionary Hosting - ibc.co.ir
    2010-2016 ©

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    398
    مورد پسند
    172 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    یا این که تیبل مورد نظر هک رو drop کنید

    The city is no fun There is no sun, and it's so dark

  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    537
    مورد پسند
    147 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    61

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iWhost نمایش پست ها
    Table 'xgames_forum.cms_widgettype' doesn't exist
    تیبل مربوط وجود ندارد یا به نوعی حذف شده! برای ساخت مجدد باید به شکل زیر عمل کنید


    این کوئری ها اجرا کنین

    کد:
    drop table `cms_widgettype`;
    کد:
    CREATE TABLE `cms_widgettype` (`widgettypeid` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    `class` varbinary(50) NOT NULL,
    `packageid` int(10) unsigned NOT NULL,
    PRIMARY KEY (`widgettypeid`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=23 ;

    چجوری باید اجرا کنم؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    792
    مورد پسند
    497 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    PHPadmin

    sql
    Cloud Service - i-whost.net
    Revolutionary Hosting - ibc.co.ir
    2010-2016 ©

  7. Top | #6
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    537
    مورد پسند
    147 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    61

    پیش فرض

    اقا تیبل CMS رو دراپ کنم بعد دوباره ایمپورت کنم درست میشه؟

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    792
    مورد پسند
    497 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط NadeR Shah نمایش پست ها
    اقا تیبل CMS رو دراپ کنم بعد دوباره ایمپورت کنم درست میشه؟

    اگر جدول دارید مشکلی نیست

    اگر ندارید هم کد ساخت قرار داده شد
    Cloud Service - i-whost.net
    Revolutionary Hosting - ibc.co.ir
    2010-2016 ©

  9. Top | #8
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    537
    مورد پسند
    147 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    61

    پیش فرض

    اره دارم CMS.sql قبلا اینجوری شده بود یبار..

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •