تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوع: یه سوال کوچیک

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,612
    مورد پسند
    381 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    173

    پیش فرض یه سوال کوچیک

    سلام عزیزان

    من میخوام طبق وب ایران نام کاربری رئ در کادر قرار بدم عکس میزارم بهتر بفهمید.ممنون
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png 03.png (14.7 کیلو بایت, 3 نمایش)

    کاربر مقابل از feyzcity بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

    پیش فرض

    شما از چه قالبی استفاده میکنید؟

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,612
    مورد پسند
    381 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    173

  5. Top | #4

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,612
    مورد پسند
    381 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    173

    پیش فرض

    نه فکر نکنم اینجوری باشه واسه همه قالب ها هست.من یکدفعه تاپیک اموزششو دیدم فراموش کردم کجا هست

    اگه میشه کدشو بدید

  7. Top | #6

    پیش فرض

    شما میخواهید Username رو کادربندی کنید ، تا جایی که یادمه اموزش جایی نبود . اگر منظورتون اینه :

    کد:
    <div class="post_field"> .......... </div>
    این برای کادربندی اون قسمت پائین آواتار هست نه نام کاربری ! الان قالب رو نصب میکنم ، براتون یه چیز شبیه VBiran درست میکنم .

    پ.ن : عنوان مناسب برای تاپیک انتخاب نکردید !

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,612
    مورد پسند
    381 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    173

    پیش فرض

    اره دوست عزیز الان اگه ببینی اسم شما در کادر قرار داره تو وب ایران.

    ممنون که کمک میکنید داداش.خیلی گلی

  9. Top | #8
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    684 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    91

    پیش فرض

    چون آموزش خاصی در این رابطه نبود من خودم به این شکل نام کاربری رو داخل کادر قرار دادم

    میتونید تست کنید اگر نشد کدها رو پاک کنید.چون اکثر قالب ها از کلاس مشابهی برخوردار هستند.

    به postbit_legacy برید.

    کد زیر رو پیدا کنید

    کد:
    <div class="username_container"><vb:if condition="$post['userid']">
    بعد از کد بالا این رو باید اضافه کنید.

    کد:
    <div class="post_field">
    البته بازم میگم اگر کلاس قالب شما اینگونه باشد.

    در انتها هم کلاس رو میبندید.

    مشابه کد من اینجور شد

    کد:
     <div class="username_container">
                <vb:if condition="$post['userid']">
                    <div class="post_field">{vb:raw memberaction_dropdown} {vb:raw post.onlinestatus}
    </div>
                <vb:else />
    یه نکته هم اشاره کنم اگر پست خودتون رو ویرایش کنید و عنوان بهتری برای تاپیکتون انتخاب کنید در صورت حل مشکلتون برای دیگران هم ثمری خواهد داشت.

    موفق باشید.

  10. Top | #9

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,612
    مورد پسند
    381 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    173

    پیش فرض

    این کدی که دادید مثل وب ایران نشد.من مثل وب ایران میخوام اگه میشه کمک کنید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. انجمن نمونه سوالات امتحانی ( سوال فارسی ) افتتاح شد
    توسط parssokhan در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/03/29, 04:27 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  3. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •