تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 87

موضوع: دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Tango

    1. توضیحات دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Tango »»

      دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Tango

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2013/04/10 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 47 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دستی در قالب تغییرات اتوماتیک در قالب

      درود

      با استایل متفاوت وی بی ایران تانگو در خدمتتون هستیم


      این اولین کار بندس امیدوارم مورد پسندتون باشه

      اسکرین شات ( برای بزرگتر شدن رو تصاویر کلیک کنید)


      در حالت لاگین شده لاگین نشده

      پست بیت


      اول استایل با یه اسم و موضوع دیگه بود ولی دوستان گفتن خوب نیس و طی مشورت بنده با دوست خوبم mjavads72 عزیز بر این شد که رنگ بنفش که

      داخل پالت تانگو بود

      انتخاب کردیم و اسم استایل هم شد تانگو

      لطفا کپی رایت رو حذف نکنید

      امیدوارم از این استایل لذت ببرید

      فایل قالب + PSD پیوست شد


      ----------------------------------------

      برای رفع مشکل نشون دادن متن آگاهسازی

      header رو سرچ کنید

      اینو پیدا کنید


      کد:
      <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">آگاهسازی: <span class="notifications-number"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span></a>
      اینو جاش قرار بدید

      کد:
      <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}"><b><font color="#75507b"font-size:14px;>آگاهسازی: </font></b><span class="notifications-number"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span></a>
      رفع مشکل بیرون زدن تشکر از پست بیت : >>> دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Tango - صفحه 7 xml این پست رو import کنید

      دوستانی که مشکل با فونت دارن

      الآن مشکل رو دیدم حل کردم

      additional.css رو سرچ کنید

      اینو پیدا کنید

      کد:
      @font-face {
       font-family: 'BYekan';
       src:  url('images/vbirangame/BYekan.eot?#') format('eot'),  /* IE6–8 */  url('images/vbirantango/BYekan.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9,  Chrome6+, Saf5.1+*/ url('images/vbirantango/BYekan.ttf')  format('truetype');  /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
      }
      با این عوضش کنید

      کد:
      @font-face {
       font-family: 'BYekan';
       src:  url('images/vbirantango/BYekan.eot?#') format('eot'),  /* IE6–8 */  url('images/vbirantango/BYekan.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9,  Chrome6+, Saf5.1+*/ url('images/vbirantango/BYekan.ttf')  format('truetype');  /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
      }

      مشکلی بود ذکر کنید تا حل بشه

      ممنون

      دانلود رایگان دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Tango از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #62
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    385
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    سلام.
    من اینو نصبش کردم،بعد کد مربوط به قسمت :
    دانلود وبیولیتن نسخه 5 و
    رو برداشتم footer اومده توی Header !!!!
    ببینید:
    forum.clubemovie.ir
    چیکارش کنم ؟؟

  3. Top | #63
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط takbiri نمایش پست ها
    سلام.
    من اینو نصبش کردم،بعد کد مربوط به قسمت :
    دانلود وبیولیتن نسخه 5 و
    رو برداشتم footer اومده توی Header !!!!
    ببینید:
    forum.clubemovie.ir
    چیکارش کنم ؟؟
    کل header رو با این عوض کنید

    کد:
    <div class="verengin"></div>
    <div class="topbg">
    <vb:if condition="$show['member']"><div class="topnt" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"><a href="{vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}">{vb:raw bbuserinfo.username}</a></b> گرامی , به وی بی ایران خوش آمدید</div></vb:if> 
    <vb:if condition="$show['member']"><div class="topnof" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"><vb:if condition="$notifications_total">
                    <li class="popupmenu notifications" id="notifications">
                        <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}"><b><font color="#75507b"font-size:14px;>آگاهسازی: </font></b><span class="notifications-number"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span></a>
                        <ul class="popupbody popuphover">
                            {vb:raw notifications_menubits}
                        </ul>
                    </li>
                    <vb:else />
                    <li class="popupmenu nonotifications" id="nonotifications">
                        <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase your_notifications}</a>
                        <ul class="popupbody popuphover">
                            <li>{vb:rawphrase no_new_messages}</li>
                            <vb:if condition="$show['pmmainlink']"><li><a href="private.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase inbox}</a></li></vb:if>
                        </ul>
                    </li>
                    </vb:if></b> </div></vb:if>
    <vb:if condition="$show['member']"><div class="topout" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"><a href="login.php?{vb:raw session.sessionurl}do=logout&amp;logouthash={vb:raw bbuserinfo.logouthash}" onclick="return log_out('{vb:rawphrase sure_you_want_to_log_out}')">{vb:rawphrase log_out}</a></b> </div></vb:if>
    <vb:if condition="$show['member']"><div class="toppanel" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"><a href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">پنل</a></b> </div></vb:if> 
    <vb:if condition="$show['member']"><div class="topuser" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"><a href="{vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}">نمایه</a></b> </div></vb:if>
    <vb:if condition="$show['guest']"><div class="topnt" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"></b>مهمان  گرامی , به وی بی ایران خوش آمدید</div></vb:if>
    <vb:if condition="$show['guest']">
    <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_md5.js?v={vb:raw vboptions.simpleversion}"></script>
                <form id="navbar_loginform" action="login.php?{vb:raw session.sessionurl}do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, {vb:raw show.nopasswordempty})">
                    <fieldset id="logindetails" class="logindetails">
                        <div>
                            <div>
                        <input id="navbar_username" class="topname" type="text"  value="نام کاربری" tabindex="101" accesskey="u" size="10" name="vb_login_username"></input><input id="navbar_password" class="toppas" type="password" size="10" name="vb_login_password" tabindex="102"></input><input id="navbar_password_hint" class="toppas" type="text" style="display:none;" value="رمز عبور" size="10" name="vb_login_password_hint" tabindex="102"></input>
    <input type="submit" style="float: center;margin-top: 8px;padding: 1px 9px;margin-bottom: -11px;margin-right:15px;font: 12px BYekan;" class="loginbutton" tabindex="104" value="{vb:rawphrase log_in}" title="{vb:rawphrase enter_username_to_login_or_register}" accesskey="s" />
    </div></div></fieldset>
    </vb:if>
    <vb:if condition="$show['guest']">
    <div id="remember" class="topsave">
                        <label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser_navbar" class="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" tabindex="103" /> {vb:rawphrase remember_me}</label>
                    </div>
    <div class="topregister" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"><a href="register.php{vb:raw session.sessionurl_q}" rel="nofollow">{vb:rawphrase register}</a></div></vb:if>
    <vb:if condition="$show['guest']"><div class="topfaramosh" style="border-right:2px solid #75507b;border-left:2px solid #75507b;"><a href="login.php?do=lostpw" rel="nofollow"> 
    رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟</a></b> </div></vb:if>
    <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionhash}" />
                    <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
                    <input type="hidden" name="do" value="login" />
                    <input type="hidden" name="vb_login_md5password" />
                    <input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" />
                </form>
    </div> 
    <div class="verengin"></div>
    <div class="tst">
    <div class="vbiran_logo"></div>
    <div class="AdsBox">
    <a target="_blank" href="mailto:[email protected]"><img src="http://www.vbiran.ir/banner.gif" width="468" height="60" alt="وی بی ایران" title="نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین"></a>
    </div>
    </div>
    <div class="verengin"></div>

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #64
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    385
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    ببخشید لوگوش رو از کجا باید تغییر بدم ؟؟؟

  5. Top | #65
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط takbiri نمایش پست ها
    ببخشید لوگوش رو از کجا باید تغییر بدم ؟؟؟
    از پوشه vbirantango به اسم header.png

    فایل PSD هدر هم درون پوشه موجوده

    دوستانی که مشکل با فونت دارن

    الآن مشکل رو دیدم حل کردم

    additional.css رو سرچ کنید

    اینو پیدا کنید

    کد:
    @font-face {
     font-family: 'BYekan';
     src: url('images/vbirangame/BYekan.eot?#') format('eot'),  /* IE6–8 */ url('images/vbirantango/BYekan.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('images/vbirantango/BYekan.ttf') format('truetype');  /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }
    با این عوضش کنید

    کد:
    @font-face {
     font-family: 'BYekan';
     src: url('images/vbirantango/BYekan.eot?#') format('eot'),  /* IE6–8 */ url('images/vbirantango/BYekan.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('images/vbirantango/BYekan.ttf') format('truetype');  /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #66
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    385
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    چه مشکلی فونت داره ؟؟؟

  7. Top | #67
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط takbiri نمایش پست ها
    چه مشکلی فونت داره ؟؟؟
    می خواستم استایل vbirangame رو بدم

    خوب نشد اینو استارت زدم

    بعد الآن دیدم فونت از پوشه اون قالب لود میشه و تو هاست های شما موجود نیس

    درست کردم که فونت هم به درستی لود بشه


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  8. Top | #68
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    385
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    خب پس منم باید فونت رو عوض کنم دیگه ؟؟؟

  9. Top | #69
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط takbiri نمایش پست ها
    خب پس منم باید فونت رو عوض کنم دیگه ؟؟؟
    بله


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #70

  11. Top | #71
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط takbiri نمایش پست ها
    این Xml زبانی که پیوست کردم رو Import کنید
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 368
    آخرين نوشته: 2016/08/24, 02:23 AM
  2. دانلود استایل ویبولتین زیبا VBIran Fun
    توسط Leberman در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 300
    آخرين نوشته: 2014/10/07, 09:30 PM
  3. قالب ایندکس فوق العاده زیبا و متفاوت Vbiran Index
    توسط behrad در انجمن دانلود اسکریپت های صد در صد نال شده
    پاسخ: 34
    آخرين نوشته: 2014/09/28, 03:48 AM
  4. پاسخ: 49
    آخرين نوشته: 2014/01/29, 10:24 PM
  5. قالب ایندکس فوق العاده زیبا و متفاوت Vbiran Index
    توسط behrad در انجمن دانلود استایل ها ، قالب های رایگان و پرمیوم
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/09/10, 04:08 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •