تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: مشکل در تغییر ادرس از com به ir

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض مشکل در تغییر ادرس از com به ir

    میخوام ادرس انجمن رو از .com به .ir تغییر بدم
    گفتن دامین رو addon damein کنم کردم نشد

    طبق این تاپیک رفتم آموزش تغیر آدرس سایت از phpmyadmin - صفحه 2 بعد از ریست کوکی ها این ارور میاد و ریست نمیشه


    Strict Standards: Non-static method vB_Shutdown::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/nejebadi/public_html/includes/class_core.php on line 3314
    vBulletin 4.2.0 Patch Level 3, Copyright ©2000-2013, vBulletin Solutions Inc

    ادرس سایتم:nejebadiha.com




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

    پیش فرض

    اولا باید Park Domain کنید نه Addon ! ثانیا برای خودمم عجیبه دامین عوض کردن چه ربطی به این مشکل شما داره

    احتمالا سرور عوض کردید یا سرورتون ناخواسته تغییراتی داده که باعث این ارور شده

    روش حل مشکل :

    فایل config.php رو در پوشه includes باز کنید ، بعد از

    کد:
    <?php
    اضافه کنید :

    کد:
    ini_set("display_errors", "0");
    و ذخیره کنید ، در همان پوشه فایل class_core.php رو پیدا کنید .

    در خط 3314 همچین کدی باید باشه :

    کد:
    $this->shutdown = vB_Shutdown::instance();
    عوض کنید با :

    کد:
    $this->shutdown =@ vB_Shutdown::instance();
    امیدوارم برطرف بشه ، موفق باشید !


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    نه عزیز سرورم همونه
    دامینم تموم شد دیر تمدید کردم بلوک شده فعلا
    ir رو از قبل داشتم nsهاشو ست کردم با سرور
    ولی ارور میاد
    این کارها رو انجام میدم بینم چی میشه

    عزیز انجام دادم ولی چون پارک میشه روی دامین اصلی همون صفحه بلوک دامین میاد
    باید جدا از هم باشه
    یعنی دامین اصلی ir بشه
    نمیدونم چیکا کنم
    آموزش تغیر آدرس سایت از phpmyadmin - صفحه 2 این راه هم رفتم که اون ارور رو میداد
    ویرایش توسط مهدی0332 : 2013/04/13 در ساعت 10:06 AM دلیل: ادغام دو پست

  5. Top | #4

    پیش فرض

    ببین دوست عزیز ، اروری که شما قرار دادی این روش رفعش بود . حالا دیگه دامین هنوز ست نشده یا ... نمیدونم

    شما دقیقا بگید چی شده ، بعد دسترسی بفرستید ببینم مشکلش چیه !


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    عزیز دامین nejebadiha.comشنبه گذشته به خاطر دیر تمیدید کردن بلوک شده الانم که بزنید میره تو یه سایت خارجی

    دامینnejebadiha.ir رو حدود دوماه پیش خریده بودم الان میخوام بجای comباir باز بشه
    dnsش رو هم تو پنل دامین گذاشتم روی همین سرور
    سرورمم هیچ تغییری نکرده
    حالا بگو چیکار کنم
    تا اصلا با com بالا نیاد با ir بالا بیاد

  7. Top | #6

    پیش فرض

    ir هنوز ست نشده ، توی روت یه فایل بسازید به نام test.html توش این کد رو بزنید .


    کد:
    <html><head>
    <style type="text/css">body {background:red;}</style>
    <title>دامین با موفقیت ست شده است</title></head><body>
    <div dir="rtl" align="center" style="color:blue;font-weight:bold;font-family:tahoma;">
    دامین با موفقیت ست شده است <br />
    <img src="http://www.vbiran.ir/New/biggrinsmiley.gif" style="border-radius:10px" /> !! <font color="orange">m.yMJJ</font> Is Here !! <img src="http://www.vbiran.ir/New/biggrinsmiley.gif" style="border-radius:10px" />
    </div></body></html>

    از توی مرورگر باز کنید ببینید همون صفحه Suspend میاد یا ... ؟


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    کردم نشد
    الان یه صفحه دیگه میاد

  9. Top | #8

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    دامین رو پارک کنید !
    پارک کردم همون سایت خارجیه میاد
    بابا م اصلا اون .com رو نمیخوام دیگه میخوام ir باشه
    دوستی میگف از تو سرور باید ادرس عوض بشه
    اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

  11. Top | #10
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,756
    مورد پسند
    11,358 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    923

    پیش فرض

    اگر از دیتابیس آدرس را تغییر دادید با tools.php دومین کوکی را ریست کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/04/14, 11:39 PM
  2. تغییر نام فولدر های Admincp و Modcp و تغییر صحفه م
    توسط stp1 در انجمن مباحث امنیتی
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/03/17, 09:58 AM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/11/28, 12:32 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/03, 01:26 AM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/03, 01:26 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •