تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: ارور دیتابیس بعد از تغییر ادرس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض ارور دیتابیس بعد از تغییر ادرس

    سلام بعد از تغییر ادرس از php my admin
    سایت ارور دیتابیس میده چه کار کنم؟


    The database has encountered a problem.

    Please try the following:
    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the www.site.ir home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The Database Error forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    متن ارور که به ایمیل ارسال میشه رو قرار بدید

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    متن ارور که به ایمیل ارسال میشه رو قرار بدید
    به ایمیل چیزی ارسال نشده

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    آدرس ایمیل رو در config.php وارد کردید؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    آدرس ایمیل رو در config.php وارد کردید؟
    نه در کدام قسمت وارد باید بشه؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    در قسمت tecnichal email باید وارد کنید !

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    در قسمت tecnichal email باید وارد کنید !
    وارد کردم الان ارسال میشه؟

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alirezaarshmusic نمایش پست ها
    وارد کردم الان ارسال میشه؟
    سایت رو ریفرش کنید تا ارسال بشه

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    Database error in vBulletin :

    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'paradis_forum'@'localhost' (using password: YES)
    /home/webhosti/public_html/includes/class_core.php on line 317

    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Saturday, April 13th 2013 @ 0641 AM
    Error Date : Saturday, April 13th 2013 @ 0641 AM
    Script : http://www.site.ir/
    Referrer :
    IP Address : 2.179.73.3777785
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    مشکل از هاسته

    وی بی نمیتونه به دیتابیس وصل بشه

    اول چک کنید ببینید مشخصات رو درست وارد کردید
    اگر درست وارد کردید به مدیر هاست بگید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تغییر آدرس اصلی فوروم از دیتابیس!
    توسط badboysamir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/04/28, 10:56 AM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  4. ارور دیتابیس بعد از تغییر دامین
    توسط Reza-G در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/09/11, 02:16 AM
  5. تغییر در دیتابیس
    توسط gamentech در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/09/18, 05:37 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •