تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: كد چرخش براي استفاده تصوير در لوگو

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    Version 4.2.1
    نوشته ها
    640
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض









    يه كدي ميخوام كه اين تصاوير را بچرخونه مثل لوگوي اين سايت


    http://forum.kavoshteam.com/

    اينم لينك اصلي كه بسته شده

    درخواست طراحي لوگو براي سايت - صفحه 3

    کاربر مقابل از m.khani بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

    پیش فرض

    عکس ها به مکان خاصی لینک بشه عزیز ؟

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    کلاس عکس رو پیدا کنید
    در کلاس خودش
    کد:
    -moz-transition: all 1s ease 0s;
    و در کلاس hover
    کد:
    -ms-transform:rotate(360deg); /* IE 9 */
    -moz-transform:rotate(360deg); /* Firefox */
    -webkit-transform:rotate(360deg); /* Safari and Chrome */
    -o-transform:rotate(360deg); /* Opera */
    -moz-transition: all 1s ease 0s;
    رو اضافه کنید

    2 تشکر توسط:



  5. Top | #4

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    اوه بله
    متاسفم ببخشید نمونه رو ندیده بودم
    اگر اشتباه نکنم یه جاوا اسکریپت چرخش سه بعدی بودش (3d spin in java script)

    3D Rotate JavaScript : Object VR for iPhone

    3 تشکر توسط:



  7. Top | #6

    پیش فرض

    در قالب headinclude_bottom آخرش این کد رو بزنید :

    کد:
    <script language="javascript" type="application/javascript">
        var Car_Image_Width=140;
        var Car_Image_Height=160;
        var Car_Border=true;
        var Car_Border_Color="white";
        var Car_Speed=4;
        var Car_Direction=true;
        var Car_NoOfSides=8;
        Car_Image_Sources=new Array(
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/setml9r7fbpx6g6om8j0-1.png","",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/mvzba4hd1w33kz1n5y4r-1.png","",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/jf10lzyyizui91gd35p-1.png","",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/0x3vwdq1lccjy0byv-1.png","");
    
    CW_I=new Array(Car_NoOfSides/2+1);C_ClcW=new Array(Car_NoOfSides/2);C_Coef=new Array(3*Math.PI/2,0,3*Math.PI/2,11*Math.PI/6,Math.PI/6,3*Math.PI/2,7*Math.PI/4,0,Math.PI/4,3*Math.PI/2,5*Math.PI/3,11*Math.PI/6,0,Math.PI/6,Math.PI/3);var C_CoefOf=Car_NoOfSides==4?0:Car_NoOfSides==6?2:Car_NoOfSides==8?5:9;C_Pre_Img=new Array(Car_Image_Sources.length);var C_Angle=Car_Direction?Math.PI/(Car_NoOfSides/2):0,C_CrImg=Car_NoOfSides,C_MaxW,C_TotalW,C_Stppd=false,i,C_rightOffset,C_HalfNo=Car_NoOfSides/2;
    function Carousel(){if(document.getElementById){for(i=0;i<Car_Image_Sources.length;i+=2){C_Pre_Img[i]=new Image();C_Pre_Img[i].src=Car_Image_Sources[i]}C_MaxW=Car_Image_Width/Math.sin(Math.PI/Car_NoOfSides)+C_HalfNo+1;Car_Div=document.getElementById("Carousel");
    for(i=0;i<C_HalfNo;i++){CW_I[i]=document.createElement("img");Car_Div.appendChild(CW_I[i]);CW_I[i].style.position="absolute";CW_I[i].style.top=0+"px";CW_I[i].style.height=Car_Image_Height+"px";if(Car_Border){CW_I[i].style.borderStyle="solid";CW_I[i].style.borderWidth=1+"px";CW_I[i].style.borderColor=Car_Border_Color}CW_I[i].src=Car_Image_Sources[2*i];CW_I[i].lnk=Car_Image_Sources[2*i+1];CW_I[i].onclick=C_LdLnk;CW_I[i].onmouseover=C_Stp;CW_I[i].onmouseout=C_Rstrt}CarImages()}}function CarImages(){if(!C_Stppd){C_TotalW=0;for(i=0;i<C_HalfNo;i++){C_ClcW[i]=Math.round(Math.cos(Math.abs(C_Coef[C_CoefOf+i]+C_Angle))*Car_Image_Width);C_TotalW+=C_ClcW[i]}C_rightOffset=(C_MaxW-C_TotalW)/2;
    for(i=0;i<C_HalfNo;i++){CW_I[i].style.right=C_rightOffset+"px";CW_I[i].style.width=C_ClcW[i]+"px";C_rightOffset+=C_ClcW[i]}C_Angle+=Car_Speed/720*Math.PI*(Car_Direction?-1:1);if((Car_Direction&&C_Angle<=0)||(!Car_Direction&&C_Angle>=Math.PI/C_HalfNo)){if(C_CrImg==Car_Image_Sources.length)C_CrImg=0;if(Car_Direction){CW_I[C_HalfNo]=CW_I[0];for(i=0;i<C_HalfNo;i++)CW_I[i]=CW_I[i+1];CW_I[C_HalfNo-1].src=Car_Image_Sources[C_CrImg];CW_I[C_HalfNo-1].lnk=Car_Image_Sources[C_CrImg+1]}else{for(i=C_HalfNo;i>0;i--)CW_I[i]=CW_I[i-1];CW_I[0]=CW_I[C_HalfNo];CW_I[0].src=Car_Image_Sources[C_CrImg];CW_I[0].lnk=Car_Image_Sources[C_CrImg+1]}C_Angle=Car_Direction?Math.PI/C_HalfNo:0;C_CrImg+=2}}setTimeout("CarImages()",50)}function C_LdLnk(){if(this.lnk)window.location.href=this.lnk}function C_Stp(){this.style.cursor=this.lnk?"pointer":"default";C_Stppd=true;}function C_Rstrt(){C_Stppd=false}
    </script>
    هر جا که دوست دارید نمایش بده کدی که پیوست کردم بزنید (ادیتور وی بی ایران کد رو تغییر میده خراب میشه)
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    2 تشکر توسط:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    Version 4.2.1
    نوشته ها
    640
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    مهندس من ميخوام جاي لوگو كه با فلش نشان داده شده بزارم

    ميشه بگي دقيقا كجا بزارم

    [IMG][/IMG]

  9. Top | #8

    پیش فرض

    در کدی که در heade قرار میدید ، این قسمت :

    کد:
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/setml9r7fbpx6g6om8j0-1.png","",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/mvzba4hd1w33kz1n5y4r-1.png","",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/jf10lzyyizui91gd35p-1.png","",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/0x3vwdq1lccjy0byv-1.png","");
    برای تغییر عکس ها و یا قرار دادن فلش این قسمت رو ادیت کنید

    برای لینک دار کردن هم در کوتیشن دوم قرار بدید مثلا :

    کد:
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/setml9r7fbpx6g6om8j0-1.png","http://www.vbiran.ir/",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/mvzba4hd1w33kz1n5y4r-1.png","http://www.vbiran.ir/",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/jf10lzyyizui91gd35p-1.png","http://www.vbiran.ir/",
            "http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/04/0x3vwdq1lccjy0byv-1.png","http://www.vbiran.ir/");
    اگر دقت کنید آدرس وی بی ایران رو قرار دادم

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    Version 4.2.1
    نوشته ها
    640
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    مهندس هركاري كردم نشد يعني جاي لوگو قرار نميگيره

  11. Top | #10

    پیش فرض

    مگه همونایی نبود که تو پست اول گذاشتید ؟ دقیقا همون رو براتون درست کردم

    شما لینک عکس هایی که میخواهید توش باشه بدید

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش تصويري نصب هك تشكر
    توسط Razagh در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 38
    آخرين نوشته: 2014/06/06, 11:38 AM
  2. مشكل موقع اضافه كردن تصوير به البوم
    توسط nrv در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/04/06, 06:05 AM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 07:08 AM
  4. سوال درمورد دكمه قرار دادن تصوير!!
    توسط reza1011 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/02/08, 07:59 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •