تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل کادر بندی عکسهای پستها

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض مشکل کادر بندی عکسهای پستها

    سلام دوستان
    من عکس های پست ها رو کادر بندی کردم
    فقط یه مشکلی دارم
    شکلک ها و عکس گیره ی نقل قول و اینا هم کادر بندی میشن و چون توی سی اس اسش تغییر سایز هم گذاشتم همشون تغییر سایز داده میشن
    چطوری میشه کاری کرد که فقط و فقط عکسهایی که توسط دکمه ی درج عکس قرار داده شدن اون خواص سی اس اس رو به دست بیارن





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    به postbit.css
    کد:
    max-width:500px;
    transition: all 1s ease 0s;
    opacity: 0.8;
    cursor: pointer;
    }
    
    .imgeffectlol img:hover{
    max-width: 700px;
    border: solid 2px #0086ee;
    border-radius: 8px;
    box-shadow: #4d4d4d 5px 5px 10px;
    transition: all 1s ease 0s;
    opacity: 1;
    }
    و در pstbit_legacy کد {vb:raw post.message} رو داخل کلاس مورد نظر قرار دادم

    قالب فعلی Gamingo هست

    آدرس سایتمم Assassin's Creed Persian Official Websit | سایت رسمی اساسین کرید پارسی
    ویرایش توسط Roach : 2013/04/28 در ساعت 07:33 PM دلیل: ادغام دو پست


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    آپ


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    up


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    درود.


    میتونید از بی بی کد استفاده کنید.
    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    خب اگر بی بی کد بذارم که اون وقت دو تا دکمه واسه درج عکس میشه
    نمیشه دکمه ی فابریک ادیتورو حذف کرد یا این که همون دکمه رو ویرایش کنم که توی کلاس مورد نظرم عکس رو بذاره


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. انتقال پستها از یک انجمن به انجمن دیگه
    توسط Fun30T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/10, 05:28 PM
  2. چطوری فونت پستهای انجمن رو بزرگ کنم؟
    توسط AbolGhasem در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/09/16, 02:58 AM
  3. نحوه نمایش پستها
    توسط ariyalmusic در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/06/30, 03:43 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •