تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: چطور کاری کنم که این بنر وسط قرار بگیره؟ (قالب رنگین کمان)

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض چطور کاری کنم که این بنر وسط قرار بگیره؟ (قالب رنگین کمان)

    من هر بنری رو در قسمت تبلیغات قالب رنگین کمان میذارم وسط اون کادر قرار نمیگیره. همون کادر خاکستری که تو محدوده هدر این قالب هست رو غرض میکنم. اگر فرصت کردین ببینید: zibatan.ir
    میشه لطفا راهنماییم کنید چطور این بنر(که در حال حاضر مال تبریک روز زنه) رو وسط این کادر قرار بدم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    280
    مورد پسند
    132 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    شما باید کد های بنر رو در بخش کد های navbar قرار بدین و
    کد رو بین دو تگ
    کد PHP:
    <center
    و
    کد PHP:
    </center
    قرار دهید.
    ویرایش توسط game_live25 : 2013/04/30 در ساعت 10:44 PM

    کاربر مقابل از game_live25 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ممنون. درست نشد دوست عزیز. من ترازمندیش از سمت عمودی رو میگم. میبینید بالای بنر با کادر پس زمینه چقدر فاصله داره؟
    اما الان تو قسمت هدره. اگه بخوام تو کدهای ناوبار قرارش بدم تو کدوم قسمت این کدها باید بذارمش؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,612
    مورد پسند
    381 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    173

    پیش فرض

    درود
    لطفا کد بنرتون رو قرار بدید

    کاربر مقابل از feyzcity بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    من کل کد این بخش از هدرم رو میذارم تا بهتر بتونید کلاس ها رو ببینید:
    کد:
    <div class="sep1"></div>
    <div class="separator2"></div>
    <div class="clearall"></div>
    <div class="sep2"></div>
    <div class="clearall"></div>
    <div class="wrap">
    <div class="logo"></div>
    <div class="adv">
    <div class="advtooltip"></div>
    <div class="adsviva">
     <center>  
    <a href="http://www.forum.zibatan.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-10/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%86-744/#post6063" title="انجمن زیباتن" target="_blank"><img src="http://s4.picofile.com/file/7745731391/milade_hazrat_zahra.png" width="483px" height="80px" alt="انجمن زیباتن" /></a>
     </center>  
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class="endcup"></div>

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    280
    مورد پسند
    132 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    من متوجه نشدم مشکل شما چیه من انجمنتون رو نگاه کردم ولی مشکلی در اون بخش ندیدم و بخش ناوبارتون کاملا مرتبه. شات قرار بدین تا دقیقا متوجه بشیم.

    کاربر مقابل از game_live25 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ببینید تصویر زیر رو. بنر وسط کادر قرار نگرفته و اون بالاش همونطور که میبینید و با رنگ قرمز نشون دادم فاصله داره. ضمنا سایز بنر با سایز اون کادر زیرش برابره. اصلا هر سایز بنری که میذرارم میاد در پایین ترین قسمت این کادر قرار میگیره. من میخوام دقیقا وسط این کادر باشه. اون فاصله که با قرمز نشون دادم حذف بشه
    http://s4.picofile.com/file/7745895913/fghrtyhrt.png

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    280
    مورد پسند
    132 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    دوست عزیز اینو جایگذین کن.


    کد:
    <!-- End Toplinks -->
    </div>
    <div class="sep1"></div>
    <div class="separator2"></div>
    <div class="clearall"></div>
    <div class="sep2"></div>
    <div class="clearall"></div>
    <div class="wrap">
    <div class="logo"></div>
    <div class="adv">
    <center>  
    <a href="http://www.forum.zibatan.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-10/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%86-744/#post6063" title="انجمن زیباتن" target="_blank"><img src="http://s4.picofile.com/file/7745731391/milade_hazrat_zahra.png" width="483px" height="80px" alt="انجمن زیباتن" /></a>
     </center> 
    </div>
    </div>
    <div class="endcup"></div>

    اگر کد اضافه نکردین از بخش <!-- End Toplinks --> کد شروع میشه تا پایان
    پاک کنید و اینو جایگذین کنید از کد های قبلی هم بک اپ بگیرین.
    ویرایش توسط game_live25 : 2013/05/01 در ساعت 12:59 AM

    کاربر مقابل از game_live25 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    عالی بود. مشکل حل شد. کمک بزرگی بهم کردین.
    فقط اگه وقت دارین یه نگاه دیگه بهش بندازین. حالا پایین بنر تا پایین کادر یه فاصله ی خیلی کم داره(بر عکس قبل). این طبیعیه و طراحی این کادر اینطوره یا بازم مشکل داره؟

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    280
    مورد پسند
    132 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط samaram نمایش پست ها
    عالی بود. مشکل حل شد. کمک بزرگی بهم کردین.
    فقط اگه وقت دارین یه نگاه دیگه بهش بندازین. حالا پایین بنر تا پایین کادر یه فاصله ی خیلی کم داره(بر عکس قبل). این طبیعیه و طراحی این کادر اینطوره یا بازم مشکل داره؟
    خیر من تست کردم کاملا پوشش میده اون بخش تبلیغ رو شما کد کامل هدرتون رو بدین تا تست کنم.

    کاربر مقابل از game_live25 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاراگراف بندی و وسط چین کردن خودکار
    توسط Aidinsoft در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/04/17, 12:52 AM
  2. وسط اوردن بنر های گوشه ای
    توسط pes2012 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/04/05, 10:28 PM
  3. هدر وسط
    توسط NadeR Shah در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/14, 01:37 AM
  4. مشکل وسط چین شدن در مرور گر ie
    توسط nice_son_20 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/28, 04:35 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •