تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 32

موضوع: ولید کردن 3 ارور

  1. Top | #21
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    438
    مورد پسند
    91 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1490.2
    میزان امتیاز
    50

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    بله کپی رایت نداره !

    از هک Fuzzy Search Engine Optimization Booster استفاده میکنید ؟
    بله استفاده میکنم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22

    پیش فرض

    کد نویسی این هک کلا عجیبه !

    قالب f_seo_plugin_home رو با کد زیر عوض کنید :

    کد:
    <div id="wgo_events" class="wgo_subblock section">
    <h3 class="blocksubhead"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:rawphrase seofq_title}" width="16" height="16" />{vb:rawphrase seofq_title}</h3>
    <div class="inner">
    <vb:each from="keywords" key="wordid" value="word">
    {vb:var tag_fix}{vb:var word.tag}>{vb:var word.term_value}</{vb:var word.tag}><vb:if condition="$wordid != $tagscount">,&nbsp;</vb:if></vb:each></div></div>


  4. Top | #23
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    438
    مورد پسند
    91 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1490.2
    میزان امتیاز
    50

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    کد نویسی این هک کلا عجیبه !

    قالب f_seo_plugin_home رو با کد زیر عوض کنید :

    کد:
    <div id="wgo_events" class="wgo_subblock section">
    <h3 class="blocksubhead"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:rawphrase seofq_title}" width="16" height="16" />{vb:rawphrase seofq_title}</h3>
    <div class="inner">
    <vb:each from="keywords" key="wordid" value="word">
    {vb:var tag_fix}{vb:var word.tag}>{vb:var word.term_value}</{vb:var word.tag}><vb:if condition="$wordid != $tagscount">,&nbsp;</vb:if></vb:each></div></div>
    خوب مثل اینکه از همین هک هست ولی با کدی که شما دادید حل نشد
    این قالب اصلیش هست
    راه ولید کردن این چی هست ؟!!!
    کد:
    <style type="text/css">
    				 #wgo_events div.inner *{background:none;display:inline;border:none;color:black;padding:0px 0px 0px 0px;-webkit-border-top-right-radius:0px;-webkit-border-top-left-radius:0px;-webkit-box-shadow: none;font-weight:normal;}
    				 #wgo_events div.inner h2{font-size: 130%;font-weight: bold;}
    				 #wgo_events div.inner h3{font-size: 120%;font-weight: bold;}
    				 #wgo_events div.inner h4{font-size: 120%;}
    				 #wgo_events div.inner h5{font-size: 110%;}
    				 #wgo_events div.inner strong{font-size: 100%;}
    				 #wgo_events a.seoq{margin:5px 0px 0px 20px;}
    				 </style>
    	<div id="wgo_events" class="wgo_subblock">
    			<h3><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:rawphrase seofq_title}" />{vb:rawphrase seofq_title}</h3>
    			<div class="inner">
    				<vb:each from="keywords" key="wordid" value="word">
    					{vb:var tag_fix}{vb:var word.tag}>{vb:var word.term_value}</{vb:var word.tag}><vb:if condition="$wordid != $tagscount">,&nbsp;</vb:if>
    				</vb:each>
    			</div>
    		</div>

  5. Top | #24

    پیش فرض

    با کدی که بالا دادم عوض کنید ، بعد اگر کادربندی هک Fuzzy Search Engine Optimization Booster بهم ریخت در additional.css بزنید :

    کد:
                     #wgo_events div.inner *{background:none;display:inline;border:none;color:black;padding:0px 0px 0px 0px;-webkit-border-top-right-radius:0px;-webkit-border-top-left-radius:0px;-webkit-box-shadow: none;font-weight:normal;}
                     #wgo_events div.inner h2{font-size: 130%;font-weight: bold;}
                     #wgo_events div.inner h3{font-size: 120%;font-weight: bold;}
                     #wgo_events div.inner h4{font-size: 120%;}
                     #wgo_events div.inner h5{font-size: 110%;}
                     #wgo_events div.inner strong{font-size: 100%;}
                     #wgo_events a.seoq{margin:5px 0px 0px 20px;}
    احتمالا دارید در یک قالب دیگه انجام میدید چون هنوز از Source صفحه این قسمت تغییر نکرده !


  6. Top | #25
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    438
    مورد پسند
    91 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1490.2
    میزان امتیاز
    50

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    با کدی که بالا دادم عوض کنید ، بعد اگر کادربندی هک Fuzzy Search Engine Optimization Booster بهم ریخت در additional.css بزنید :

    کد:
                     #wgo_events div.inner *{background:none;display:inline;border:none;color:black;padding:0px 0px 0px 0px;-webkit-border-top-right-radius:0px;-webkit-border-top-left-radius:0px;-webkit-box-shadow: none;font-weight:normal;}
                     #wgo_events div.inner h2{font-size: 130%;font-weight: bold;}
                     #wgo_events div.inner h3{font-size: 120%;font-weight: bold;}
                     #wgo_events div.inner h4{font-size: 120%;}
                     #wgo_events div.inner h5{font-size: 110%;}
                     #wgo_events div.inner strong{font-size: 100%;}
                     #wgo_events a.seoq{margin:5px 0px 0px 20px;}
    احتمالا دارید در یک قالب دیگه انجام میدید چون هنوز از Source صفحه این قسمت تغییر نکرده !
    خوب من سیع حذف کردم الان این کارو انجام داردم 101 ارور دارم

  7. Top | #26

  8. Top | #27
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    438
    مورد پسند
    91 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1490.2
    میزان امتیاز
    50

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    دسترسی ارسال کنید درست کنم بعد بهتون میگم مشکل چی بود
    تشکر ارسال شد

  9. Top | #28

    پیش فرض

    مشکل اول :

    کد:
    <img src="{vb:stylevar  imgdir_statusicon}/{vb:raw forum.imageprefix}forum_{vb:raw  forum.statusicon}-48.png"width="50" height="50" class="forumicon"  id="forum_statusicon_{vb:raw forum.forumid}" alt="قدیمی" />
    وقتی alt میدید یه چیز الکی ندید ، این قسمت ممکنه جدید هم باشه ! میتونید به صورت خالی قرار بدید alt="" اینطوری ولید هم هست

    همینطور یکی از کوتیشن ها چسپیده بود به هم ، کلا این اشتباه رو خیلی تکرار کردید که باعث 100 ارور شد ! یه سری مشکلات دیگه هم داشت که برطرف کردم که نتیجه شد :

    Validation Results - W3C Markup Validator

    سوال و مشکل دیگه ندارید ؟


  10. Top | #29
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    438
    مورد پسند
    91 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1490.2
    میزان امتیاز
    50

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    مشکل اول :

    کد:
    <img src="{vb:stylevar  imgdir_statusicon}/{vb:raw forum.imageprefix}forum_{vb:raw  forum.statusicon}-48.png"width="50" height="50" class="forumicon"  id="forum_statusicon_{vb:raw forum.forumid}" alt="قدیمی" />
    وقتی alt میدید یه چیز الکی ندید ، این قسمت ممکنه جدید هم باشه ! میتونید به صورت خالی قرار بدید alt="" اینطوری ولید هم هست

    همینطور یکی از کوتیشن ها چسپیده بود به هم ، کلا این اشتباه رو خیلی تکرار کردید که باعث 100 ارور شد ! یه سری مشکلات دیگه هم داشت که برطرف کردم که نتیجه شد :

    Validation Results - W3C Markup Validator

    سوال و مشکل دیگه ندارید ؟
    تشکر
    فقط این مشکل در تاپیک ها هم هست + جند ارور دیگه
    اینا رو هم میشه ولید کرد
    Validation Results - W3C Markup Validator
    و قالب انجمن اون پایین هک سئو مشکل داره یک جوری قالب نداره

  11. Top | #30

    پیش فرض

    تا به حال توی تاپیک ها رو valid نکردم ، اما نشد نداره ولی یکم سخته . من اینکارو برای هیچکس مجانی انجام نمیدم ! این هم دیدم 3 تا اروره گفتم اوکی کنم دیدم شد 100 تا

    به هر حال فعلا چند تا پروژه سنگین دارم ، اگر خواستید بعدا انجام میدم

    کد هایی که در چند پست بالاتر دادم در additional.css بزنید قالب fuzzy درست میشه .

    ولید کردن 3 ارور - صفحه 3


صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •