تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: روش نصب vbulletin روی دمین رایگان xzn به چه شکل هست ؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    2
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض روش نصب vbulletin روی دمین رایگان xzn به چه شکل هست ؟

    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام خدمت دوستان عزیز

    من ویبیلیتون را با نرم افزار sftpmsi کامل اپلود کردم ولی ارور دیتابیس میده
    کسی هست لطف کنه راهنمایی کنه ؟

    البته فایل config.php را به این شکل پر کردم:
    ولی ادرس سرور را نمیدونستم چی بزارم ؟ local host که نمیشه mysql.xzn.ir گذاشتم درسته ؟





    دیگه بیشتر از این بلد نیستم . اینها را یه جایی خوندم انجام دادم

    ممنون میشم کسی لطف کنه راهنمایی کنه

    آدرس :
    http://quran-hakim.xzn.ir/




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    276 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط $morteza نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام خدمت دوستان عزیز

    من ویبیلیتون را با نرم افزار sftpmsi کامل اپلود کردم ولی ارور دیتابیس میده
    کسی هست لطف کنه راهنمایی کنه ؟


    البته فایل config.php را به این شکل پر کردم:
    ولی ادرس سرور را نمیدونستم چی بزارم ؟ local host که نمیشه mysql.xzn.ir گذاشتم درسته ؟





    دیگه بیشتر از این بلد نیستم . اینها را یه جایی خوندم انجام دادم

    ممنون میشم کسی لطف کنه راهنمایی کنه

    آدرس :
    Service Temporarily Unavailable
    درود
    آدرسش تو پنلتون باید باشه
    دنبالش بگردید پیدا میکنید

    کاربر مقابل از Dear-Amir بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    2
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام جناب امیر

    این پیغام رو به ایمیلم میفرسته

    Database error in vBulletin :

    mysql_connect(): Access denied for user 'u992866848'@'10.1.2.29' (using password: YES)
    /home/u992866848/public_html/includes/class_core.php on line 314

    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Sunday, May 5th 2013 @ 09:07:06 AM
    Error Date : Sunday, May 5th 2013 @ 09:07:06 AM
    Script : Database Error
    Referrer :
    IP Address : 2.144.231.135
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخواست نحوه نصب Vbulletin بر روی سرور Plesk لینوکس
    توسط iransepehri در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/04/18, 04:42 PM
  2. مشکل در نصب vbulletin روی لوکال
    توسط yeketaz در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/11/03, 01:04 PM
  3. مشکل در اجرای vbulletin 4.1.5 بر روی لوکال
    توسط vahidazizi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/07/24, 02:52 PM
  4. استایل وی بی 3 آپدیت شده برای وی بی 4.1.10 - vBulletin 3 Style Updated vB 4.1.10
    توسط Mystogan در انجمن استایل انگلیسی 4.1 | English Style
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/02/01, 02:37 PM
  5. ست کردن همه ای عضویت ها روی انجمنvBulletin
    توسط bijan.abadan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/10/06, 11:59 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •