تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: چرا سایتم اینجوری شده ؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    516
    مورد پسند
    126 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    سلام دوستان
    بدبخت شدم
    دوستان
    فقط صفحه اصلی میاد بالا
    بقیه همه چیز ارور 404 میده چیکار کنم ؟

    www.forum.kashkol.ir


    توروخدا کمک کنید

    پشتیبانی هاست هم میگه vbseo رو غیر فعال کنم به پنل دسترسی ندارم ، میخوان هاستو ببندند ، خواهشا کمک کنید .


    به پنل مدیریت و ادمین کل هم دسترسی ندارم ، چـــــــــــــــــــرا یه دفعه چی شد ؟
    پرتال معماری آرچوا

    www.archoa.ir






  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    135
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    خب برید تو سی پنل و از اونجا غیرفعالش کنید دیگه

    کاربر مقابل از jamoosi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    516
    مورد پسند
    126 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط jamoosi نمایش پست ها
    خب برید تو سی پنل و از اونجا غیرفعالش کنید دیگه
    من بلد نیستم میشه توضیح بدید ...

    مشکلش از چیه ؟
    پرتال معماری آرچوا

    www.archoa.ir



  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    135
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    شما وقتی سئو رو نصب کردید اینجوری شده؟

    کاربر مقابل از jamoosi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    516
    مورد پسند
    126 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط jamoosi نمایش پست ها
    شما وقتی سئو رو نصب کردید اینجوری شده؟
    دلیلشو نمیدنم چرا اینجوری شده ، پشتیبانی هاست میگه از سئو هست
    ولی من هک های زیاد نصب کردم که ممکنه از اونا باشه ...
    پرتال معماری آرچوا

    www.archoa.ir



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    135
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    آره منم یه بار همینطور شدم.
    سئو رو اشتباه نصب کردید.
    خب برید تو همون جایی که وی بی رو نصب کردید و فایلهای مربوط به سئو رو پاک کنید و دوباره اموزش رو خوب بخونید و نصب کنید که احتمال میدم مرحله آخر نصب رو اشتباه کرده باشید

    کاربر مقابل از jamoosi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    516
    مورد پسند
    126 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط jamoosi نمایش پست ها
    آره منم یه بار همینطور شدم.
    سئو رو اشتباه نصب کردید.
    خب برید تو همون جایی که وی بی رو نصب کردید و فایلهای مربوط به سئو رو پاک کنید و دوباره اموزش رو خوب بخونید و نصب کنید که احتمال میدم مرحله آخر نصب رو اشتباه کرده باشید
    یعنی چی ؟
    کلا فایل های سئو رو پاک کنم ؟
    همه شو ؟
    خراب نمیشه ؟
    بهم نمیریزه ؟
    پرتال معماری آرچوا

    www.archoa.ir



  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    734
    مورد پسند
    593 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    الله

    سلام دوست من
    با استفاده ازین اموزش کلیه هک هارو غیرفعال کن و چک کن .

    آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php

    ا

    کاربر مقابل از princo بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    135
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    نه فکر کنم اگه فقط فایل vbseo تو روتو پاک کنی درست شه امتحان کن ببین جواب میده چون من خیلی وقت پیش برام اتفاق افتاده بود یه کم یادم رفته

    کاربر مقابل از jamoosi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    516
    مورد پسند
    126 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط princo نمایش پست ها
    الله

    سلام دوست من
    با استفاده ازین اموزش کلیه هک هارو غیرفعال کن و چک کن .

    آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php

    ا
    نه بازم ارور 404 میده هنوز
    پرتال معماری آرچوا

    www.archoa.ir



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2013/07/05, 07:55 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/02/16, 09:19 AM
  3. سایتم برای خودم باز نمیشه
    توسط Karo Rad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/10/12, 07:27 PM
  4. مشکل با سایتم
    توسط فروم - پاسارگاد در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/11/25, 03:39 PM
  5. سایتم هک شده
    توسط irank3 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/11/03, 10:49 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •