تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: مشکل در فیلد کاربری

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    67 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    با سلام خدمت همگی،من طبق این آموزش پیش رفتم برای ساخت فیلد کاربری: آموزش کامل قرار دادن مدل گوشی موبایل - ماشین- سیم کارت و... - صفحه 84 و این کد رو تو postbit_legacy قرار دادم:
    کد:
        <!-- / Mobile start --> <vb:if condition="$post['fieldx']">                 <div class="eti_postbit">                     موبایل:&nbsp;                 <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/mobile/{vb:raw post.fieldx}.gif" alt="{vb:raw post.fieldx}" border="" /></div>             </vb:if>             <!-- / Mobile end -->
    ولی هر فقط تو پست بیت نام رو نشون میده و عکس نمیاد تا جایی که بلد بودم کد رو ویرایش کردم ولی درست نشد ممنون میشم بگین کدوم قسمت از کد رو باید ویرایش کنم یا اگر کد دیگه ای میخواد اون کد رو هم بهم بدین ممنون.

    در ضمن جای x ها کد فیلد رو گذاشتم تو کد بالا
    [SIZE=3][B]آدرس انجمنو میزارم به امید محبوب شدنش:
    http://www.arianacl.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    67 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    کسی نبود؟
    [SIZE=3][B]آدرس انجمنو میزارم به امید محبوب شدنش:
    http://www.arianacl.ir

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    آدرس انجمنتونو قرار بدید
    واسه این که عکس بیاد باید از تگ img استفاده کنید
    و باید طوری ادرس دهی کنید که نام عکس رو از فیلد بگیره
    یه کمی پیچیدست

    اگر واستون مسئله ای نیست دسترسی بدید تا چک کنم


  5. Top | #4

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    67 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    فارسی کلوب،انجمنی برای فارسی زبانان اگه امکانش خودتون کد رو ویرایش کنید اینجا بزارین
    [SIZE=3][B]آدرس انجمنو میزارم به امید محبوب شدنش:
    http://www.arianacl.ir

  7. Top | #6

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    67 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    6
    [SIZE=3][B]آدرس انجمنو میزارم به امید محبوب شدنش:
    http://www.arianacl.ir

  9. Top | #8

    پیش فرض

    این کد :

    کد:
    <vb:if condition="$post['field6']">
        <div class="post_field">موبایل:&nbsp;
            <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/mobile/{vb:raw post.field6}.gif" alt="{vb:raw post.field6}" title="" />
        </div>
    </vb:if>
    عکس ها هم باید در پوشه images/buttons باشه ، به اینصورت :

    images/buttons/mobile


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    348
    مورد پسند
    67 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    اگه کلمه mobile توی کد رو تغییر بدیم به Teams بعد هم تو فولدر buttons یه فایل با همین نام Teams بریزیم بازم عکس میاد؟
    [SIZE=3][B]آدرس انجمنو میزارم به امید محبوب شدنش:
    http://www.arianacl.ir

  11. Top | #10

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •